Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mimo że Kuba jeszcze śpi
Post to może jej podpowiedz jak to zrobić.
U nas jest lekie zniecierpliwienie bo chciałoby się wszystkiego dotknąć a tu nie ma się jak przemieścić...marudzi i kombinuje jak może ale na własne przemieszczanie się jeszcze nie wpadła..
Surv i Pabla pisały fajny ćwiczenia na wątku ćwiczeniowym, ja je z Kubą robiłam (nie wszytskie ale ogólnie dziecko chyba kapuje o co w nich chodzi)

;-)

najwyższą miał 38,6. Nie chce jeść non stop na rękach albo śpi, teraz zresztą też co nigdy mu się chyba nie zdarzyło żeby przebudzić się rano i znowu iść spać
wypił 70ml mleka dalam nurofen i dalej śpi. Ja mam nurfen w czopkach i syropie, wczoraj kupiłam IbufenD bo Pani w aptece powiedziała że różnią się tylko ceną
nie mam pojęcia co mu jest, oby te zęby bo oszaleje. Oby u Leni też te cholerne zębiszcza wychodziły
zdrówka!
ani na dwór ani do piachu nic siedzieć jak kołek i się martwić co temu bąblowi małęmu jest:-(
Nie dała się spacyfikować
I tym sposobem właśnie ucina sobie pierwszą drzemkę.Albo do KatowicCześć!
Nie mamy pomysł co robić. Może zoo? Ale wtedy to wyprawa do Krakowa.

ja nie wiem o co chodzi
gorączka spadla do 37,6 to chyba nie dużo u tak małego dziecka??????
Choć wczoraj przyjechałam padnięta! Rozłożyłam jej namiot i tunel - gąsienicę i goniłyśmy sie w nim. Kilka razy dupsko mi utknęlo, ale pokombinowałam i dałam radę
A potem wchodziła na przyczepę auta i kazała się wozić
A kondycja nie ta
Już wiem, dlaczego wiek przy dzieciach ma znaczenie. Kiedy nadejdzie ten czas, że sobie usiądzie cichutko z książeczką w kąciku;-)?
jeść wogóle nie chce