• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Haszi luz blues,nie nerwuj się tak kobito!
Kasia pizzę powiadasz
b040.gif
,ja od dwóch dni na kanapkach jadę,nie mam czasu sie nawet najeść.:sorry:

Aj ,bo wam nie pisałam,że sama własnoręcznie meble kuchenne skręcam,dzisiaj mam odciski:eek:
Jeszcze mi 3 szafeczki zostały,ale dzisiaj chyba sobie odpuszczę i za jakimis butami sie rozglądnę dla relaksu,bo za tydzień idziemy na wesele,a ja nie mam w czym.
Co do smyczy to my mamy,ale jakos młodego w tym nie widzę,z resztą nie da sobie założyć:no:

reklama
witam szybciochem bo już powinnam byc w pracy:-p:-p
Madzia ja tez czasami opadam w nocy z sił:confused2:ale my ratujemy sie smoczkiem:zawstydzona/y: smycz musimy kupić na wyjazd:-p:-p
Kasia mniam pizze;-):-):-)kuba się wyzmazał granatowym,ale na buzi:confused2:
miłego dnia

Pisałam do MamyBiN (jak się miewa Natalka) i juz piszę co następuje "Natasia już się zdążyła zregenerować i śmiga jak nowa - w przeciwieństwie do mnie. Dzieci maja jednak niesamowity power. Wstyd mi, że tak bardzo zaniedbałam bb ale po L4 mam w pracy makabryczne zaległości w papierach a w pon. mamy audyt ISO. Gonię z wywieszonym jęzorem poprostu. Byle dotrwać do urlopu. Tęsknię za Wami okrutnie. Zajrzę na pewno jak tylko ogarnę ten szpitalny sajgon" I jeszcze dodała "Ogromniaste buziaki dla dziewczyn i maluchów".
Czyli wszystko o.k., ufff

witajcie
na wycieczce bylo super, wszystko byloby dobrze,ale spalam 3 godz, bo 2 wymiotowalo na zmiane i juz dzwonilam do mamy jednej czy nie wzywac pogotowia; ale wpadlam na genialny pomysl podania soli fizjologicznej i zasnela uff niestety mialo miejsce straszne zdarzenie-jak wracalismy musialam wzywac karetke do chrej dziewczynki. Co przeszlysmy to nasze i zapamietamy do konca zycia. Dziecko juz w domu, wszystko dobrze, wychowawca pojechal znia, potem dojechala mama. Ten tydzien kosztowal mnie mnostwo nerwow. Maz z kolei byl na wycieczce czwartek=piatek, wiec nie mialam kiedy do was wpasc; zdjecia niedlugo wkleje z wydm :)
Tosika gratulacje dla syna!!! moj wychowanek ma 5,4 i pękam z dumy, wiec jaka musisz byc dumna :):):) wiesz nie ma sensu patrzec na innych, rodzice tamtego dziecka przegieli z nagroda! na pewno Kornel bedzie zadowolony z wycieczki! pomysl rewelacja!
mnie stypendium bardzo motywowalo, poniewaz rodzicie za malo mi dawali, ze albo odwiedze rodzicow,albo nie jem nic oprocz pasztetu :d
MamoBiN radosc normalnie, ze mala śmiga, buziaczki dla ciebie, na pewno ciezko nadrobic zaleglosci
ja mam juz wydrukowane swiadectwa,ale jeszcze masa papierow; nie wiedzialam ze az tyle tego wszystkiego
Surv ja tez mam takie podejscie do ocen, oczywiscie bede tlumaczyc jak wazna jest nauka i studia,ale jak dziecku nie bedzie szlo, to nie bede musztrowac, bo po co;
Madzia niezla jestes,ze skrecasz sama mable, szok :)
buziaczki na weekend

Witam;-) U nas jakiś chaos z niczym zdążyć nie mogę, choć wcale wiele do roboty nie ma:-pPo południu jedziemy do mamy dać jeść jej psu, bo wyjechała na tydzień...usiłowała wymóc na mnie przeprowadzkę tam na tydzień, ale się nie zgodziłam, bo nie uśmiechało mi się codziennie o 5 rano wstawać, zeby do żłobka i pracy zdążyć... tak naprawdę to sąsiedzi mogliby się psem zająć, ale w ramach zajęć dyscyplinujących rodzinę musimy my:-p

Izabelka, to była wycieczka z atrakcjami:szok: Ale dobrze, że nikomu nic się nie stało...choć Ty pewnie wcale nie odpoczęłaś:-(

Pabla, dzięki za wieści o Natalce! Super, że Kurcacek się tak błyskawicznie regeneruje:tak:

No nic, biorę się do roboty, bo pozawalałam troszkę przez lenia i Mundial:-p Miłego dnia!

Witam :happy:
Izabelka oj to miałaś przygody:szok:dobrze że się już ok,a papierów nie zazdroszczę:no:
Kasia dzięki za info,super ze kurcacek już po:tak:
mały właśnie padł na drzemkę, pogoda jak zwykle do bani:sorry:szaro, buro i chłodno, dobrze że nie pada:confused2:zabieram się do nauki, jeszcze ostatni egzamin został i musze coś napisać z pracy mgr bo seminarium by trzeba było zaliczyć:-p
miłego dnia

Dorka mmmmm zazdroszczę, duzo słonka i miłego odpoczynku:tak:
Surv i mniej do zrobienia tym sie bardziej nie chce:cool2:
a ja własnie zjadłam pizze:-ptak mnie Kasia nakręciła ze tylko o tym myslałam:-pmniam teraz żałuje ale była pyszna:-p:-p

reklama
Hej:tak:

Meldujemy się - u nas wszystko ok tyle, że czasu brak. Ale to chyba nic nowego. Julka mi ostatnio troszkę chorowała ale mam nadzieję, że odgoniliśmy bakcyla.

Bardzo się cieszę, że z Natusią wszystko w porządku:)

Buziaki dla mam i dzieciaków:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry