reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

no a dziecko moje się chyba pogniewało na spanie :angry: niewyspany i jęczy,jedyne co to chuśtawka go zadowala,więc się buja,ale już jest za ciężki,żeby się huśtawka sama bujała,więc co chwilę się domaga o bujanie:sorry2:

reklama
Madziu, no właśnie rozumiałabym to, ale ja młodej w chuście nałogowo nie noszę....w domu prawie wogóle, chyba że cos nowego testuje, a na spacery dotąd nie wyhodziłyśmy w chuście bo zimno:sorry2:
nagle, tak poprostu mc temu, młoda zbojkotowała wózek i dopiero wtedy z 2-3 razy wychodziliśmy w MT, dziś po dłuższej przerwie znów wzięłam wózek i to samo:confused: a chusta i mt do tej pory głównie na zakupy brałam bo wygodniej....
eh, oby walker jej się spodobal:sorry2:

Pabla no to nie wiem o co może chodzić,chociaż ci powiem,że u nas już też nie jest tak pięknie jak kiedyś,kiedy to jak tylko wyszliśmy na dwór od razu był komar,a teraz chwile pojedzie i albo zaśnie albo zaczyna jęczeć i ryczeć.Dorastają nam dzieciaki:tak:

Jeszcze się muszę pochalić ,że mój K chyba se wziął do serca ten mój dzisiejszy spadek formy i normalnie kupił mi kwiatki tak bez powodu:szok: ,a od małego mojego meżczyzny dostałam miśka z napisem "BEST MUM":-D i aż mi lepiej:tak:

ja tez dzisiaj jakis spadek formy, mialam sprzatac od rana a tutaj 11 a ja wciaz w pizamie:baffled:chyba sie pogniewam na sama siebie za to lenistwo:dry:moze dzisiaj przyjamniej jakies pranie dla Malego zrobie.

Madzia ale super prezenciki dostalas:tak:
Tosika oj nie zazdroszcze zepsutej praliki, to chyba najpotzrebniejszy sprzet w domu, zwlaszcza przy dziecku:dry: my nie mamy w mieszkaniu ale jest w piwnicy pralnia wiec tam musze sie wlec:dry:dobre i to

Pearl - widze, ze wracacie na 'nasze' podkarpackie tereny, ja w sumie nie z Krosna a Mielca, ale i tak jestesmy ziomalki:rofl2:
Madzia- alez milo sie zrobilo, fajnych masz chlopakow.

Pabla- dobre wiadomosci dla ciebie bo franki sie oslabily a ty chyba masz kredyt wlasnie we frankach:confused:, tak wiec na dzien dzisiejszy wiecej pieniedzy zostaje ci w kieszeni:tak:...

U nas zle wiadomosci zwiazane z praca M, ale jestem tak rozczarowana, ze nie mam sily o tym pisac.

Beaa wszystko napewno będzie dobrze, bądź dobrej myśli:tak:
Pearl to do ppakowania się zbieraj kochana:-D
Madzia fajosko ot tak dostać coś:tak: mój nie raz wpada na taki genialny pomysł, ale to jest niestety wyjatkowo rzadko (ale dobrze, ze jest)

Wiecie co, przyznam się Wam po cichaczu, ze nie raz szpieguję co mój synek pisze na gg z kolegami i ostatnio rozwalił mnie jego tekst, pisze z kolegą i wstawił jakiś ewidentny byk ( a on w tym genialny jest, np. w słowie "już" potrafi zrobić dwa błędy:baffled::dry::confused:) więc ten jego poprawił, a moj synek na to: Myślałem, że tu ortografia nie obowiązuje:rofl2::rofl2::rofl2:
acha i jeszcze jeden tekst mojego syna; tulac Tosię, mówi do mnie: fajnie jest mieć taki Podręczny Gadżet:-p:-D:-D

reklama
Pabla - ja często spaceruje w chuście nawet w mrozy to robilam i dziecko popatrzy popatrzy i zasypia :-) A mi i jem gorąco :happy:
A z tym wózkiem to powiem Ci że normalne. Bo Lenka jeszcze w gndoli jeździ ,tak?
Mój Młody to jak już miał dosyć gondoli to jak wychodziłam na spacer to po 10-20 minutach był taki wrzaska że aż ludzie się na mnie z oburzeniem patrzyli , a dziecko w wózku aż całe skalo i mocno walił rękami w gondoli jaki on zły że on chce patrzeć a ja go tu kładę.
Od paru dni już prawie siedzimy w wózku i dziecko po 20 minutach zasypia :-)
Także WALKER na pewno przyniesie Ci ukojenie :happy:

Do góry