Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.

Hmmmm jakbym nie pytała się przy odbiorze to mogłabym nie być pewna.... Może coś od stycznia się zmieniło i teraz dzieci mają na rok, przynajmniej w Śląskim Urzędzie Wojewódzkim w Katowicach wyrabiają teraz dzieciom poniżej 5 lat tylko na rok.... Kuba ma na paszporcie napisane Paszport Tymczasowy ważny do 12.05.20011. może w innych regionach Polski rozwiązaują to inaczej, nie wiem...Kic to ty kręcisz z tym paszportem - Olga ma na 5 lat a w ubiegłym roku wyrabiałam![]()

My jak pierwszy raz wyrabialiśmy paszport małemu,to też miał na rok i był tymczasowy,ale myślałam,ze to ze względu na to,że wyrabialiśmy w UK,a jak wyrabialiśmy drugi w Pl to mamy teraz na 5 lat.
:-)
Tak czy inaczej dokonałam wczoraj fachowych oględzin rzeki i moim zdaniem da radę, więc jestem dobrej myśli. Natomiast R nakręcony jak student w Juwenalia - nigdy powodzi nie widział i mu się wydaje, że to jakieś fantastyczne widowisko, tylko mnie wkurza jak co 5 minut prognozy sprawdza z nadzieją, że może jednak będzie się coś dziać

Fajnie, że umowa aż na rok!Kuba ma na paszporcie napisane Paszport Tymczasowy ważny do 12.05.20011.
Natomiast R nakręcony jak student w Juwenalia - nigdy powodzi nie widział i mu się wydaje, że to jakieś fantastyczne widowisko, tylko mnie wkurza jak co 5 minut prognozy sprawdza z nadzieją, że może jednak będzie się coś dziać![]()

Przeżywa chłopak, ot co ;-)
W '97, pamiętam, ze wszyscy, ktorzy się od nas ewakuować nie zdążyli, tydzień nagrzani w 3 d** chodzili i dzięki temu zdrowie psychiczne ocalili:-)