• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Hej, hej!
Magdzik fajnie, że zaglądnęłaś i prosimy o częściej!
Izabelka, ale przeżycia! Dobrze, że już po!
Ja dziś walczyłam z bandą od 6, m był w pracy. Na szczęście po 13 poszli w kime i ja też. Teraz jeszcze hasają, ale mam nadzieję, że za niedługo polegną

reklama
czesc z ranka
maz pojechal autko sprzedac na gielde, jak sie nie uda, to juz damy chyba spokoj, za to sama jestem i nie moge sie pozbierac, pisze znad kawy :d
wczoraj caly dzien na dworze, niania mi dzieci nadpsula i Oskar nie chce jesc-tylko skubie conieco, posadzilam go nad kanapka wlasnie, zobaczymy jak zje; bedzie chodzil ostatni tydzien do przedszkola i wakacje jupiiiiiiiiiiiiiiiii
Kicrym powodzenia na ostatnim egzaminie :)
U nas zaczynaja sie za tydzien Dni Malborka i beda imprezki, zamowilismy nianie na piatek- imprezka na koniec roku u znajomej i potem pojdziemy na koncert Budki Sufflera, w sobote Markowska ma grac
wiecie co wymyslilam na urodziny Weroniki? zabieram dzieci i ich rodzicow na plac zabaw z kuleczkami na zorganizowana imprezke; duzo nie wychodzi,a sie wyszaleja i balaganu w domu nie bedzie; rodzicie kawe dostana i ciasta; a jak wrocimy to przyjda dziadkowie na torta i mam urodziny z glowy :d
obra maluchy marudza wiec koncze
spokojnej niedzieli

Witam!
Izabelka dobry pomysł:tak:U nas w przedszkolu gro ludzi takie imprezy robi, u nas się to nazywa "Figlarnia":tak:
Magdzik fajnie że sie odezwałaś, zdrówka dla Julci:tak:
Kasia oj u nas też spiacy dzień był wczoraj:confused2:
Myjuż po kosciółki, pogoda masakryczna, zimno i leje:wściekła/y::wściekła/y:ja chce lato!!!:wściekła/y:

Dziewczyny pisze jeszcze raz:-p:-pwysyłamy kartki taj jak w tamtym roku????

Miłego dnia!

My już po głosowaniu:tak: wstaliśmy o 10, bo Flo raczyła pozwolić starym pospać i sama się grzecznie 3 godziny bawiła:szok: Po południu mieliśmy iść na spacer, ale nie wiem jak będzie, bo mnie strasznie serce dokucza, a do tego siostra zadzwoniła, że chyba będzie rodzić:szok: Ja nie wiem czy naprawdę, ale twierdzi, że czop jej wypadł i ma skurcze co 20 minut....wieczorem ma dać znać i jeśli rzeczywiście to muszę jechać...wybaczcie że tylko o sobie, ale jestem wściekle zdenerwowana...to za 4 tygodnie miało być - nic nie gotowe ani tu, ani w Dreźnie:no::no:

u nas leje, poszliśmy głosować sami
surv....o kurcze, już??? daj znać kiedy przeć
dzisiaj mamy dzień lenia wobec czego ide się lenić dalej...i dziergać kuniuni...sie...znaczy sweterek....:)
paaaaaaaa

witam w niedzielę

surv no to akcja coraz bliżej:)) kciukasy zaciśnięte

Kic jestem za wysyłaniem, bo to bardzo miłe (więc bez względu na wzgląd my wysyłamy)
mam nadzieję, że lista z adresami aktualna

Madzia to mebelki pewnie dobrze skręcone:-D i w nagrodę do sklepu po buciki;-)

Super wieści o Kurcacku. Niech śmiga i zdrowieje

a u nas dziś od rana gorączka
jutro do pani dr już umówieni na popołudnie
miesiąc temu był antybiotyk i oby znowu nie trzeba byo powtarzać:szok:

pogoda serio do bani - aż działa na mnie denerwująco
no i w ramach relaksu:wściekła/y: kolejna tura prasowania czeka:-p
buźka

Surv i jak????
Renia no ja też jestem za:tak: ale gdzieś tą kartkę z adresami posiałam:zawstydzona/y: no i chyba mniej nas już jest udzielających się na forum:tak:
zaraz idę kąpać malucha, potem jeść i lulu, jeszcze 8 dni roboczych i wolneee:tak::-)
spokojnej nocki!

I d*** blada, skurcze zelżały, rano młoda idzie do lekarza i jak lekarz potwierdzi, że to już to jadę popołudniowym pociagiem...sajgon niezeimski zapanował bo prawie-matka teraz zaczęła twierdzić, ze przecież się nie spieszy, ja jutro sama z Flo, bo R jedzie na cały dzień na montaż no i najwyżej druga siostra pojedzie po Flo a ja za Odrę...

Tak sobie myślę, że ewentualnych porodów Flo to ja nie przeżyję o zdrowych zmysłach, więc wzorem własnej matki udam się chyba w przewidywanym czasie rozwiązania na wycieczkę:-p:-p

Kicrym, ja i tak planowałam kartki wysyłać - mam już przygotowane, najwyżej z powodu powyższych zdarzeń dojdą z opóźnieniem:tak:

Dobra wracam do roboty, muszę na wszelki wypadek zlecenie skończyć przed wyjazdem, a 20 stron jeszcze zostało... miłego wieczoru:tak:

Surv a już myślałam że jest "po";-)

To może zrobimy na szybko listę,albo surv możesz mi przesłać na maila tą starą??wysyłamy do wszystkich czy tylko do tych "udzielających" się :) chyba że Kasia się znowu podejmie zrobienia listy :-p
Renia a u Ciebie adres ten sam???

reklama
jejku Surv...u Ciebie lepiej niż na mudndialu...
apropos....efekt dzisiejszego ogladania meczu Młodej z Tatą.....Pytasz...Ikę kto to Włosi...a młoda zadowolona krzyczy......DZIADY....DZIADY....
Ka też wysyłam....do udzielających się :)....z tego co kojarzę to adres Bei się napewno zmienił...a reszta chyba nie :)
dobra..idę do moich robótek...bo przyszłam tak naprawdę sprawdzić jak się robi potrójny słupek....i nie znalazłam wobec powyższego zrobię jak podwójny z dodatkowym narzutem :)
lece bo młody mruczy jak stukam w klawisze.....a dobre dziecko to śpiące dziecko :)
buziaki
surv....przetłumaczone już???
....JAkby ika Zapytała.....juś surv juś??????? juś???
:)
bo meczyk leci :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry