melduje się:-)
Florciu życzę Tobie, a co byś mamie w ciągu tego miesiąca zrobiła totalny galimatias w domciu (podobno nie ma nic przeciwko temu
) a Tobie Zu radości z rodziców i dalszego sekundowego zasypiania

no i dziewczynki duuuużooooo zdrówka:-):-):-):-):-)
uprzejmie donoszę, że jestem cała i zdrowa
troszkę jeszcze niedospana chodzę i jakoś tak mnie suszy
ale muszę Wam powiedzieć, ze zjazd byl udany, tylko trochę mało ludzia dojechało- bo na 120 osob, które studiowało nasz kierunek dojechalo 40
ale powiem Wam, że te 10lat to więcej spustoszenia zrobiło u chłopów niż kobitek
bo u nas to zdeczka pare kilo moglo być widać a u nich to łysizna zaawansowana i bardzo dobrze rozwinięty mięsień piwny;-)No i wybawiłam się rewelacyjnie, tylko dzisiaj każdy mięsień boli
no i trochę nie żałowałam "soczków"
ale dzisiaj totalnie nie mam kaca
(na taką ilość i tak długie nie picie???? no przyznam, ze lekki wstęp i trening mialam z Liwus ale to byl pikuś wtedy
) ale przed piciem i w trakcie koleżanka dała mi z 6 tabletek wit. C (podobno to im powinnam być wdzięczna za dziejszy stan
) No a dzisiaj to caly dzien spałam;-) z przerwą na jedzonko i krotki wypda na miasto, kupiłam sobie strój kąpielowy na wyjazd (jest niezły bo trochę tuszuje moje niedoskonałości
)
dobra teraz lecę Was poczytać, bo zapewne mam spore zaległości;-)
Florciu życzę Tobie, a co byś mamie w ciągu tego miesiąca zrobiła totalny galimatias w domciu (podobno nie ma nic przeciwko temu

uprzejmie donoszę, że jestem cała i zdrowa

dobra teraz lecę Was poczytać, bo zapewne mam spore zaległości;-)