reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Witam i ja z rana :-)

Tosika zapomniałam wczoraj napisać,ze niezła ci elegantka rośnie,że już z torebką chodzi:-D i przynajmniej wie do czego służy i z pusta do domu nie wraca:-D
Survivor no to bedę miała dzisiaj co robic w pracy:tak: Dzięki za linki!
Post ło ludzie:szok::szok::szok::-D I brawa dla Iki,ze skumała o co chodzi z nocnikiem! my nadal 100 lat za murzynami:baffled:
Kate mam nadzieję,że nie pływacie:no: Powodzenia u pani dyrektor!
Kicrym szkoda by było teraz zaprzepaścić ten wysiłek dietowy,więc sie trzymaj kochana:tak: 6kg to niezły wynik,gratulacje:tak::-)
a kuchnię wybrałam z Ikei ,tylko obrazaka nie umiem tu wkleić:zawstydzona/y: Katalog Ikea Kuchnie str 20-21.Z tym,że ściany mają być jasne.

Maciuś wczoraj mi pieknie całą noc przespał od 20 do 6 i to sie zwlec nie umiał,pochwaliła i dzisiaj miałam za swoje,a jakże :wściekła/y: Wył chyba z godzine i to już u nas w łóżku:baffled:

reklama
I ja witam!
U nas niezmiennie leje. To już naprawdę przesada. Strasznie współczuję tym co walczą z żywiołem i zniszczeniami/stratami
Kic, bardzo ładny wynik na minusie. Tak trzymać!

U nas dla odmiany duje, lało wczoraj, lać ma jutro....schiza powodziowa uaktywnia się w szybkim tempie...R się śmieje, że my we Wro przewrażliwieni jesteśmy, ale zważywszy, że teraz mieszkam w miejscu, gdzie 13 lat temu woda do 2 piętra stała, to jakoś mało mi do śmiechu:baffled:

Post, no pełen szacun dla Iki: zarówno za dyscyplinę nocnikową, jak i nadzorowanie brata w kwestii recyklingu produktów naturalnych:-)

Kicrym, sześć kilo? Zazdroszczę! Mi mimochodem jeszcze kilogram spadł, ale dalej zastój....przy takiej pogodzie jeść się chce tym bardziej:baffled:

Kate, daj znać jak po rozmowie... i współczuję zalania:-( Może jednak M wyciągnie wnioski i zabezpieczy dom lepiej na przyszłość?

Nic, idę do jakiejś konstruktywnej roboty..okazuje się, że zwrot Vatu to raptem 1400 zł (jakoś mi się zdawało, że koło 4 tys. będzie:-(), a tu już plany remontowe z rozmachem porobione, więc trzeba biegusiem zarabiać:-p

Brr, zimno, mokro. Tymi bawi sie w "uciekajcie bo lapie' ze szczurkami:-D Na szczescie bestie mundre i sie nie daja.
My wczoraj bylismy na dniu mamy i taty u Pysia, nawet sam tata sie pofatygowal.
Tymi zachwycony, moja torpeda siedziala jak szmaciana laleczka i tylko paluchem brata pokazywala.
A Patryk znowu sie w przedszkolu bil:szok:. Zmienil najlepszego fumnfla z chopczyka ciut slamazarki na najwiekszego lobuziaka w grupie. I kolejny raz sie bil w jego obronie:szok:, nawet kary nie dostal wiec chyba sluszie noo ale.....No niby mojej lebiodce takie 'lekcje" s potrzebne, pani sie nawet cieszy:-p bo on w przedszkolu bardzo cichy.
A ja mozliwie, ze zaczne mala dzialalnosc biznesowa, ale to jeszcze nie pewna i ja tez jeszcze przekonana nie jestem wiec tfu tfu:-p
Przydal by sie dodatkowy grosz, niby wspolnie bedziemy dzialac ale nie wiem czy dam rade.
surv
nie schizuj sie, czary-mary od was woda daleko. My mieszkamy na gorce ale z biznesami gorzej. A Flo po prostu poczucie humoru odziedziczyla :-D
kic no niezle z tym -6 Ja za to +4 Milej nauki:-p
post no piekna akcja, ciekawe czy mnie tez takie czekaja. Fajne, ze sobie wszystko poukladalas.
tosika no nieza agentka z Tosi, torebaczka musi byc. Za niedlugo bedzie sie domagala blyszczyka tuszu, komorki i reszty wyposazenia:-D. A dlugopisy coz...sami dali:-D
A ja wiesz, po prostu nie wieze, ze bedzie dziewczyna. Niby juz 3 rozych ginow to powiedzialo...Musze chyba na to 3d isc.:-p
albo przy porodzie, bo mi sie caly czas wydaje, ze tam pisiorek wyskoczy. Sama jeszcze nawet sukieneczki nie kupilam:zawstydzona/y: Wiec nie wiem co napisac, glupolek ze mnie.:-p
kate szkoda przedpokoju, moze nie bedzie tak zle. Jak tam rozmowa?
madzia to w tym glwonym katalogu? Nie moge cos znalezc. Moze 121?
Co do lodwki to wystarczy, ze znajdziesz taka o takich samych lub podobnych wmiarach jak ta w projekcie. Byle sie zmiescila. Ja tez mam problem ze sciana tyle ze ta nad blatem. Pewniie na razie pomalujemy, moze potem wstawi sie szklo albo co.
Srr za brak liter, cos sie mi popsulo.

Haszi 21 w Katalogu Kuchnie,a w głownym str.117. Cos ty taka nieufna? Będzie Zinka jak nic!
Survivor oj u nas też juz powodziowo,tzn nam nie grozi,ale podopolskie wioski już zalewa.Po ostatniej powodzi niby wały ulepszone, miasto podobno bezpieczne-oby.Mam nadzieję,ze do was woda nie dojdzie.

cześć dziewczyny moje drogie :-)

czytam Was od ponad godziny, bo jednocześnie starałam się odnaleźć moją kuchnię:-p:sorry2: (czyt. doprowadzić do ładu i skladu;-)) a to wszystko przez moją mamę;-) a miala tylko nam gulasz ugotować:sorry2: wiecie co, moja mama może i dobrze gotuje, ale jednocześnie jestt bardzo szybka i potrafi wokół siebie taki zamet zrobić, że ja przez miesiąc czegoś takiego nie zrobię:shocked2: no i zostawiła mnie z tym wszystkim i do fryzjera pojechała:blink:
Haszi kochana jak najbardziej Ciebie rozumiem, bo ja mimo iż mialam 3d i potwierdzone jeszcze od lekarza, ktory autorytet jest w tym środowisko, to dopiero jak zobaczyłam moja cipuszkę - to uwierzyłam:-D:-D:-D:-D:-D ale ja jakos tak przeczuwam, że napewno Zinka się tam u Was już zadomowiła:-p
Surv jesteś superowa i bombowa:-) jak cościk upatrzę to do Ciebie idę jak w dym:-p i nie martw się wszystko będzie dobrze:tak:
Kic oj bardzo mnie się ten pomysł z tymserkiem bri spodobał, podaj proszę nam tu moja droga przepis:-) plisss;-) i Ty niby boisz się jakiegoś mega egzaminu? tia:sorry2::-p no i gratki dla Kubula:tak: moja mała nadal o 1-2 giej na kaszę wstaje:no:
Madzia zaraz wskakuję na stronkę Ikei;-) bo wiesz my teraz razem na jednym wozie jedziemy i musimy się nawzajem wenami tworczymi wspierać:-p

a ja dzisiaj idę wieczorem z koleżanką na ten polski film - chyba Fenomen się zwie:-p to zdam relację:tak:
wiecie co ogólnie to my mamy bardzo cieple mieszkanie ale teraz przy tej pogodzie to grzejnik trza było włączyć:szok: kurcze nie pamiętam kiedy tak się dogrzewalismy i to w maju!!!!:baffled:

Witajcie u nas też leje cały czas, masakra. Na około cz-wy pozalewane wioski, straż zjeżdża dosłownie z całej Polski. Darka znajomi zamontowali sobie 3 miesiące temu kuchnie za 10.000 i im cały dom zalewa.
Nawet w cz-wie jest pozalewane, WORD odwołał egzaminy bo nie da się tam dojechać. Coś okropnego.

hej dziewczynki

ja już na walizkach - jutro 15.35 wylot
lecimy do Kemer

pogoda osłabia - jeszcze podali, że w zakopanym śniegu ze spokojnie na nartach można śmigać
co za maj???

Madziu no to szał projektowy na całego
Tosika to córcia prawdziwa kobietka - torebki to podstawa:)))
Kate jak rozmowa o pracę?
Haszi no to trzymam kciukasy aby kolejne usg potwierdziło córeczkę

strasznie zakręcona jestem - już preżywam wyjazd
ściskam mocno i pewnie odezwę się z wakacji bo necik ma tam być
dużo słonka

witam wieczorkiem:)
mały powolutku zasypia, a ja jem obiado-kolacje:)
u nas cały czas leje:szok: koleżanka miała do mnie przyjechać, już była w katowicach i mam do niej dzwonił ze ewakuacja ich domu:szok:musiała się biedna wrócić, już spakowani, pakuja wory piachu i próbują uchronic dom:-:)-:)-(
Renia udanego lotu i wypoczynku:tak:
Tosika Kuba tez oko 2 zazwyczaj kaszke je ale jakoś dzisiaj przespał, oby to był przełom:cool2:
Haszi ja tam wole ja sie mi dzieci w przedszkolu nie biją:-p
Surv oj coś ten US w kulki leci:confused:
mały kopie w szczebelki, cos spać pieron nie chce jak ja mam tyle roboty:baffled::baffled:
spokojnej nocki

reklama
Olga dopiero zasnęła :-/
Renia, ale zazdroszczę! Dużo słonka i super wypoczynku! Odezwij się!!! I wyslij zdjęcia - przynajmniej przez net się ogrzejemy
Taaa, widziałam ten śnieg w Zakopcu. Paranoja jakaś...
Kate, jak rozmowa???

Do góry