Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie mam pojęcia czemu to moje dziecko takie dzikie....ma kontakt z dziećmi przecież, może nie codziennie, ale i nie bardzo rzadko, nigdy jej żadne dziecko krzywdy nie zrobiło, a tu taki dzikus:-(

Miłego dnia!
Polecam maść cudo poleconą przez dziewczyny - thomentiol - naprawdę rewela! A teściową się nie przejmuj...
Myslę tak jak Surv - wypaliła się i zazdrości Ci pomysłów i zapału. Dasz radę! Ja mam w domu 3,5 latka i wcale go nie widzę w skomplikowanym układzie tanecznym.

...tak to zazwyczaj działa....
...szybkiego uwolnienia życzę

. Jak przeczytam to ona potem otwiera i czyta raz jeszcze...w suahili oczywiście:-)..z nowych rzeczy to Cinek -Cia a co to- to to

w zależości co aktualnie pałaszuje Ika...buja go sumiennie jak tylko młody zaczyna marudzić

jednym słowem siostra na medal

..nawet ostatnio cukierkiem go chcuała poczęstować

na szczęście to dropsy w opakowaniu nieotwartym były

:-znalazła w spiżarce i przywłasczyła

) teraz piecze się pierś z warzywami
a na kolacje mam naparstek wędzonego łososia, 5 oliwek i 3 pomidorki koktajlowe
no i w nagrodę 1/3 cebuli
i to co ją uczyli 40 lat temu jest najlepsze, co?i powiadasz tylko 2 lata?? ło matko medal zapewne dostaniesz za wytrzymalość;-)
jedne naszym dziewczynkom podchodzzą a inne nie
może częstszy teraz kontakt z większą herajną zmobilizuje malą do większej aktywnosci spolecznej;-)
aczkolwiek ja bym takiego słodziaszka mogłabym godzinami trzymac na kolankach
no i Ika Wam na intelektualistkę rośnie, bo moją Tosię to wyłącznie obrazki interesują w książkach

oby szybko Ci zmienili koleżankę!
Ale pewnie lada moment mu minie i będzie spokojniej. Dobrze że Ika taka dobra siostra jest....
Teraz już młoda wykąpana szaleje po podłodze. M zaraz na trening a ja będę kłaść bobaska spać:-)
Dzisiaj tylko poczytałam regulaminy,rozporzadzenia i ustawy,a od jutra bedzie bardziej poważnie,mam nadzieję,że podołam
Podobno ładnie zjadł sniadanko,zupkę,a drugie danie średnio i pani mu jeszcze zupku dała.W domu wmłucił 3 pierogi
.I wrócił w baardzo dobrym humorze:-)
"O 8,ciekawe czy je sniadanie,11-pewnie zupke ładnie je,12.30 ciekawe czy zasnął,ale pewnie zasnął,bo to jego pora" i tak ały dzień
U was też tak będzie

musiałam go wczesnije położyc bo maruda na maksa. Bylismy u lekarki bo cos mu oczko napuchło ale to z kataru
dostalismy kropelki i mamy kropić
potem bylismy na sankach zjeżdzać w górki ale było frajdy no i wywrotka tez, ale prawdziwy męcizna nie płakał
:-)

no a Ika to wogóle wzorowa dziewczynka także jaką by miała byc siostrą
:-)
potem bedzie biec do koleżanek ze żłobka