Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale jakos dojechalam ;-)

jak sie sprawdzi do opisze na zamknietym, ze warto kupic hehe 
:-)
bardzo sie ciesze i trzymam kciuki, z praca sie ulozy ;-)
zapomnialam autorke
trzeba zaczac dzialac :-)
a
no teraz to dla mnie jesteś wielka
wiedziałam, że Macio nie lubi za dużo spac, ale nie zzdawałam sobie sparwy, że takie starszne nocki macie:-( wspólczuje:-( ale obiecuje Ci, ze jak sie spotkamy na zlocie to na jedną noc wymienimy się bąblami;-) albo cały dzień;-) bo moja z kolei straaaaszny niejadek, po prostu ręce mi opadają jak ją karmię:-( szczypior mały

dawaj, dawaj znać
pewnie w poniedzielnik wszystkie chlopy na jednej nodze będą śmigać do "zabawkowego"

humoru i chęci żadnej
najbardziej się martwię, bo mała już dwa tygodnie na katarze i kaszle tak rzęziście:-( niewiem może jutro wezewać dr? niby temperatury nie ma, ale ten kaszel, taki odklejający się jest:-( i do tego mala schizy dostaje bo prawie dwa tygodnie nie wychodzi na dwor:-( i jak widzi tylko, że ktoś idzie to bierze swoje butki i krzyczy da da da:-( no i przez to taka zrypana jestem

tyle stron....nawet w 8 godzin to nie dla mnie

normalnie wciłęło
byłam przekonana że są w kaskach i nie ma
jutro będę musiała kupić nowe

:-) czyżby cos chciał ode mnie
(miał urlop)
i co chcial cos? 

bo moim zdaniem moze sobie dom wybudowac jak chce miec cisze
przeciez mlotem nie wale, mala tupie bo panele mamy...

a dziecka nóżke tez przed zimnem chronią
szczerze to sie facetowi nie dziwię
może troche przesadza z tym tupaniem małej, ale ja za to miałam kiedys takich sasiadów (z małymi dziecmi) którzy o 7 rano puszczali na full tv albo CD i już było po spaniu, to było w czasch gdy miałam nascie takze w sobote dostawałam białej gorączki

no nic trzeba kupic nowe
) obudził sie o 4.30 wypił mleko i spał do 6.30 dałam smoka i spaliśmy do 8

obym zdała, bo nie wyobrazam sobie iśc na ustna poprawke do pana profesora