• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Renia, to troszkę kicha z tym urlopem. Dobrze tyle, że zakupy udane i Ty opalona
Kic, nie ma cennika. A za nocleg płaciliśmy 35zł. Za dzieciaki nic nie będziemy płacić. Aha, jest opcja ze śniadaniem - koszt 15zł. Tak babeczka zastawiła ławy, że w szoku byłam. Nie przejadłabym tyle. Dlatego "bierzemy" bez śniadanka.
Surv, jaka sesja, bo też nie czaję, hmmm

reklama
Surv, jaka sesja, bo też nie czaję, hmmm

chyba za duży skrót myślowy zrobiłam: ja nie studiowałam nigdy, nie studiuję i nie zamierzam raczej:-p, ale załatwiam siostrze zaliczenia, wpisy do indeksu, noszę prace i negocjuję z wykładowcami.... odświeżajace doświadczenie ale dość uciążliwe bo trzeba wysiadywać na uczelni i łapać szanowne profesorstwo, a że średnia wieku zaawansowana, to każdemu z osobna przypominać o co chodzi i wyjaśniać, czemu Asia sama nie może...
Dziś trochę załatwiłam jutro ciąg dalszy i tak jeszcze przez 2 tygodnie:-(

Renia, to rzeczywiście wakacje z przygodami - a pozwiedzaliście coś chociaż i w rpzerwach miezy uciążliwościami odpoczęliście?;-)

Kurczę wszystkie gdzieś jeździcie, zaczyna mnie nosić, też bym gdzieś pojechała...chyba luknę na nadmorskie oferty - w sumie taki szybki weekend to by już wiele bardziej budżetu nie zdewastował...:-D

Dobra, zmykam do roboty dalej (z meczykiem w tle...co tam seriale, Mundial jest!!:-):-))...miłego wieczoru!

Surv, to nie idziesz w ślady mamy? ;-)
Bardzo się cieszę, że jest mundial, bo wtedy mam wolnego kompa. Ja dołączę do oglądania dopiero w bardziej zaawansowanych rozgrywkach. Ghana i inne egzotyczne zespoły mnie nie kręcą ;-) Oj pamiętam jak 4 lata temu karmiłam Miśka i oglądałam mecze...

Witam Kochane:)
stęskniłam się za Wami strasznie, czasem podczytuje, ale w większości nie mam czasu włączyć kompa bo ciągle mam popołudniowe zmiany:baffled:
spróbuję odpisać choć na parę postów, które pamiętam:-p
Haszi przykro mi z powodu śmierci Babci:-( co do jazdy na rowerze to Kic dobrze pamięta, ja jeździłam do samego końca, aż ludzie mnie na ulicy zaczepiali:-p moja Siostra, która miała prawie 100 kg na liczniku w ciąży również śmigała i twierdziła podobnie jak ja, że lepiej jest jeździć niż chodzić z tym brzuchem;-)
Kasiu ale masz Męża:-D:-D:-D:-D:-D super, że wyjazd udany:-D my w przyszły weekend planujemy jechać do Zakopanego, ale czy to wypali to nie mam pojęcia:-p mam nadzieję, że tak bo mam silne zapotrzebowanie na Góry:-)
Tosika jejku jakiego Ty masz farta do przecen:-D pozazdrościć;-)
Madziu super, że wyjazd Ci się udał i wypoczęłaś:-D
to tyle co pamiętam , jeszcze chyba cos mi się kojarzy, że Surv biega po uczelniach i w między czasie jakieś gospodarstwa ogląda - ale to człowiek orkiestra, więc się nie dziwie;-)
u nas nocnikowanie na razie w hibernacji, zdarzały się trafienia nawet jedna kupa, ale obecnie zastój:-) Młody dzisiaj dostał traktorek na pedały i wniebowzięty:-D u mnie wszystko po staremu ciagle biegam do dentysty, ogarniam paszczę i mam nadzieję, że w lipcu góra w sierpniu mnie zadrutują bo kasa już załatwiona:-D:-D:-D nic :-)zmykam Kochane bo jutro mam ranną zmianę, Młodego trzeba położyć bo na razie ogląda "Dobranocny ogród" , a jeszcze M płacze, że go zaniedbuje:-p miłej nocy

ja na szybko bo Kuba goły lata do kąpania:-p:-D
Kasia nosz cholercia że ja wczesniej nie wiedziałam o tych noclegach, my płacimy 37zł i za małego sobie liczy 15zł:baffled: ale to blisko centrum - teść załatwiał:dry::dry:
Surv oj skąd ja to znam te latanie za profesurą:baffled:dzisiaj tez miałam taka przyjemność:sorry2:
Renia oj to nie ciekwaie było ja bym odszkodowania od biura dochodziła jak hotel nie taki:tak:
ok musze lecieć
spokojnej nocki

