reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

To i ja sie witam:-)
widze wszystkie śpią jak na dzień wolny przystało:-p
My dzisiaj też wstaliśmy o porze odbigającej od normy czyli o 7.40:tak:
Post a u nas słonko świeci, chyba sie wybierzemy do kumpla na grilla:tak:
Tosika udanej imprezki:tak:
Wszystkim wyjeżdzającym życzymy udanych weekendów, świetnej pogody i obżarstwa:-p;-):-):-):-)
Miłego dnia!

reklama
Tosika, auto już mamy wykupione jakis miesiąc temu, musimy je sprzedac bo nam jest niepotrzebne, ja nie ma prawka wiec to by stało nie używane, nie wiem cvzy ten gościu zgodzi się na wpisanie niższej ceny na fakturze bo on przeciez moze sobie odliczyc tą kwote. Nam księgowa mówiła że jak sprzedajemy na fakture to vat zawsze będziemy musieli zapłacić a dochodówke przez pierwsze pół roku tylko.
W ogóle nei mogę tego pojąć dla US nie ma znaczenia ze my co mieisąc buliliśmy kas za to auto tylko liczy się że osobny wykup był za 500 zł.Przeciez ja tego auta nie dostałam za 500 zł .Już nie ma o czy mówić, teraz wiem że to był nasz błąd że tak się uparliśmy na to auto.
Florka robi nie złe postępy, wystrzeliła tak że chyba faktycznie lada moment zacznie chodzić.
Heka i Kaja udanego urlopu. Oby pogoda wam dopisała.
Ja czekam na teściów i idziemy do moich rodzicó na działeczke, rodzinka ma przyjechać więc powinno być fajnie, oby tylko deszcz nie padał. Na razie ejst pięknie i słonecznie.
Życzę wszystkom miłego dnia i dużo, dużo słoneczka

witam i ja!
ostatnia:-D
my wstaliśmy dziś około 08:00, młodą musiałam budzić o 08:15 bo przed 09:00 wyjeżdżaliśmy na tego grilla, a to jakieś 60 km. Było fajnie, super pogoda, opaliłam się trochę. Młoda grzeczna, ale całkiem rozregulowana, bo jak zawsze około 11:00-11:30 spała to teraz próbowaliśmy się uspić w tym domku letniskowym tak od 12:00 do 13:00 i wciąż był płacz. Więc zrezygnowaliśmy i nie spała, dopiero na spacerze przed 15:00 zasnęła w chuście. Pospała z 30 min i finito, potem spała w drodze powrotnej z godzinkę. Wracaliśmy w straszną burzę, jechać się nie dało, nic nie było widać. Teraz już od 19:00 jesteśmy w domu, mała bardzo zmęczona i marudna próbuje zasnąć ale chyba nie uda się bez usypiania na rękach bo wciąż płacze:baffled: z tego zmęczenia chyba zasnąć nie może:nerd:
Tosika - mam nadzieję że się uda nam spotkać!! cosik może być w takich kolorkach jak najbardziej....
Kamu - no to problem macie tylko z tym autem, kurcze, niepotrzebnie kupione:sorry:
ja się żegnam już, bo wipiję desperadosa i mykam spać, też padnięta jestem jak mucha.

Pabla super ze grill Wam sie udal, najwazniejsze ze pogoda dopisala:tak:

Kamu oj problem macie z tym autem:no: Trzymam kciuki zebyscie jak najlepiej na tej sprzedaży wyszli:tak:

U nas pogoda w kratke. Rano ladnie slonko swiecilo po poludniu burza, chwila przerwy i slonko potem znowu burza:dry: Potem byla przerwa ale juz bez slonka i znowu burza-masakra:baffled: Z mala bylam na procesji, a po poludniu poszlismy do znajomych. Jutro rano do pracy:-(Mialam 5 dni wolnych i nie chce mi sie isc do roboty.
Milego wieczoru

