agucha1986
Fanka BB :)
0o tych poduchach jak dobrze pamiętam była już rozmowa i dziewczyny polecają i niektóre nawet już mają a ja między innymi w końcu też się zdecydowałam i czekam aż do mnie przyjdzie tak więc ja polecam :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sabib,jak u mnie będzie córcia to tez będzie miała na imię Maja,a na drugie Wiktoria,strrrrasznie mi się ta Maja podoba,jak będzie chłopiec to Grześchannah jakie piękne te bodziaki!!! ja wczoraj zapomnialam a te z mają są super!!! ja mam imię dla córci Maja więc byłyby jak znalazł :-) gorzej jak się okaże, że chłopak to musiałyby być z puchatkiem bo chcę imię Kuba :-) ja bym bardzo chciała moskietierę do łóżeczka, to tak pięknie wygląda :-) jak sie nie sprawdzi to ściągnę :-)