Bopi super wózek
Dziewczynki a od 13 lutego jest w lidlu tydzień maluszka, body z długim rękawem, koszulki, rajstopki, spodenki, bluzki, sweterki
I ja naprawdę polecam ubranka z lidla, wiele razy kupowałam i jeszcze nigdy się nie zawiodłam
LIDL Polska - lidl.pl
Dziewczynki a od 13 lutego jest w lidlu tydzień maluszka, body z długim rękawem, koszulki, rajstopki, spodenki, bluzki, sweterki
najpierw brak kasy, później nasza choroba...a zapomniałam Wam powiedzieć ze do łóżeczka które już pokazywałam, kobitka dorzuca mi za free wanienkę 
nawet mój A. nie chce słyszeć nic o zakupach. Moja mama i trściowa robią mi jakieś zapasay ubrankowe ale nic nie pokazują, koleżanki też chcą oddać ubranka po dzieciach więc A. Mówi że na razie nic nie kupujemy
Już ustaliły z ciocią co kupią ale dopiero po porodzie, w co mam ubrać dziecko zaraz po wyjściu ze szpitala? Nie wiem, bo nawet paczki pieluch nie wolno mi kupić. Tak samo z meblami dla dziecka, więc będziemy je chyba kłaść na podłodze owinięte w ręcznik, albo mój mąż zaraz po porodzie pojedzie na wielkie zakupy i sam wszystko kupi. Mówiąc szczerze, nie wyobrażam sobie mojego P na takich zakupach, wszystko będzie za duże albo nie takie jak trzeba. Z resztą on sam powiedział, że tego nie zrobi bo zwyczajnie sobie z tym nie poradzi.

w końcu to Twoje dziecko i to Ty musisz sobie to wszystko jakoś racjonalnie zaplanować