• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Kasia chyba pogadam z M żeby zmienić te noclegi:-ptylko że to jego tata załatwiał, zachwalał więc tak mi troche glupio:cool2:
Kamu dobrze że tak się skończyło:tak:
KATE też myślę o aparacie na zęby:confused2:
Tosika i jak na 18 czy mniej:-p
Post a no jaznowu motywacji brak, non stop jakies zakończenia, pożegnania i wpierdzielam równo:eek::zawstydzona/y::zawstydzona/y:no i przy protalu trochę wyrzeczeń jest..niestety:confused2:może spróbuj jakieś elemenety, albo dni 1/1 (protal/warzywa)trzymam kciuki!
Dorka udanego wyjazdu, ach jak zazdroszczę:tak: dietka doszła do ciebie?
ok mykam do małego
miłego dnia!

reklama
Hej!

Kasia to naprawdę ceny przystępne:tak:
Kicrym trzymaj formę ;-) Szkoda by było zaprzepaścic taki piekny wynik!
Tosika żyjesz po tych maseczkach?
Kate wpadaj częściej! Też by mi się przydał aparacik,ale narazie kasy brak:-(
Kamu dobrze,ze sie w sumie dobrze skonczyło:sorry:

Oj u nas znów nocne przeboje:wściekła/y: Tzn. budzi nam sie skrzat przed 4 i jęczy,a to pić,a to misiu ,a to mamusia,a to podusia i znów pić i tak w kółko,zasnął dzisiaj przed 5 ,a ja na 5.30 mam budzik i co wyłączyłam i mało co nie zaspałam,bo wstałam o 6:sorry: A młody też ma później problem,żeby o 6 wstać i wyje.Ech...czy ja się w końcu doczekam przespanych nocek:confused:

Byłam wczoraj w mieszkanku zobaczyc postępy i powiem wam,ze koniec widac:tak: Łazienka już prawie wykafelkowana,jeszcze wykończenia i sufit. Ale jestem dumna z tej łazienki:-p taka niecodzienna - szaro -zielona ,w całości mój wymysł.Były lekkie obawy jak to będzie ,ale widzę,że jak na mój gust to zmysł dekoratorski lekko mam;-):-p mi się bynajmniej podoba:laugh2: Podłogi w pokojach tez połozone. Teraz musimy się zabrać za skręcanie mebli kuchennych:eek: Miałam zrobic fotki,ale mi baterie padły.

Miłego dnai laseczki,muszę sie zabrac za jakąś robotę,choć generalnie mam luzik w pracy juz od poniedziałku:-p

Madzia, chyba Olga zdadała się z Maciusiem, bo znów kolejna nocka nie przespana ciągiem (ja wiem, że Maciuś ma tak "od zawsze") i 2 razy było piciu, raz siku, potem zapodziała sie pieluszka, więc było "gdzie jest pieluszka? buuuu" Ale jak wychodziłam do pracy, to spała laska i wstała po 8... W weekend tak nie można?

Witam, ja dzis zmieniam Tosike i od rana mnie glowa napitala:-(
Kamu oj... dobrze ze nie bedzie blizny:tak:
Tosika jak efekty?Bujna grzywa i twarz nastolatki ale co na to Twoj M?:-D
Kic dostalam ale nie mialam czasu do kanca doczytac:zawstydzona/y:
Madzia super ze zaraz mieszkanko bedzie gotowe:tak:Zdjecia z mila checia ogladniemy:-) Herbatka juz na Macka nie dziala?
Post sproboj tak jak Kic radzi:tak:A moze sie uda:tak:
Kasia juz tak jest chyba z naszymi dziecmi spia kiedy nie maja:laugh2:
Misia juz broi,obudzila sie przed 8,ale polezalysmy jeszcze godzinke. Idziemy zaraz na rowerek do sklepu po zakupy, chyba dam rade;-)

