kicrym
Mamy lipcowe'08
Witam rankiem
Tosika super wynik Twojego synusia, i ja myślę że on nie liczy na nic materialnego
zostawiłabym Tosię z babcią i wybrałabym się z synkiem gdzies daleko
zeby poczuł jaki jest doceniany
ja nigdy w życiu nie dostawałam pieniędzy ani takich gażdzetów (fakt rodzice nie opływali w kasie) a byłam zazwyczaj w czołówce klasowej, ale zawsze mama była za mnie dumna i to była nagroda
teraz na studiach dostałam stypendium i powiem szczerze że fakt te 300zł zawsze lepiej mieć niż nie mieć ale żeby mnie to jakoś mega mocno motywowało to nie powiem.
Haszi wyprowadzka się szykuje, wow, tak z nienacka... a gdzie?
KATE sanepid brrrrr.....
Renia i jak wyprasowane?ja się rano z moim uporałam
Surv brak profesury skąd ja to znam
dzisiaj mega krótko w pracy bo do 8
ale będę musiała kiedyś "odpracować"
miłego dnia!

Tosika super wynik Twojego synusia, i ja myślę że on nie liczy na nic materialnego
zostawiłabym Tosię z babcią i wybrałabym się z synkiem gdzies daleko
zeby poczuł jaki jest doceniany
ja nigdy w życiu nie dostawałam pieniędzy ani takich gażdzetów (fakt rodzice nie opływali w kasie) a byłam zazwyczaj w czołówce klasowej, ale zawsze mama była za mnie dumna i to była nagroda
teraz na studiach dostałam stypendium i powiem szczerze że fakt te 300zł zawsze lepiej mieć niż nie mieć ale żeby mnie to jakoś mega mocno motywowało to nie powiem.
Haszi wyprowadzka się szykuje, wow, tak z nienacka... a gdzie?
KATE sanepid brrrrr.....
Renia i jak wyprasowane?ja się rano z moim uporałam

Surv brak profesury skąd ja to znam

dzisiaj mega krótko w pracy bo do 8
ale będę musiała kiedyś "odpracować"
miłego dnia!
Nie przemawiają do mnie takie prezenty,a nawet mnie wkurzają
ale ja też nie miałam cisnienia żeby młody tak sie dobrze uczyl, on po prostu ma charakter M
jak wpadam do sklepów to jest chwila moment i jej nie ma
:-( ,oczywiście miałam wyrzuty sumienia,ale kurde już nie wytrzymuje i albo krzykne albo sie sama z tej bezsilności popłaczę