pabla27
Fanka BB :)
hej,
ja dziś padnięta jestem, jakiś ciężki dzionek miałam.
Mała ogólnie ok, ale teraz mi przed samym spaniem zwymiotowała całą kaszkę którą zjadła
oczywiście podejrzewam że z przejedzenia, bo od obiadku wciąż coś jadła, a to chlebek, a to biszkopty, a to chrupki, całego banana itp...i teraz mi wypiła 150 ml kaszki i już nie chciała a ja mądra matka dałam jej resztę łyżeczką. Oczywiście nie na siłę bo dziobka otwierała szeroko, ale przejadła się i cała nasza pościel, ona, ja i podłoga w kaszce
wrzuciłam ją raz jeszcze do wanny, przebrałam i od razu zasnęła. ja właśnie siedzę z farbą na włosach, muszę odrosty zakryć bo już tragedia.
jutro jedziemy na tą działkę na grilla, mam nadzieję że pogoda nie będzie gorsza od dzisiejszej.
Tosika - koniecznie masz do mnie wpaśc!!! niezłe smsy synek Ci śle:-)
Beaa - Zdrówka dla Zainab!!
Surv - ja uważam że powinnaś sobie dać spokój i tyle. Niech Ci Agata pokaze parę fajnych ćwiczeń i rób z małą w domu a kontrolnie moze się z nią umawiaj co parę mcy.
Kicrym - na pewno coś fajnego znajdziesz, nic się nie martw
Kamu - faktycznie beznadziejnie z tym samochodem
wszystkim życzę jutro ładnej i słoneczniej pogody i odpoczynku!
ja dziś padnięta jestem, jakiś ciężki dzionek miałam.
Mała ogólnie ok, ale teraz mi przed samym spaniem zwymiotowała całą kaszkę którą zjadła

oczywiście podejrzewam że z przejedzenia, bo od obiadku wciąż coś jadła, a to chlebek, a to biszkopty, a to chrupki, całego banana itp...i teraz mi wypiła 150 ml kaszki i już nie chciała a ja mądra matka dałam jej resztę łyżeczką. Oczywiście nie na siłę bo dziobka otwierała szeroko, ale przejadła się i cała nasza pościel, ona, ja i podłoga w kaszce
wrzuciłam ją raz jeszcze do wanny, przebrałam i od razu zasnęła. ja właśnie siedzę z farbą na włosach, muszę odrosty zakryć bo już tragedia.jutro jedziemy na tą działkę na grilla, mam nadzieję że pogoda nie będzie gorsza od dzisiejszej.
Tosika - koniecznie masz do mnie wpaśc!!! niezłe smsy synek Ci śle:-)
Beaa - Zdrówka dla Zainab!!
Surv - ja uważam że powinnaś sobie dać spokój i tyle. Niech Ci Agata pokaze parę fajnych ćwiczeń i rób z małą w domu a kontrolnie moze się z nią umawiaj co parę mcy.
Kicrym - na pewno coś fajnego znajdziesz, nic się nie martw
Kamu - faktycznie beznadziejnie z tym samochodem

wszystkim życzę jutro ładnej i słoneczniej pogody i odpoczynku!
:-) ale juz tylko moje ciuchy i meza i reszta jutro przed odjazdem, porobie fotki 
najpierw wypytam hehe potem zadzwonie 

w kant fotela lukiem brwiowym, ma siniola,ale myslalam ze krew sie poleje; akrobatka ci rosnie
bo to był ten weekend co moja mama z nim została a my pojechaliśmy sami