no i uśmiejecie sie ze mnie ale wstałam rano, patrze ja w lustro- cera taka jak była (żadnej zmarszczki niestety nie ubyło:sorry:) ale na czole mi jakiś tradzik wyskoczył czy cuś:szok::cool: no nic tylko ja potrafię sobie tak dobrze zrobić :-p (kiedyś wpadlam na inteligentny pomysł, ze marchew skoro ma ten baeta karoten i jak sie go je to cera nabiera blasku, to w sumie można starkować owe warzywo i se na buzialkę połozyć i po 15min efekt bardziej widoczny, no nie? no i u mnie było widoczny, oj byl :rofl2: twarz a'la lamparcica w centki miałam:confused2: nawet chciałam pumeksem szorować, bo żaden piling nie dzialał;-) no nic taka ze mnie mentalna blondynka:-p
Post a moze zrób tak: zamiast miecha, tylko nabiał i ryby i jojca tak przez 5 dni a póxniej przez 10 dni do tego dołóż warzywa? czyli prawie dukan bez mięcha:-D
Kasiu, Madziu współczuję dziewczynki, szczególnie ze wy pracujące:no:no moja Tosia wstaje prawie z dokładnos cią zegarka codziennie o 8.20 tzn o tej godzinie mnie budzi, bo o ktorej wstaje to nie mam bladego pojecia:-p a potarfi z godzinkę tak sobie leżeć w łóżeczku i kontemplować:rofl2:
Kic proszę zmobilizuj mnie bo 9 wyjazd a ja nic z tym swoim sadelkiem nie robię;-):crazy:
Dorka współczuję kochana, aczkolwiek powiem Tobie, ze dzisiaj też mnie bolała glowa ale jeden ibuprom i bol zniknal:tak:
Kamu o matyldo!!!:szok::szok: no szczeście w nieszczęsciu, ze blizn nie bedzie:no:
Renia powiedz mi czy na wczasach dawałaś małemu jedzonko restauracyjne? i jak mały na nie reagował?
Madzia no już sie nie mogę doczekać Twojego mieszkanka!!! no szybciutko nam tu zdjec ia łazienki pokazuj!!!

dziewczyny a wiec z dumą powiem, ze mój mały na koniec bedzie mial 5,5 średnią (najlepsza wśród chłopców):-) a przy okazji jestem w lekkiej konsternacji, bo wczoraj powiedzial, ze jego kumpel dostanie w nagrodę od rodzicow (a śrdsenia 5,4) najnowsze PSP za 1tys:eek: no i sie wnerwiłam:wściekła/y: oczywiscie planowalam z tej okazji prezent (ale nie w takiej kwocie!!!) szczegolnie, ze ma PSP (moze to nie jest nowy model ale dział, nie?) no co za rodzice:no: w ogóle to chcielismy mu niespodziankę zrobić i zabrac do tego parku dinozaurów (a tu wychodzi, ze żadna niespodzianka) bo kolega dostanie najnowsze psp:crazy: ja jestem przerażona pomyslami i rozpustą co niektórych rodzicow:confused2: przeciez w ten sposób wychowujemy sobie snobów:no: a moze ja jakas niedzisiejsza jestem???

U mnie spoooora zmiana bo okazuje się, że jednak kuchnie wstrzymujemy i się przeprowadzamy. Wnajmiemy domek ze szwagierką. Na zarąbistych warunkach.
Tarot nam się sprawdza niemal co do joty. Tylko jeszcze tej fortuny nie widać.
tosika gratulejszon dla syna. Ja też myśle, że to ciut chore. Ja nigdy za wyniki w nauce nic nie dostawałam a rodzice kasę mieli. No ale aj neid ostawalam też od nich za to nawet gratulacji :confused2: Wiesz czasami uśmiech i czysta radość mamy to jest duuużo.
Z ekstra naturalnych maseczek polecam zmielone świerzo siemie lniane z miodem lub jakimś kremem na paszczęke, potem zmyć robiąc przy okazji peeling. Po 2-3 razach widać różnicę .
dorka udanego wypoczynku
kamu szczęście w nieszczęściu. Oj można się załatwić.
Madzia nie doczekam się fotek
kasia oj m masz na medal:-D
post coś wiem o mięso-wstręcie:-pJa jak mam coś zrobić z kurczakiem to mnie na wymioty bierze, przez rękawiczki i 3 razy podchodzę....świr normalnie. Już wyobraziłam sobie ten zapach i mam mdłości.
Renia no to pięknie meliście. nastepnym razzem odrobicie z nawiązką wypczynek. Fajnie, że futerko się udało.
kate rower już zaliczony. Może to niezbyt mądre, ale bosko było. I taaak mi się chciało.:-) Mniej męczące niż spacer z wózkiem. Chłopaki szczęśliwe.:-D

