reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Margaritta - zapraszmy do pisania!!
Kasia - super że imprezka się udała:-)
zaległe buziaki dla Mikiego z okazji urodzin!!
A Lenka - no niestety nie jest lepiej, teraz temperatura 39 stopni, dałam paracetamol, zjadła kaszki z 200 ml i próbuje zasnąć. Apetycik ma bez zmian, tylko jest bez sił, nawet nie brykała na wieczór ze mną na łóżku, lewno na nóżki wstawała, ale humorek dobry miała.
Ja mam ibufen i paracetamol w syropie w domu. Około 14:00 dałam jej ibufen a teraz paracetamol. Nie wiem czy powinnam do lekarza iść - ale powie mi to co robię - czyli zeby zbijać temperaturę....zobaczę jak minie noc i jak jutrzejszy dzień.
w każdym razie basen nas ominie i rozdanie dyplomów - ale m pojedzie jutro sam po ten dyplom, trudno się mówi.

reklama
to ja za surv piszę./......pierwsza:-):-):-):-D:-D:-D
jakoś spać nie mogę już bo reszta rodzinki jeszcze słodko śpi:tak::tak::tak:
Kasia Super że się udała imprezka:tak::tak:...szczęście na oczach dzieci...bezcenne;-)
Maragritta..witaj...zapraszamy do nas:tak::-)
Pabla....jak tam Lenka??..z tą temperaturą??
aaaa i gratulujemy dyplomu:tak::tak: naszej rybce:-):tak:
Andula...chętnie bym się podłączyła z Wami za tydzień..bo brakuje mi jakiejś szalonej imprezy:tak::tak::tak: no ale...hmmm.. chyba raczej nie poszaleję za bardzo
muszę właśnie się wybrać na basen bo jakoś tak zarzuciłam aqua a czuję że normalnie wszystko się tam rozciąga i jak wstaję to mnie napier.....
ech...

miłego dnia

Druga!
Ale nie wiem jak to będzie z tym pisaniem, bo coś nam laptop szwankuje. Skubany co chwile się wyłącza:confused2: Nienawidzę jak coś się psuje...
Noc ok, pobudka o 7, ale jakoś nie do życia jestem. Na polu zimno :-(

hej,
u nas trochę lepiej chociaż nocka ciężka...o 20:00 młoda już padła, obudziła się o 23:00, znów 39 stopni, dałam ibufen ale wszystko zwymiotowała więc dałam nurofen w czopku. Od 24:00 nic nie dawałam, teraz ma 38 stopni....
na basen m pojechał sam, za oknem szaro i buro.....

A u nas słonko! Aż nie wierzę:-D
Wczoraj byliśmy u lekarza i mała dostała antybiotyk na bakcyle w moczu:no: I jeszcze dał maść antybiotykową i zalecil smarować 3 razy dziennie cewkę i wargi sromowe:szok: Przeczytaliśmy ulotkę i jest napisane, że można stosować u dzieci powyżej 11 roku życia. I cała lista przeciwwskazań. Nie będziemy tego smarować, zastosuję riwanol.
Miłego dnia! Oby slonko się i u Was pojawiło:-)

U nas pogoda do dupy tak jak przewidzialam m uderza na imprezke a ja zostaje w domu wiatr taki ze glowy prawie urywa:wściekła/y::wściekła/y:
Post jak juz Łucek sie urodzi odbijesz sobie z wszytskie czasy:tak::-)
Pabla dobrze ze Lence lepiej oby tem. spadala:tak:
Kaja niezle od 11 roku zycia moze lekarka myslala ze od 11 miesiaca;-):wściekła/y:

Milego dzionka dziewuszki:tak::-)

Kaja, moja pediatra też kiedyś przepisała jakąś maść, która była dla starszych dzieci. Zapytałam o to i jakoś sensownie mi to wytłumaczyła (cos mówiła, a konkretnym składniku) - ale teraz nie powtórzę:zawstydzona/y:

Pabla, Lenka nie miała 3-dnówki? Może to to ustrojstwo?

Kasiu -też mi po głowie chodzi 3 dniowka, ale mała ma gorączkę od wczoraj a ja mam wrażenie że teraz ma lekką wysypkę na szyi i klatce piersiowej:-(
znów temp 39 stopni, dałam Ibufen i śpi. Chyba popołudniu pojedziemy kontrolnie do lekarza.....

reklama
U nas slonko, ale tez i chmury czyli nie bedzie rewelacji pogodowych.
Mala ma pierwsza drzemke, a ja buszuje po necie.

Oby Lenka szybko wyzdrowiala, moze to faktycznie trzydniowka?

Andula- widze, ze chodzicie na imprezy osobno? Ja juz nie pamietam kiedy bylam na jakiejs ''doroslej'' imprezie, ale prawde mowiac jakos mi tego nie brak.

Do góry