witajcie kochane:-)
przybywam do Was z bolącą głową

zauważyłam pewną spoistość, jak mojego M zaczyna boleć glowa, to za parę godzini mnie dotyka ten ból

a ja już troszkę lepiej się czuję, aczkolwiek teraz jest mi nie dobrze, tak mnie mdli

i to napewno nie to co myślicie;-)
Dorka ja też się boję, ale trzeba tez zachowac zimną krew

aczkolwiek ja z tych wkręcających, więc wczoraj wieczorem siedziałam i czytala o objawach swińskiej grypy i juz sie nakręcałam, ze mam jakis taki suchy kaszel, katar no podstawowego objawu nie bylo- czyli wysokiej temp. ale to i tak nie pozwolilo mi zasnąć przez pól nocy:-(
Iza no nie halo się zachowała u czennica, ale pomysl masz świetny!!! szkoda, ze Kornel nie ma takiej fajnej wychowawczyni:-(
Madzia no no to pierwszego nurka mamy na BB, matko aż strach pomyśleć o dokonaniach naszych dzieci za jakieś 17 lat

pewnie Florka będzie znana ze swoich malarskich dokonań niczym Salavador Dali, a Macio nastepcą Otylii:-) Tymi następca Kubicy itd, itd

sie rozmarzyłam normalnie
Haszi no Suuuuuper!!!!! mieliście tyle pod górkę, że teraz to tylkko z górki zostało

Liwus no i ekstra!! interes się rozkręci napewno!! oczywiście trzymaj dla mnie miejsce

a ja dzisiaj mialam na rozmowie potencjalną kandydatkę na nianię

ogólnie to ja potzrbuje gdzieś na cztery dni i po cztery godziny

w tym jakieś małe sprzatanko

no i umówiłam się z nią od jutra na okres probny, zobaczymy jak soboe da radę