Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zdrówka dla Maksia,a ze sklepem zrób tak jak piszesz.Póki co nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem,więc głowa do góry będzie lepiej
A popłakać sobie podobno dobrze;-)Mi też dzisiaj nerwy puściły i to też przez sytuacje materialną:-(
Ale to przedszkole czy żłobek? tzn w jakim wieku są tam dzieci? Ja się właśnie zastanawiam nad prywatnym żłobkiem dla małego.A ty ile płacisz?U nas coś ok 900zł + wyżywienie.
Może głupia jestem,ale wolę dać małego do prywatnego złobka gdzie grupa jest mała,a warunki podobno super.W sumie to finansowo tyle samo chyba wyjdzie,jeden minus to choróbska
.Kurde ja to juz dawno miałam w planach,bo przecież sama powiedziła,że z młodym będzie,po czym stwierdziła,że na emeryturę jeszcze nie chce iść,no to chyba dziecka samego nie zostawie i z nim siedzę
A szkoda gadać.Dobrze,że pojechała na tydzień do Zakopca to trochę odpocznę

Nie chce przechwalac ale jestem zachwycona Misia pzredszkolem
Ja tez wolalam nie ryzykowac z niania nie mialam na oku nikogo znajomego wiec przedszkole tym bardziej prywatne bylo dla mnie lepszym rozwiazaniem 

[tu miał być pytajnik ale nadal shift nie mam
] trzymaj się, mam nadzieje, że uda sie to wyjaśnić i zalatwić. kurcze, dlaczego ludzie sa tacy, wiem ze oskarzac nie chcesz ale to albo jest błąd albo kogos jednak oskarżyć trzeba.

cód. firmowo też spokój więc zabrałam sie za rekodzieło. części lampy już się kleją i suszą a ja czesze i układam wełenke na pokrowiec na komórkę dla bratowej.
uzbierałam troche jak sie nim opiekowałam i teraz filcuje. ciekawa jestem jaka będzie miała mine jak to od aniołka dostanie :-):-):-)
On akurat od nerwicowego łupieżu to ma, ale widać, ze kocie włosie się do tego celu nadaje;-)
Trzymam kciuki, żeby los szybko się u Was odwrócił!
No ale z drugiej strony, za państwowe też mało się nie płaci, a z poziomem opieki bywa różnie...
Nie ma się co przejmować, już niedługo będziecie na swoim, a i z pracą pewnie lepiej się ułoży, jak Ci nikt nie bedzie za uszami ględzić, co i jak masz szukać
Słyszę, ze się Mloda budzi....pospała 2.5 godziny
To chyba po tych emocjach z chodzeniem
Wieczor w takim razie mamy z głowy

co do niani, to jutro przyjedzie jednak ponieważ rano zadzwonilam do niej, czy może przyjsć o 12tej a nie 9tej, bo mała gwiazda wstala o 6tej wiec o 9tej zrobi odlot i nici z zapoznania wyjdą
ale pani nie pasowało więc jutro przyjdzie
a ja jej zaproponowałam 600 zł i to jest za 4razy w tygodniu w tym dwa razy sprzątanie i dwa razy siedzenie z dzieckiem gdzieś tak po 4-5 godz. i w sumie wychodzi ponad 6zł
ale weź kochana pod uwagę, ze płn Polska zawsze ma nizsze stawki niż południowa, a wynika to przede wszystkim z tego, ze nasze województwo jest w tej niechlubnej czołówce jeśli chodzi o najwyzszą stopę bezrobocia
po prostu nasz region jest biednym regionem i stąd zarobki są mniejsze

ja też takie bym chciała
no i czekam na fotki nowego kolorku

aparatka do potęgi entej
koniecznie zrób zdjęcia swoim dziełom
a pracownicę - obserwuj i w odpowiednim momencie wyciagnij konsekwencje i nie kieruj sie wtedy sentymentem, bo jeśli to prawda, to ona mogła was w poważne kłopoty wpędzić, i to bez skrupułów
i trzymam mocno kciuki za Twoją koleżankę!!
mój M to nawet uważa, ze już chrumkam
ale spoczko - ogonka jeszcze nie mam
i to skęconego

wzięłam dwa apapy i jest dobrze

ale masz racje po co się meczyć i bezsensowniw nie raz siedzieć? 
czyli w sumie mala załapała po Oskim
bo ja z tych nocnych marków - o 1szej dopiero mnie nurzy;-)