Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Wczoraj byla w Malborku na integrazcji z pracy, fajnie bylo
Przyjechala kolezanka, ktora jest na macierzynskim pogadalysmy troche. jechala nakarmic swoja corcie i pojachalam z nia. Mala Majka jest slodka
Wrocilam do domu o 23, adzis na noc do pracy. 

Ale zajefajnie było, dziecka przez 4 dni nie miałam, bo albo u dziadka na rękach siedziało, albo reszta rodziny, psy i koty bawiły:-):-) Normalnie taka wielopokoleniowa rodzina ma swoje wielkie plusy
Strasznie mi się nie chce do miejskiego kieratu wracać, chyba zacznę znowu kombinować, jak tu nie mając kasy, mimo wszystko dom na wsi kupić

zaległości mam ogromne i nadrobię wszystko jutro bo mam wolne, a dziś już nie dam rady bo padam z nóg, ale chciałam się choć odmeldować
nie wiem co się u Was dzieje bo mam mnóstwo czytania i jak tylko wszystko ogarnę to odpisze
życzę zdrówka dla Wszystkich bo to się zawsze przyda
miłego wieczoru

pogadałyśmy i tak dzień zleciał

Teraz juz chyba (mam nadzieję) śpi, aż się boję zaglądnąć. Zwykle po 20 już kima, a dziś taka odmiana
Ale to chyba przez to, że była marudna i ja uspalismy koło 17... Teraz już jestem przekonana, że zrobię wszystko, żeby mała zasypiała jak najdłużej koło 20! Trochę chwil dla siebie
A tak ani nie mam przygotowanych ciuchów do pracy, ani śniadania i dopiero na bb;-) Podziwiam ludzi, którzy pozwalają dzieciom latać do 22
) a płacze
Ciekawe co jej się takiego strasznego śnilo? Ostatnio też w czasie dziennej drzemki zauważyłam, że coś tam mamrocze przez sen i minki dziwne strzela:-) Ciekawe, co się śni takim maleństwom. Pewnie, że dostała pysznego wafelka od dziadka, ledwo zasmakowała, a przyszła zła mama i zabrała (i sama zjadła;-)).