reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Kate, suuuper!
Kic to ty kręcisz z tym paszportem - Olga ma na 5 lat a w ubiegłym roku wyrabiałam:-D
Jako że Miki był u dentysty, to wzięłam Olgę i ... była bardzo, bardzo dzielna. Bez żadnego ale pokazała ząbki i pan doktor czymś pomalował. Ząbki zdrowiutkie:tak:

reklama
Ja tylko przelotem:sorry:
Nas nie zalało,ale ogólnie Opole podmyte i okoliczne wiochy zalane:-(
My też mamy paszport na 5 lat:tak:
Zdrówka dla Cinka! my pomały się z kaszlu i kataru wygrzebujemy (tfu tfu),ale ciągle jedziemy na Stodalu i syropie z czosnku i cebuli,wczoraj jeszcze pyrosal kupiłam:tak:.
Zmykam,bo mały juz z kąpieli wychodzi i się wyciera,to muszę sprzęt do spania przygotować.
Jutro z pracy może więcej popiszę,bo dzisiaj strasznie zlalatana byłam:sorry:

Aaa i u nas dzisiaj wcale nie padało:tak:
Paaaaa

Kate gratulacje!!Badania się przydadzą.
Madzia jak idzie urządzanie? Dobrze,że Maciusiowi przechodzi już katar.
Cz-wa też okropnie zalana ,na szczęście nie nasze osiedle, bo my jesteśmy na górce,także my tego nie odczuwamy w ogóle ,dopiero na youtube zobaczyłam jak wyglądają niektóre rejony naszego miasta.

witam i ja!
Post, Surv, Madzia - dobrze, że Was nie zalało, wczoraj o Was myślalam jak pokazywali Kraków szczególnie, ale Opole i Wrocław też w strefach zagrożonych. Jejku, jak ja współczuję tym ludziom co cały dobytek potracili:szok::no::wściekła/y:
Kate - super wieści!!! oby tak dalej!!
u nas też dziś piękna pogoda, w końcu trochę słonca wyszło z 20 stopni było:-)
Lenka ok, katar przechodzi, kaszlu niet, tylko od 2 dni luźniejsze kupki robi i ma takie wahania temp, skacze jej do 37,2-37,5 stopnia i potem samo spada, nie wiem o co kaman:confused:
do złobka chodzi, Panie mówią że się ładnie bawi, wszystko je, więc to moze od tego brzuszka, może coś jej tam siadło i tyle....

Witam!
u nas zaczyna się rozpogadzać, już przynajmniej nie leje:confused:
Pabla a może to zęby Lence idą:dry:
KATE gratulacje!

Kic to ty kręcisz z tym paszportem - Olga ma na 5 lat a w ubiegłym roku wyrabiałam:-D
Hmmmm jakbym nie pytała się przy odbiorze to mogłabym nie być pewna.... Może coś od stycznia się zmieniło i teraz dzieci mają na rok, przynajmniej w Śląskim Urzędzie Wojewódzkim w Katowicach wyrabiają teraz dzieciom poniżej 5 lat tylko na rok.... Kuba ma na paszporcie napisane Paszport Tymczasowy ważny do 12.05.20011. może w innych regionach Polski rozwiązaują to inaczej, nie wiem...

Miłego i słonecznego dnia!

Hej!
U nas zaczyna ładnie słonko wychodzić,ma byc 17 stopni:tak:
Opola nie zalało:-)

Kate gratulacje,ty niedowiarku:-D
Renia oj ja też zazdroszczę,prosimy o fotki:tak:
Pabla u nas też luźniejsze kupki i czółko czasem cieplejsze,ale nawet nie mierzyłam temp.żeby się nie nakręcać, może to od brzuszka.Właśnie tak się zastanawiałam,czy Lenka nadal do żłobka chodzi,bo ostatnio o opiekunce pisałaś.
Kicrym może faktycznie przepisy się zmieniły:confused: My jak pierwszy raz wyrabialiśmy paszport małemu,to też miał na rok i był tymczasowy,ale myślałam,ze to ze względu na to,że wyrabialiśmy w UK,a jak wyrabialiśmy drugi w Pl to mamy teraz na 5 lat.

DObra trzeba się za robotę wziąść,bo leży i kwiczy,a ja na 9 na szkolenie jadę i jeszcze tylko jutro do pracy,a później urlop remontowo-urządzeniowy:tak::-D:-)

Witam! We Wro nakręcanka powodziowa trwa na całego...im bardziej oficjalnie dementują, że tym razem nas nei zaleje, tym więcej ludzi w kolejkach po chleb staje - w sumie trudno się dziwić, bo w '97 też mówili, że bedzie dobrze, a nie było:-p Tak czy inaczej dokonałam wczoraj fachowych oględzin rzeki i moim zdaniem da radę, więc jestem dobrej myśli. Natomiast R nakręcony jak student w Juwenalia - nigdy powodzi nie widział i mu się wydaje, że to jakieś fantastyczne widowisko, tylko mnie wkurza jak co 5 minut prognozy sprawdza z nadzieją, że może jednak będzie się coś dziać:-p

A słońca u nas ni huhu, znowu się zanosi na deszcz:eek:

Kate, gratulacje, niedowiarku:-p Fajnie, że umowa aż na rok!
A resztę poczytam potem, bo wczoraj miałam lenia i dziś za karę muszę biegusiem zlecenie kończyć:-(

Kuba ma na paszporcie napisane Paszport Tymczasowy ważny do 12.05.20011.

E, to luzik, nie masz co się o paszport martwić ;-)
A tak serio, to faktycznie wszystko mozliwe, że coś w przepisach się zmieniło. Przecież co chwile cos się zmienia...

Natomiast R nakręcony jak student w Juwenalia - nigdy powodzi nie widział i mu się wydaje, że to jakieś fantastyczne widowisko, tylko mnie wkurza jak co 5 minut prognozy sprawdza z nadzieją, że może jednak będzie się coś dziać:-p

:-D:-D:-D Przeżywa chłopak, ot co ;-)

U nas nie leje, ale ... jest mżawka. Oj jak zobacze słońce to chyba oszaleję z radości!
Jejku, ale nie chciało mi się dziś wstawać do pracy... No ale jak mus, to mus.
Miłego dnia!

u nas znowu descz:dry::wściekła/y:juz mam dosyc tej pogody:confused:
Kasia dopiero teraz zauważyłam mój błąd:-Dmiało być do 2011:tak::-p:-D
Surv no chce mieć co opowiadać Flo:-p:-D
Madzia udanego urlopu:-p

reklama
Kicrym, chyba nie trzeba bedzie opowiadać, bo sama zobaczy... wylewa już na obrzeżach miasta po naszej stronie podobno, R firma się własnie ewakuuje, a ja napuściłam całą wannę wody (bo mają wyłączyć podobno) i idę pakować na wszelki wypadek torbę dla nas na parę dni...ale najpierw chyba łyk naleweczki dla kurażu:-p W '97, pamiętam, ze wszyscy, ktorzy się od nas ewakuować nie zdążyli, tydzień nagrzani w 3 d** chodzili i dzięki temu zdrowie psychiczne ocalili:-)

W kwestii zlotu załatwiam, nie mogę faceta złapać, w końcu 2 godziny temu kazał zadzwonić pod wieczór, jak się nadal nie dodzwonię, a byśmy popłynęli to najwyżej którąś z Was poproszę o dokończenie sprawy, ok?:tak:

Do góry