reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

reklama
babeczki fajne są :) Ale faktycznie same kobietki:-)
KasiaDe A ty już wiesz?

Chyba wam nie pisałam że wyniki glukozy wyszły b.dobre i jak zadzwoniłam do lekarza to się zdziwił. Miał chyba jakąś swoją teorię na moją wagę. A wystarczyło tylko mi uwierzyć:wściekła/y:. Ale nie gniewam się bo przed ciązą to nikt mi nie wierzył że tak mało jem. A mój małżonek to dopiero jak zobaczył to uwierzył:-D:-D:-D
papa

post_ptaszyna to ile ważysz jak mozna zapytać?
bo ja ważę sopro tj w tej chwili 89 kg, a wpoprzedniej ciąży mialam cukrzyce.

Roni21 nie powiem ze ci nie zazdroszcze bo to nieprawda ;-).Ale ciesze się ze ty się cieszysz

dzieki dziewczynki za gratulacje :-D ciesze sie jak gwizdek choc jeszcze nie dowierzam hehe ;-)
imie wybral maz i ma zostac :tak:;-)
kurcze a ja nie przytylam jeszcze ani grama :baffled: niby wszystko ok, ale wiecie....

a wlasnie, wczoraj wpadlam jak po ogien i zapomnialam napisac, ze synio moj dopiero we wtorek zostal zdiagnozowany na zdrowego
wiece zapalenie ciagnelo sie ponad 2 tygodnie :wściekła/y:
ale najwazniejsze ze juz ok

post strasznie sie ciesze ze glukoza wyszla ok!

babeczki fajne są :) Ale faktycznie same kobietki:-)
KasiaDe A ty już wiesz?

Chyba wam nie pisałam że wyniki glukozy wyszły b.dobre i jak zadzwoniłam do lekarza to się zdziwił. Miał chyba jakąś swoją teorię na moją wagę. A wystarczyło tylko mi uwierzyć:wściekła/y:. Ale nie gniewam się bo przed ciązą to nikt mi nie wierzył że tak mało jem. A mój małżonek to dopiero jak zobaczył to uwierzył:-D:-D:-D
papa

No prawdopodobnie będzie dziewczynka:tak::-)
Super, że takie dobre wyniki!

Roni super gratuluje dziewczynki rosnącej w Twoim brzuszku.
I nie same babeczki....przecież u mnie w brzuszku jest mój wymarzony synek:-)
Ja jeszcze męczę się z przeziębieniem niestety,od wczoraj musze juz brać antybiotyk nie ma na co czekać.Teraz troche mi waga spadła ale to przez to że nie mam apetytu a obojętne co bym nie jadła to nie czuje smaku.Mam nadzieje że antybiotyk już pomoże.
d4de37b931.png

reklama
hej dziewczyny! usprawiedliwiam swoja dluga nieobecnosc- klopoty z netem.
Roni gratuluje coreczki Blaneczki ;-) u mnie co sie okazalo tydzien temu tez rosnie dziewuszka, choc ja caly czas mam przeczucie ze to chlopak :-).

Musze sie pochwalic w pon poczulam pierwsze ruchy mojego Babelka, to cudowne uczucie, choc jeszcze takie delikatne. Czy Was juz mocniej podkopuje ?

Do góry