kamu
Mamy lipcowe'08
Witajcie przepraszam, że ostatnio was zaniedbuję, ale brak czasu na wszystko. Mama pomału rusza z firmą i jej pomagam. Podaje linka do pierwszych aukcji:
Urocza koszula z kokardą - jedyna na allegro!!!!! (1089801493) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Na razie wystawione są dwie i zaraz będę trzecią wystawiać. MAcie może jakiś fajny program do obróbki zdjęć?
Magdzik fajnie , że się odezwałaś.
Julia to widzę , że Zu podobnie jak Maks , w sumie jest grzeczny, ale czasem pokazuje takie różki że hoho. W razie jak byś nie miała już co na siebie włożyć to pamiętaj , że służę pomocą bo ja mam sklep z takimi ubraniami.
Pabla super że będziesz miała podwyżkę.
Kate przykre to co spotkało twoją koleżankę.
Renia zdróweczka dla Tymka.
Iza to jak ty podajesz tą sól fizjologiczną? Mieliście przygody nie ma co.
Post to z Iki kibicka rośnie nie ma co:-):-)
Dalej już nie pamiętam
Urocza koszula z kokardą - jedyna na allegro!!!!! (1089801493) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Na razie wystawione są dwie i zaraz będę trzecią wystawiać. MAcie może jakiś fajny program do obróbki zdjęć?
Magdzik fajnie , że się odezwałaś.
Julia to widzę , że Zu podobnie jak Maks , w sumie jest grzeczny, ale czasem pokazuje takie różki że hoho. W razie jak byś nie miała już co na siebie włożyć to pamiętaj , że służę pomocą bo ja mam sklep z takimi ubraniami.
Pabla super że będziesz miała podwyżkę.
Kate przykre to co spotkało twoją koleżankę.
Renia zdróweczka dla Tymka.
Iza to jak ty podajesz tą sól fizjologiczną? Mieliście przygody nie ma co.
Post to z Iki kibicka rośnie nie ma co:-):-)
Dalej już nie pamiętam

:-

Ale fajnie tak być zakręconą