Siadłam sobie i mała tak się tłucze, że aż mi niewygodnie. Eeee podłoga czeka.

ja teraz na momencik bo towarzystwo w wannie
Tosika Kic.....o Wasz zdjęcia mi chodzi bo wy chude. Wklejać proszę i jak się zapatrzę to może wkońcu zacznę chudnąć :)
lecę
będę później

ps. madzia...Maciu wie kiedy Cinek się budzi???? może to męska solidarność co???? bo u nas 3 pobudki były :)
ech te chłopy

U nas towarzystwo jednoosobowe też w wannie, to i ja wpadłam - pół dnia na uczelni, nie załatwione nic, bo profesorstwo się szanuje i na zajęcia nie przychodzi....było chyba jednak te studia zrobić, potem zostać wykładowcą i ciepły etacik sobie załatwić:-p

Hashi, jak to się przeprowadzacie?? A z Waszym domem co?

Post, protala możesz chyba zrobić bez mięsa, zastępując je białkiem roślinnym - tylko pewnie więcej by fgo trzeba...tak z kilogram serka na śniadanie:-D Na mnei protal kompletnie nie podziałał, do kopenhaskiej nie mam siły woli niezbednej...to może podeślę Ci swoje zdjęcie na pocieszenie?:-p

Kamu, ale miałaś przygodę:szok: Dobrze, że nic poważnego się nie stało...

Dobra, zmykam, bo słyszę, że Flo wychodzi z wanny...na spacerku wieczornym sobie przysnęła, więc na wczesne spanie nie ma szans, zatem obejrzymy sobie mecz....mała już prawie kuma o co z rożnym chodzi:-D

Hej,
Haszi super, że przejażdżka się udała;-) mnie w ciąży podczas chodzenia strasznie bolały plecy a jak jeździłam na rowerze to było mi tak dobrze, że szok:-D
Madziu ja również nie mogę doczekać się Twojego mieszkanka:-):-):-) żeby nie było tak daleko to pewnie bym się wbiła do Ciebie na kwadrat jak się przeprowadzisz:-p
Kamu jejku ale przygoda:szok: dobrze, że nic Ci się nie stało;-)
tak czytam o Waszych Małych budzikach i w tej kwestii na mojego Synka nie mogę narzekać bo przesypia całe noce i budzi się około 8 rano;-) na szczęście ktoś mądry wymyślił "Listonosza Pata" i " Strażaka Sama", więc mam jeszcze prawie godzinę dodatkowego snu:-p jestem dzisiaj strasznie zmęczona bo miałam w pracy niespodziewaną inspekcję Sanepidu, więc panika była nieziemska, kosztowało mnie to wiele nerwów, ale wszystko poszło dobrze, więc mam nadzieję, że kierowniczka uwzględni to przy premii:-D lecę się ogarnąć i spać bo słyszę, że Chłopaki już chrapią;-) dobranoc:-D

reklama
witam wieczorkiem
moje już śpi a sterta prasowania mnie straszy:szok:
oczywiście zanim się zabiorę do tej katorgi pozaglądam tu i tam:-) (szukam łóżka do sypialni i stołu do jadalni bo nadal niezakończone meblowanie)

Madziu super, że jesteś zadowolona z efektów remontowych

Tosika no to piękna średnia Korneliusza (ups ciotka ciut zmodyfikowała imię);-) a nagroda wymyślona przez Was super fajna - oczywiście myślę o dinozaurach:-)
co do jedzonka to niestety moj mały żarłok przez tą chorobę wogóle nie chciał jeść i to była kolejna moja bolączka, ale to co oferowali było całkiem smaczne
a Hippa soczki czy deserki kupowałam na miejscu w sklepikach, Turcja na szczęście ciut cywilizowana;-) i tam się wybieracie?

Kamu całe szczęście, że nie ma tragedii. Po ostatnich wydarzeniach z Tymem normalnie cierpnę na myśl o wrzątku i oparzeniach

Surv to to pilna "studentka" z Ciebie. A latanie za jegomościami wcale nie łatwe;-)

Haszi co za przepowadzki się szykują? Jeszcze przed rozwiązaniem?

no nie spadam prasować bo zaraz ranek mnie zastanie:-D
dobrej nocki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry