• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2008

dokladnie tak, AHaa, dlatego mowi sie liczeniu ruchow plodu dopiero po 28 tygodniu, bo wtedy sa wystarczajaco duze dzieci i ma dosc malo miejsca, wiec ruchy sa wlasciwie wyczuwalne:)

reklama
dzieki Dziewczyny za pocieszenie i wsparcie na duchu :-)
od tego jesteśmy żeby się wspierać:-)

co z tym zastrzezonym watkiem dla lipcowek, jak sie na niego dostac ? Ja juz czekam i czekam, a tu nadal nic :-) na poczatku prosilam o dostep, ale ktoras z dziewczyn powiedziala ze mam sie rozkrecic i popisac troche na tym :-) wiec pisze, i pisze i nic :-) czy Wy macie do niego dostep ?

z tym dostępem to któraś z dziewczyn załatwiała u moderatora, już nie pamietam, sprawdź na liście gdzie była prośba o dostęp! jak na razie wątek zastrzeżony działa:-)

no bylam chetna, ale napisalam jeszcze raz, by przypomniec o swojej skromnej osobie-mam nadzieje ze poskutkuje , bo bardzo bym chciala miec dostep do tego watku :-) zdj wkleic itp :-)

Moje dzecie to cały dzien daje o sobe znać - szczególenie jak cos zjem i jak za bardzo się schyle i ucisne brzuch. Wieczorkami tez nieźle mamusie skopie, ale bywa tez tak, że i cały dzień cisza jest i dopiero wieczorem się odezwie.

Andziaa, nic sie nie martw - dzidzia ma największą ruchliwość w 24-28 tygodniu - tak gdzieś wyczytałam:tak:
A mój bobas dzis akurat mocno dawał się we znaki ;-)

hej lipcówki
Tak nieśmiało przeglądam forum. Nigdy wcześniej w takie cuda się nie bawiłam.
Cieszę się jednak, że aż tyle lipcówek 2008
My mamy termin na 24.07.2008. Nasz mały Groszek czuje się znakomicie. Ostatnio zaczął kopać:)
Pozdrawiam gorąco

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry