hej!
ja dzisiaj znów luzy

Mam do poprawy jedna umowę i wniosek i to tyle pracy na dzisiaj

Ale jak to mój kolega powiedział "spokojnie,nie spiesz sie to jest urząd" no to sie nie spieszę i zaczynam pracę od BB
Tosika zdrówka dla młodej.Ja podaje paracetamol od 38 stopni,ale jeśli widzę,że sie chłop z ząbkami męczy to daję nawet nie sprawdzając temperatury

Policzki pewnie czerwone od gorączki.Aaaa i pytałaś z kim w pokoju siedzę,otóż jesteśmy w dwójkę -ja i taki jeden bardzo przystojny Rysiu;-):-)
Kicrym ja diety żadnje nie stosuję

,odpuściłam póki co,bo do lata daleko,a poza tym przed świętami miałam dietę przymusową,prawie nic nie jadłam przez jelitówkę,więc jakies dwa kilo straciłam mimo woli

Generalnie ja jakos za miętka na diety jestem i jak juz to sięgam po mocniejszy kaliber -tabletki
Iza BRAWO DLA WERCI!!! no to coś mi sie wydaje,ze coraz rzadziej bedziesz pisać,że dzieci siedza i sie bawią
Macio tak jak przypuszczałam wczoraj po śniadaniu strzelił sobie komara i wcale mu nie przeszkadzało,że wokół pełno dzieci lata i hałasuja.Pospał godzine ,a po zupce znów zasnął tak jak wszystkie dzieci i spał ponad 2 godz

Ciekawe czemu w domu nigdy tyle nie spał

Podobno nic nie ryczał wczoraj tylko,jak był spiący to miał trochę marude.I malował wczoraj farbkami,dzisiaj bedzie praca wywieszona,chyba muszę wziąść aparat fotke strzelić

W ogóle ma bardzo dobry humor jak ze żłobka wraca

Dzisiaj nocka bez pobudek,ale o 5.30 wstalismy wszyscy,więc znów młody pewnie do obiadku nie wytrzyma i zaśnie
Dobra mykam cos zrobić,może kawę