Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, chyba juz dzisiaj nic do ust nie wloze.

polecam

rano było pięknie, a teraz jest po deszczu i się chłodnawo zrobiło, ale na latanie po sklepach jak znalazł

Wszystkiego najlepszego nasz kochany szkrabie:-):-):-):-):-):-)
ale mój M był przyzwyczajony, że ja jestem na wysokich obrotach i teraz jak mamy Tosię, to chyba dziwnie się czujee, że ja tak dlugo siedzę w domu
a ja będę siedzieć, a co!! i póki mogę podzielić obowiązki to nie chcę niani
a jak mi jeszcze pokwęka, że niby ja się nudzę, to zrobię sobie jeszcze jednego dzidziusia i wtedy to będę się nudzić

bo wyobraź sobie, ja też bardzo bym chciała zobaczyć ten domek stojący do góry nogami, bo słyszałam, ze świetnie to wyglada
A byliście u lekarza??
)
ale na Tosi to zrobię (z lekką manipulacją na książeczkę
)
planujemy wieczorkiem jechac do moich rodziców (jak Kornelek wróci z wycieczki-niewiem czy Wam pisałam, ale moje dziecko wyjechało na dwudniową wycieczkę i wiecie jakiego miałam stersiora
oczywiście sms-y były bardzo budujące typu "a wiesz, że z Piotrkiem i Szymonem wpadalismy do pokojów dziewczyn

(ale mój M mnie uspokajał- jest gdzie, jest z kim ale nie ma czym
) a w nocy moj M dostał sms-y typu ' bardzo zmarzlem, mam katar i kaszel, przygotuj mi mamo wygodne łóżeczko, gorącą czekoladę i herbatkę z cytrynką, bo jestem bardzo chory ( i tu już przemawiają przez niego ewidentne symptomy męskie

oczywiście dzisiaj mało nie osiwiałam, bo od 7mej wydzwaniałam do niego i łaskawy pan oddzwonił dopiero o 15tej
bo miał wyciszony tel
oj mowię Wam dziewczyny co Was jeszcze czeka
szczególnie zwracam się do mam z synkami

uciekam, bo mi moja gwiazda coś walczy ze snem
.
.
.
Grillować zaczynamy o 11 i zobaczymy kiedy deszcz nas przegoni. Miki na roczek wybrał różaniec, ale jak na razie stroni od koscioła
Kurcze, już się boję co to będzie za 8 lat
:-)
No nic, guz się zagoi a może młoda nieco zahamuje zapędy rozwojowe
Idę za miesiąc do tej dziewczyny, co mi Pabla kontakt do niej dała i pogadam z nią, że może byśmy sobie już spokój z terapeutowaniem mojego patologicznego dziecka dali, bo mam dość - serce i od tego mi chyba siada, że ciągły stres i nerwówa z lekarzami, a kurczę widać coraz wyraźniej, że mojemu dziecku tak naprawdę nic nie jest a oni gotowi jej grupę inwalidzką załatwić, byle tylko kolejnego pacjenta przytrzymać
zresztą mam siostrzenicę dokładnie w wieku Kornela, to widzę jak dzieci teraz niepokojąco szybko dojrzewają
Mała na tle rówieśników jest bardzo rozsądną i spokojną dziewczynką, a i tak palma bije tak, że czasem jest nie do wytrzymania

ani zakonu, ani zachłanności na kasę jej nie życzę, więc co by nie wybrała, będzie źle:-)
wszystkim życzę choć trochę słońca w weekend i maksymalnie dużo odpoczynku

jestem taka zła bo nic sobie nie kupiłam
normalnie albo mi się nie podoba, albo jest za krótkie, za ciasne itp albo poprostu wyglądam jak głupek
no waży się ile waży to się kiecki nie kupuje

ach w poniedziałek dalsze poszukiwania, jak znam siebie to i tak pójdę w spodniach
tylko po co se te buty kupiłam jak i tak je zakryje
ach szkoda gadać
o oto strona http://www.naszesudety.pl/?p=artykulyShow&iArtykul=2254
a M to cie powinien po nogach całować za takie obroty jak teraz masz, tyle załatwiania, negocjacji, rozmów, umów do tego Tosia i dom oj ja bym połowy nie zrobiła
także nie daj się
;-):-)