Hejka!
Ja też odpoczywam przy kawce tylko ciacha brak,dom ogarnięty ,obiad leży w częściach w lodówce ehh żeby sam zechciał się złożyć
Trochę po marudzę
wczoraj wieczorkiem leciałam z Młodą do naszego doktorka,kaszle,smarcze i uszy ją bolą ponoć to taki modny ostatnio wirus,dostała antybiotyki,krople do uszu i inne rozmaitości.Nocka do bani bo obie się wierciły,a na dodatek @ przybyła więc wulkanem energii to ja dziś nie jestem.Na szczęście Emilka oki.U nas też śliczne słoneczko ale okropnie wieje i ze spaceru nici znowu.
Post trzymam kciuki oby nowy specyfik pomógł to oboje odsapniecie
Madzia zdróweczka dla Maciusia
Tosika no to się szykuje super ekspedycja w górach nie pomogę moja specjalność to mazury
Kic dzielna jesteś dasz radę
Dorka zdrówka dla Misi,fajnie,że się impra udała
Ja też odpoczywam przy kawce tylko ciacha brak,dom ogarnięty ,obiad leży w częściach w lodówce ehh żeby sam zechciał się złożyć

Trochę po marudzę
wczoraj wieczorkiem leciałam z Młodą do naszego doktorka,kaszle,smarcze i uszy ją bolą ponoć to taki modny ostatnio wirus,dostała antybiotyki,krople do uszu i inne rozmaitości.Nocka do bani bo obie się wierciły,a na dodatek @ przybyła więc wulkanem energii to ja dziś nie jestem.Na szczęście Emilka oki.U nas też śliczne słoneczko ale okropnie wieje i ze spaceru nici znowu.
Post trzymam kciuki oby nowy specyfik pomógł to oboje odsapniecie
Madzia zdróweczka dla Maciusia
Tosika no to się szykuje super ekspedycja w górach nie pomogę moja specjalność to mazury
Kic dzielna jesteś dasz radę
Dorka zdrówka dla Misi,fajnie,że się impra udała
ja teraz jestem w Bukowinie w pensjonacie Willa Zima jak coś to looknij na necie na to i może mają wolne w ten czas?
jeszcze zmywanie i wywieszenie prania, dopiero z zakupow wrocilam po tym jak malal i syna ululalam
no i do pracy na jutro musze sie przygotowac...a tu ksiazka czeka

bo ostatniej chorobie jestem tak przewrażliwiona że jak wczoraj wieczorem usłyszałam jak młoda kaszle to się poryczałam. Co złobka narazie chodzi, bo lekarka dziś orzekła że wszystko jest ok. W środę M pójdzie na kontrolę.