reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

Wróciliśmy wczoraj od brata B. Zaopatrzeni w wózek, dwa foteliki, nosidełko. Wózek jest w stanie bardzo kiepskim. Używała go już 4 dzieci i wygląd jest tragiczny. Ale będziemy mieć łóżeczko, więc może się przydać do bujania jak dziecko nie będzie chciało spać. Jeden fotelik jest taki zwykły, przypianany do pasów i również zniszczony, drugi za to jest super, z Mamas&Papas. Plastikowa baza, którą przypina się pasami do siedzenia i dopiero na to wpina się fotelik. Ma też taki rozstaw zatrzasków, że pasuje do wózków w supermarketach.
Jeszcze od siostry B. dostaniemy drugie nosidło, takie lepsiejsze, przwijak i ciuchy. Po następnej wizycie jak może dziecko pozwoli nam potwierdzić płeć to będziemy też ciuszki brali.
Do wózka w sumie przekonałam mojego B. Wybrał kolor czerwony, ja chciałam w beżu, ale odpuszczę temat ;-)
Entliczek - markowe sklepy dla dzieci i niemowląt Wielofunkcyjne - Navington Cadet Wózek Głęboko-Spacerowy Red Sea
Nooo w końcu nasza wyprawka zaczyna nabierać jakiś kształtów!

reklama
Daria, ja kupuje w hurtowni za taką cenę:tak::tak: a ciuszki świetne. A nie wiesz, czy większe rozmiary też były w promocji??

Twilight,
no no no to już trochę do przeodu macie :) Fajnie :)

A propos chusteczek Pampers, w sklepie w którym się zaopatruję mają promocję na nie i 6 opakowań jest za 29,99, są te zielone i białe, więc chyba warto?! A które są lepsze: z aloesem czy sensitive?

Co do przewijaka, to wybrałam klupsia, twardy, 80x50cm, bo chcę mieć łóżeczko-tapczanik, szwagierka mówiła, że przewijak bardzo przydaje się do kąpieli i ogólnie też.

wika tak większe też były, powiem nawet że większy wybór był tych większych rozmiarów :)

kaliope dokładnie taki przewijak mamy obiecany :)

Ostatnia edycja:
super zakupki

mi przewijak bardzo się przydał, długo był na łóżeczku, później jak Zuz większa to już na łóżku ją przewijałam, a kąpałam ją w wanience na parapecie, bo mamy dosyć duży, a jak przeniosłyśmy się na wannę to przewijak powędrował z nami i na podłodze ją po kąpieli na nim przebierałam.

Daria boskie te bluzeczki! Ja muszę Zuzi pokupować, bo urosła i co jej ubieram to rękawki za małe

A co powiecie na takie łóżeczko- dostawkę 51ShMTOl1kL.jpg51NeAHHyVtL.jpg

Widziałam to w jakimś sklepie dziecięcym, ale nie jestem przekonana, to już w ogóle na krótko wystarczy i bałabym się, ze mi się to odsunie i dziecko spadnie :baffled:

Jelsa fajnie to to wygląda, ale bałabym się, że mi dziecko z tego wypadnie tak jak piszę Eve. Chyba byłabym niespokojna wciąż.

Dziewczyny a kupujecie od razu jakieś kojce czy łóżeczka turystyczne? wiem już była o tym mowa, tzn wypytawałam nasze forumowe mamuśki, ale tak sobie myślę jak Wy to widzicie.

reklama
Jelsa fajnie to to wygląda, ale bałabym się, że mi dziecko z tego wypadnie tak jak piszę Eve. Chyba byłabym niespokojna wciąż.

Dziewczyny a kupujecie od razu jakieś kojce czy łóżeczka turystyczne? wiem już była o tym mowa, tzn wypytawałam nasze forumowe mamuśki, ale tak sobie myślę jak Wy to widzicie.

ja nie będę kupować... małe może spać w gondolce.. hmm

Do góry