Witam wieczorkiem, widzę cisza na forum uuuuuuu:-D
A nas dzisiaj wywiało do Ojcowa:tak::tak::tak::tak:było super, pospacerowaliśmy, pojedliśmy i wróciliśmy do domu. Mały zachowywał się świetnie, muszę go pochwalić, bo nic nie płakał a cały czas praktycznie w wózku, spał tylko w aucie:tak:także wyjazd udany, nie żałujemy że na grilla nie pojechaliśmy:-p:-)
Kamu a mogę wiedzieć jakie auto sprzedajecie, bo mój M by chciał vana:sorry:
Pabla to super że grill udany,u nas juz wiem że jak Kuba nie śpi w dzień to potem zasnąć nie umie i nocka jest kiepska:confused2:
Jutro mieliśmy jechać na wieś bo M miał węgiel zrzucać ale coś źle się czuje więc robota przełożona na przyszły tydzień, a jutro ciąg dalszy wędrówki po sklepach, co prawda jedną kieckę już zamówiłam na allegro ale nie wiem jak będe w niej wyglądać więc jak coś to ją oddam:tak:
Spokojnej nocki!

witam Mamuski!
widzę że jak Surv na wekendzie to nie ma z kim pogadac rano;-):-p:-D
U nas pobudka najpierw o 4.40 a potem o 6.45 także może móje dziecie wreszcie sie przestawi na spanie do 7:sorry::-)
Jak narazie dość ładna pogoda, co najważniejsze deszcz nie pada, słońce raz świeci a raz nie i widzę wiatr okropny:baffled:
My dzisiaj sie idziemy zapytać o wpis małego do paszportu bo chcielismy mały wypad na czechy zrobić, a bez paszportu nie da rady więc może ten wpis pójdzie szybciej:eek:
No to nic, byczącym sie życzymy udanego leniuchowania, a pracującym szybko mijającego czasu:tak:
Miłego dnia!!!

I dla Adrianny spóźnione życzenia! zdrówka i uśmiechu w ostatniej miesięcznicy!

Ostatnia edycja:
puchy puchy:szok::szok::szok::szok:
mój m dzisiaj w pracy więc my dzień jak codzień...zimno się zrobiło:szok:
Kicrymm....ależ Ojców to prawie u nas byłaś:szok::szok::szok:..trza było wpaść:tak::tak:;-)
Myśmy dopiero wstali:-):-):-) takie z nas dwa śpioszki:-D
no nic....czas na kawkę a potem sie pomyśli:-);-);-)

miłego dnia

Buziaki dla Ady

hej,
oj, ja też dziś pospałam...mała usnęła w końcu na moim łóżku ze mną przed 21:00 i do 05:20 bez żadnego jęku spała:-) potem kaszka, zasnęła, obudziła się przed 07:00, przełożyłam na boczek i zasnęła jeszcze do 08:00. Ja pokimałam do 08:30, mała dostała gadżety do łóżeczka i miałam jeszcze 30 min na dojście do siebie...
Dziś mam lenia, nic nie robię, Lenka dostanie słoiczek na obiad, my jakąś mrożonkę i tyle...
Pogoda kiepska dziś, wiatr duży, mokro:baffled:

Witam sie i ja.

Mala spala od 19 do 7 czyli bite 12 godin bez wiekszego marudzenia.
Ja wczoraj bylam bardzooo chora, mialam okropne mdlosci i potworny bol glowy- myslalam, ze nie wytrzymam, juz myslalam o wezwaniu karetki. Do tego bylam sama z mala, wiec nie moglam sie nawet polozyc. Dzisiaj juz jest dobrze:-).

Kicrym- z tego co wiem to juz nie ma mozliwosci wpisania dziecka do paszportu rodzicow.

Kiedyś do paszportu jednego z rodziców wpisywane było małoletnie dziecko i nie było żadnych problemów. Obecnie do paszportów biometrycznych i paszportów tymczasowych nie można wpisywać dzieci i dlatego małoletnim również wyrabia się paszport.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry