Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
na pierwszy dzien w pracy 7 lekcji to za duzo dla mnie
padam doslownie; przyszlo pismo z urzedu skarbowego- avizo (nie wiem jak sie pisze) lece na poczte,bo mysle,ze to kasa; z 2 dzieci to wyprawa na calego- po godzinie sie doczlapalismy-a wcale nie jest daleko
i co sie okazuje? WZYWAJĄ NAS BRRRRRR zle wypelnilismy hihhii bedzie fajnie

e no hola hola,co to za podchody do Zainab i że niby już synowaBeaa a czego sie spodziewalas ksiezniczka wreszcie poczula sie u Elki jak u siebie;-)i bardzo dobrze ze sie zdrowko poprawilo
Ciesze sie ze moja synowa ma sie lepiej
![]()
nie no trzeba jakoś bardziej sie polansować
Kochana bo my za czaow kiedy neta nie mialas juz podchody zrobilismy i nawet zostaly zaakceptowane wiesz wykorzystalam moment ze wielka konkurencja w postaci Maciusia nie obecna i z cffaniaka przyczjke zrobilismye no hola hola,co to za podchody do Zainab i że niby już synowanie no trzeba jakoś bardziej sie polansować
![]()

mojego meza swatali rodzice z corka przyjaciol- od malego i nic z tego nie wyszlo- stukali sie w glowy 
Kochana bo my za czaow kiedy neta nie mialas juz podchody zrobilismy i nawet zostaly zaakceptowane wiesz wykorzystalam moment ze wielka konkurencja w postaci Maciusia nie obecna i z cffaniaka przyczjke zrobilismy![]()
jak kota nie ma to myszy harcują
heheh glowka pracujeaaa czyli,że podstępemjak kota nie ma to myszy harcują
![]()
:-) narazie mamusiowa ale jak Mis podrosnie zobaczy Zainab to bedzie matke na rekach nosil;-)
:-)heheh glowka pracuje:-) narazie mamusiowa ale jak Mis podrosnie zobaczy Zainab to bedzie matke na rekach nosil;-)
:-)

o ile nas oczywiście zechce