no i uśmiejecie sie ze mnie ale wstałam rano, patrze ja w lustro- cera taka jak była (żadnej zmarszczki niestety nie ubyło

) ale na czole mi jakiś tradzik wyskoczył czy cuś

no nic tylko ja potrafię sobie tak dobrze zrobić

(kiedyś wpadlam na inteligentny pomysł, ze marchew skoro ma ten baeta karoten i jak sie go je to cera nabiera blasku, to w sumie można starkować owe warzywo i se na buzialkę połozyć i po 15min efekt bardziej widoczny, no nie? no i u mnie było widoczny, oj byl

twarz a'la lamparcica w centki miałam

nawet chciałam pumeksem szorować, bo żaden piling nie dzialał;-) no nic taka ze mnie mentalna blondynka
Post a moze zrób tak: zamiast miecha, tylko nabiał i ryby i jojca tak przez 5 dni a póxniej przez 10 dni do tego dołóż warzywa? czyli prawie dukan bez mięcha
Kasiu,
Madziu współczuję dziewczynki, szczególnie ze wy pracujące

no moja Tosia wstaje prawie z dokładnos cią zegarka codziennie o 8.20 tzn o tej godzinie mnie budzi, bo o ktorej wstaje to nie mam bladego pojecia

a potarfi z godzinkę tak sobie leżeć w łóżeczku i kontemplować
Kic proszę zmobilizuj mnie bo 9 wyjazd a ja nic z tym swoim sadelkiem nie robię;-)

Dorka współczuję kochana, aczkolwiek powiem Tobie, ze dzisiaj też mnie bolała glowa ale jeden ibuprom i bol zniknal
Kamu o matyldo!!!

no szczeście w nieszczęsciu, ze blizn nie bedzie
Renia powiedz mi czy na wczasach dawałaś małemu jedzonko restauracyjne? i jak mały na nie reagował?
Madzia no już sie nie mogę doczekać Twojego mieszkanka!!! no szybciutko nam tu zdjec ia łazienki pokazuj!!!
dziewczyny a wiec z dumą powiem, ze mój mały na koniec bedzie mial 5,5 średnią (najlepsza wśród chłopców):-) a przy okazji jestem w lekkiej konsternacji, bo wczoraj powiedzial, ze jego kumpel dostanie w nagrodę od rodzicow (a śrdsenia 5,4) najnowsze PSP za 1tys

no i sie wnerwiłam

oczywiscie planowalam z tej okazji prezent (ale nie w takiej kwocie!!!) szczegolnie, ze ma PSP (moze to nie jest nowy model ale dział, nie?) no co za rodzice

w ogóle to chcielismy mu niespodziankę zrobić i zabrac do tego parku dinozaurów (a tu wychodzi, ze żadna niespodzianka) bo kolega dostanie najnowsze psp

ja jestem przerażona pomyslami i rozpustą co niektórych rodzicow

przeciez w ten sposób wychowujemy sobie snobów

a moze ja jakas niedzisiejsza jestem???