Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Post, żyjecie??! U nas niby zagrożenia nie ma jeszcze, wczoraj wieczorem na chwile do mamy podjechaliśmy to fachowym okiem powodzianina stulecia rzeki obejrzałam i trochę miejsca jeszcze jest...ale znowu nie aż tak wiele...no nic na 4 poniemieckim piętrze mieszkam, tu nie dojdzie jakby co, tylko zapas wódki trzeba robić, bo 13 lat temu, w tej dzielnicy osiągała fantastyczne ceny

Hej
Wszystkie bezpieczne?
i do tego slońce zaczęło świecić 

) a od jakiegos czasu na przeciwbólowych środkach lecę
czyżby to skutki pogodowe?

bylismy na mega krótkim spacerze i wymiękłam

Mały został sprzedany Tatusiowi i poszli sobie na podwórko szaleć;-) ja jestem padnięta bo od wczoraj łatwie badania lekarskie do pracy i już mam dosyć
trafiłam na porąbaną lekarkę i zamiast podpisać mi badania (tak jak robili to wcześniejsi lekarze) to kazała mi zrobić szereg badań (rtg płuc, morfologie z rozmazem, jakieś inne wątrobowe itp) i dopiero jutro mam wyniki i wtedy mi podpisze badania
najgorsze jak wyniki będą złe i coś mi wymyśli
a od jutra mam być w pracy - już nie mogę się doczekać
padam z nóg
na dodatek jeszcze muszę pozałatwiać zwrot kosztów podróży do pracy w Urzędzie Pracy, a tam takie ślimaki pracują, że szok
jutro to się nalatam
nic zmykam Koleżanki bo chce nam się frytek, a nie mamy gotowych, więc ktoś musi obrać ziemniaki
miłego wieczoru:-)