reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcówki na zakupach (bez ogłoszeń i reklam)

dafne ja mam pościel z feretti po Zuzi i teraz Hania będzie miała taką samą pościel :)
kolory zostały takie same nic się nie sprało a często prałam i ja polecam
ja od razu kupowałam z kołderką i poduszeczką
teraz ochraniacz czeka w kolejce do prania :) i jest fajny bo każda część się oddzielnie wyjmuje i jest na zamek

reklama
DSC07762.jpgOto łoze naszego Piertuszki:) koszyk ma 55 lat i krazy w rodzinie od kiedy urodzila sie moja mama:)

Daria super kącik, piękne kolory, dobry gust widać mąż ma:-)
Fasolinka ten kosz jest rewelacyjny, uwielbiam takie rzeczy, a jeszcze mieć dla swojego Dzieciątka kosz po swojej Mamie to naprawdę niesamowita sprawa:-) Zazdroszczę

Daria.. super "miejscówka", na pewno się córci spodoba..
Fasolinko zazdroszczę tradycji.. swoją drogą.. nie wygląda na tak zaawansowany wiek :-)
No to ja też obiecałam, że wstawię kącik Emilki.. pościeli mam 2 komplety, ale na początku nie będę używała, więc nie zakładałam ;-)

Kabel zwisający z sufitu w rogu będzie "zamaskowany" i dojdą z czasem półki, ale się nie mogę doprosić o to Taty od dłuższego czasu :baffled:
A przewijak docelowo nie będzie leżał na łóżeczku tylko obok - na ławie lub łóżku (zależy jaka wysokość będzie mi bardziej odpowiadała)..

martulka mnie na początku było dobrze przewijać własnie na wysokości łożeczka
potem jak dziecko mibilniejsze normalnie na łózku przewijałam i tyle
śliczny kącik :tak::-)

Daria, ale śliczny kącik:) Pościel baaardzo podobna do naszej :) Nawet nad nią myśleliśmy:) Też mamy zielono różową, pamiętasz:) Fajnie:) I te kubusiowe naklejki :) Super:)
Martulko śliczny Emilkowy kącik:)
Fasolinka, ale tradycja !! CUDNY jest ten kosz:)

Ja po wizycie albo przed (jeszcze nie wiem) juz też ubiorę łóżeczko i przewijak:) Tylko K. musi załatwić drabinę i ma ściągnąć kurz z szafy w sypialni no i łóżko nasze podnieść trzeba i posprzątać psie kłaki i doczyścić. No i narzutę naszą z łóżka obleganą przez psa wyprać i będzie czysto:) no i w poniedziałek K. bierze dywanik z salony do prania. Jakoś chce się tych roztoczy choć trochę pozbyć;)
Wczoraj chcieliśmy kupić nawilżacz, ale na żaden nie moge się zdecydować..

reklama
Do góry