Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nawet o 22giej
) a ja bardzo chcę isć na "to skomplikowane" i w związku z świętem zakochania moj M powidział, ze zniesie wszelakie romansidła i dzielnie ze mną przebrnie przez film

My dzis jedziemy na urodziny kuzynki synka urodzil sie wlasnie 14 lutego ale nie ma na imie Walenty
Mala ma drzemke. Oglonie to Misia sie srasznie rozgadala
Znów go zaczęłam przetrzymaywać aż sie wypłacze,ale sie trochę boje,że mi znów górą wyskoczy,więc w nocy siedzę cicho koło łóżeczka,on mnie nie widzi,a ja w razie czego go złapię.Na szczęście narazie nie próbuje wychodzić.I ostatnie nocki w miarę,chyba przez to przetrzymywanie,bo jak tak nad nim stoje i go kładę to on non stop wstaje,a jak udaję ,że mnie nie ma to szybciej sie potrafi uspokoić i sam sie kładzie i nawet przykrywa kołderką
:-) Ciekawie to wyglada,ale jak to zrobił to nie wiem,bo ten napis to ani nie wyryty ani nie napisany długopisem tylko jakąs technika dziwaczna zrobiony.Chyba sobie to jabłko na pamiątke zostawie,bo nie często się takie prezenty zdarzają,niestety

ale wcale mi głupio nie jest o.
A że w domu nadal atmosfera napięta i dół generalnie to i pisać nie mam o czym:-(
)
) Masz u siebie w sklepie ciuchy firmy Branco?

a takie ładne płaszczyki i leginsy itp.....skusiłam się narazie na kapelusik śliczny bo na inne brak kasy