dorka28
Mama Seby i Misi
Toska,Kuba sto lat
A ja po nacnej zmianie.Mala spala do 9.30(ok8.00 byl cycek). Potem przed 11 znowu sie zdrzemnela wiec jestem troche wyspana.Zaraz pewnie znowu pojdziemy sie zdrzemnac.
Haszi po to tu jestesmy!Dobrze ze Timi juz zdrowy.A Ty lepiej sprawdz co z tym omdleniem.
Survi jakbys dala Florke komus na klika dni pewnie bys spac nie mogla
Pisalas ze gupio Ci pracowac juz w ciszy.
Beaa juz niedlugo wiosna.Glowa do gory!

A ja po nacnej zmianie.Mala spala do 9.30(ok8.00 byl cycek). Potem przed 11 znowu sie zdrzemnela wiec jestem troche wyspana.Zaraz pewnie znowu pojdziemy sie zdrzemnac.
Haszi po to tu jestesmy!Dobrze ze Timi juz zdrowy.A Ty lepiej sprawdz co z tym omdleniem.
Survi jakbys dala Florke komus na klika dni pewnie bys spac nie mogla
Pisalas ze gupio Ci pracowac juz w ciszy.Beaa juz niedlugo wiosna.Glowa do gory!

. Tymiego sobie zostawię na razie ale do puli dzieci na wymianę dorzucam Patryka- mało je, rachunki niewielkie bo kąpiel jest na razie niemodna , ma na stałe włączona opcje FORTE i nie ma przy nim szansy na samotność i nudę.
bo mi też wyleciało z głowy
:-( uciekam, zajrzę jak pójdzie na dzremkę.
Także na obiad były ziemniaczki z sosikiem i jajko sadzone oraz surówka. Mieśko poczeka do jutra. No i grochówka kktóra miała być. Nawet Adaś dostał zupkę wegetariańską.
Tosia i Kubuś wiele radości z okazji 7 miesięcznicy !!

my zjedliśmy na obiad pierogi z serem, więc post był;-) Mały znowu nie śpi w porze drugiej drzemki, więc po 18 ej będzie ryk o kąpiel itp. w ciągu dnia jest nawet grzeczny, ja prasowałam a on siedział w krzesełku do karmienia i bawił się zabawkami;-) słyszę już ciężkie stękanie zaraz się rozpocznie