Kasia taniocha:tak: i oplaca sie z dziecmi jechac:tak:
Survi zapraszamy ale wiesz ze bedziesz musiala wtedy zachaczyc o Malbork, Tczew i Gdansk:-D Chyba ze wtedy urzadzimy zlot pomorski na jeden dzien:tak:
KATE super ze u Was ok. Ja wkoncu musze sie zabrac za usuwanie osemek bo zaczynaja mnie pobolewac:baffled:
Renia tyle kasy sie placi za wakacje zagraniczne a tam takie warunki szok:no:
Tosika jak tam,przeszedl bol glowy? Ja w niedziele mialam migrene i nie mialam w domu mocniejszych tabletek a wieczorem do pracy:baffled:Przed praca kupilam i zazylam ale troche sie meczylam
Jestem troche padnieta po nocce rano spalam 1,5 godziny i ponad dwie popoludniu z mala(usypialam ja prawie na sile) Jutro ide na dodatkowy(noc) dzien do pracy za kase jeszcze bym sie cieszyla ale to za wolne:baffled:, ale w piatek tylko 8 godzin i nad morze:happy2:
Ja sacze piwko G usypia Misie i zaraz bedzie dalej ogladal mecz:tak:Milego wieczoru zycze

Witajcie dziewczynki, podczytywałam was,ale nie miałam głowy do pisania. W piatek wieczorem miałam okropną przygodę,poparzyłam sobie twarz parą z ekspresu, dosłownie buchło mi prosto w buzie. 3 godziny olewałam sobie zminą wodą , na przemian z lodem. Na szczęście bąbel sie nie zrobił,ale skóra schodzi. Dobrze,że tylko w jednym miejscu, tak się bałam,że będą blizny. Udało mi się jednak porządnie schłodzić.
Kasia i Madzia fajnie że wyjazd udany.
Renia to mieliście nie przyjemną przygodę.
Bea witaj,fajnie że zajrzałaś.
Jestem wykończona ,idę spać,jutro się odezwę

witajcie wieczorkiem:-)
siedzę właśnie z maseczką na włosach i maseczką na twarzy (podobno jakaś rewelacyjna z kawiorem i tym kwasem hialurowym:-p) może jutro obudze się z bujną grzywą i cerą nastolatki?:-D:-D:-D:cool2::cool2:
Dorka preszla, ale dopiero kolo 21szej:baffled: i po szklaneczce piwka:-p
Renia to wyobraź sobie, że poszłam do naszej przychodni z myślą o przepisanie nam ewentualnych leków na te wojaże i trafilam na taką młodą gniewną lekarkę, która kompletnie nic mi nie wypisala, bo ona jest kategorycznie przeciwna takim praktyka, nawet lekarstwo na tzw. rewolucje żołądkowe:shocked2::wściekła/y: bo przecież są tam też lekarze...tia:sorry2: to ja jej mówię, że chyba nie była w tych cywilizowanych krajach:-p i wywalilam jej, ze w tatmtym roku jej koleega-lekarz wypisal mi cały arsenał (bo sam duż podróżuje i wie o co biega:tak:) a my przecież lekomani nie jesteśmy i żadna jakas patologia:dry: ...no nic pójdę jeszcze raz, ale do tego "dobrego":-p
Surv no to wszystko jasne:-D:-D:-D ale wiesz, ze nie tylko Tczew i Malbork ale też Olsztyn:-p (bo to przeciez już rzut beretem;-))
Kasia jak ja się ciesze, że mój M to nie kibic (pomimo, że większość jego kumpli to byli pilkarze albo trenerzy:-D:-D:-D) to se sriale mogę obejrzeć, aczkolwiek moj jedyny dopiero po wakacjach wraca:dry: no nic zostają mi jeszcze brazylijskie;-)
Kate no to super, ze u was wszystko gra:tak: i życzę aby wypad wypalil:-)

a jutro ma być u nas słoneczko:-)

He he Tosika...cobyś sie za bardzo nie odmłodziła co??? ...
ja jak zwykle.chociaż dzisiaj w domku..młoda dzisiaj normalnie regres pieluchowy.....6 spodenek poszło.......mama siusiu juś.....i tak w kółko..cóż że po fakcie(tyle to widzę że juś :) mówię a chciałabym wiedzieć jeszcze ciut wcześniej) a jak sadzam to nie i nie i nie...wstaje i chlup....
surv....a ściąg nie piszesz i wywiadów nie robisz z czego pytają??? :)
Ech było zrobić zlot w górach tobyście wszystkie przyjechały :)
Renia...o kurcze...
za foty minus
Kic...pamiętam tak??? Tosika też....no nic mnie nie motywujecie...
Kic dieta protal nie dla mnie....jakby wege jetem bardziej i takiej ilości mięsa nie zdzierżę...zresztą wogóle...zarzuciłam mięsko spowrotem bo kompletnie mi nie podchodzi...hormony ciążowe się uspokoiły i mój wstręt powraca :) dzisiaj gulasz robiłam na jutro i ciężko mi mieso było pokroić... :)

więcej grzechów nie pamiętam
idę spać
jutro cieżki dzień

reklama
Hej!
Kic, mi akurat zależy, żeby nie w centrum, bo i tak generalnie podjechać trzeba. Poza tym w centrum z dzieciakami z taka ilością hunów, to żadna przyjemność. Wiesz, jak na centrum, to cena bardzo dobra. Szkoda tylko,że za Kubcia trzeba płacić
Surv, Ty porządna siostra jesteś
Tosika i jak? Twarz nie odpadła i włosy nie wypadły? ;-)
Kamu, ale przygoda, brrr. Dobrze, że tak się skończyło
Kate, nie zgrałyśmy się z terminami :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry