Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzieciaki śpią i niech tak będzie do rana
witam sie z wami w tradycyjny moj ulubiony sposob- z rana i z kawusia

Izabelka cztyałam "Kod..." jak byłam w ciąży i jak dla mnie bardziej interesujący niż film,z resztą jak zawsze-książki super,a później jak oglądne film to lipa.

Raz w życiu miałam takiego kaca giganta i od tego czasu nigdy nie dopuszczam do takiego "upodlenia";-) Myślałam, że zejdę. Oczywiście na imprezie bawiłam się rewelacyjnie;-)Nie ma to jak Mamusia i jej pomocna dłoń
Ja miałam taką starą wstretną zołze z nigdy nie ogolonymi nogami-błeeee i nigdzie nie chciało jej się nas zabierać.

Niezły horror

Surv pisała, że są już na miejscu i kwatery super.
) no ale musimy ponegocjować

..no i chyba zęby jakieś..generalnie noc upłynęła mi na tuleniu raz jednego raz drugiego..
Współczuję nocki:-(
super,też bym gdzieś poszła,ale jak narazie wszystkie znajome dzieciate i karmiące,więc muszę trochę poczekać.No i u mnie mama by raczej nie pomogła
Ostatnio jak kaca leczyłam ,a było to jeszcze po wieczorze panieńskim w UK to K z małym latał i nas pakowal,bo na drugi dzień wyjeżdżaliśmy do Pl
,zaraz młody idzie dalej w kime ,a ja za jakis obiad się zabieram,tylko co tu zrobić?
no i też nie wiem czy gdzies z młodym wyjść,ale raczej pokisimy sie w domu.
Ale dalam rade i nawet bylismy odwiedzic nasza chrzesniaczke

Mi by sie juz chyba nie chcialo uczyc
Na razie i tak nie mam na to kasy
Ja juz nie pamietam kiedy bylam
Palmy w ogrudku fajny widok, u nas na jednym osiedlu tez maja

Moja tesciowa jest oki ale czasami jej nie rozumiem
Czarty tydzien bierze leki,teraz tylko jeden syrop i krople na katar. Mam nadzieje ze jej szybko przejdzie
Dzis ide na nocke, nie podziwiajcie mnie za nocki(Andula tez chodzi chyba na 12 godz), poprostu wiem ze musze i ide
) a ja sieedzę z Wami popijać kawusię i jedząc ciasteczko;-)
Ja nigdy niewiem co w takiej sytuacji robić ze spacerkiem
no i zdrówka dla Macia
my tu wszystkie marudzimy, bo w większości mamy jedno takie małe szkrabiątko, a Ty kochana dwa takie tyci małe
Kochana order dostaniesz jak nic
a Ice prawdopodobnie zębolki idą, albo cościk sie najadła i może brzuszek bolał?
Tylko ty z tych zdroworozsądkowych:-) nie to co Twoja koleżanka, która też trzymala fason i wydawać sie jej mogło, ze może pić i pić...i pić
) a co by przedłużyć urlopik, bo ja dzięki Tobie czuję się tak jakbym też była razem z Wami
czy nie znacie albo macie jakieś fajne namiary na pensjonat albo cuś takiego dla gromady 30osobowej? Bo moja ferajna wymyśliła, a co by wyjechać w drugi dzień świąt i do sylwestra pobrykać po górach:-) a tak na marginesie to dziewczyny Was też zapraszam do dołączenia się do nas
ale byloby fajowo

No właśnie Kasia jak dajesz te Fenistil tzn ile? mi babka w aptece powiedziała 3-8 kropli 3x dziennie,a w ulotce jest napisane ,że 10 kropli.
U nas kataru już nie ma, hurrra. Starszak jeszcze skrzypi, ale chyba idzie ku lepszemu