Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tak mi sie go szkoda zrobiło,ale nie wyciągałam go ,no bo spał.Za drugim razem jednak wzięłam go do siebie,bo przeczuwałam ,ze w nocy będę kursować,a tak w miarę się wyspaliśmy do 7,a tata został oddelegowany na kanapę
Tosika jak po imprezce?
mama mi zapodała teraz alkazecer i może przejdę zaraz na stronę żywych
ale więcej obiecuje sobie, że tyle nie wypije
ale bylo super hiper, wytańczyłyśmy sie za wszystkie czasy, oczywiście nie obyło się bez adoratorów, ale się panowie obrazili bo ja od razu hasło do kelnera, że natarczywi są wśród nas i uno momento był ochroniarz i przywołał towarzystwo do porządku, aczkolwiek byli bardzo kulturalni i bardzo ich ubodło, ze uznałyśmy ich za natarczywych
zakończyłam tańce przed 3cią
i czułam się znakomicie, wogóle jakbym same soczki piła
no ale ten stan trwał do momentu doputy dopóki nie przyłożylam głowy do poduszki....och nigdy więcej nie pije
będziemy tęskniły za Tobą i to baaaaardzo!!!!!
teraz to pogoda sprzyja choróbskom
u nas dzisiaj na przykład jest słonecznie ale okropniuasto wieje i niewiem co robić czy wysyłać małą na spacer czy nie???
;-)
ale jest nieźle, cały dzien chyba spędzę na kanapie
mała śpi, starszak się bawi, a tatuś litościwie na mnie patrzy

nieźle, nieźle:-):-):-) a powiedz mi moja droga skąd je zdobyliście??;-);-) no i nie dziwię się jak przechodnie na widok palm w polskim ogrodzie robią minę z reklamy danio

też bym pewnie bym taką zrobila

ja z M strasznie dawno nie byłam ani w filharmonii ani w teatrze, i aż wstyd sie przyznać, że te jednostki kiedyś mi podlegaly i bardzo często tam bywałam (w wersji slużbowej
)
ale kaca to wspolczuje...i nie ma jak mamusia 
super, oby wytrzymaly zime; drogie byly?