• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Witajcie przepraszam, że ostatnio was zaniedbuję, ale brak czasu na wszystko. Mama pomału rusza z firmą i jej pomagam. Podaje linka do pierwszych aukcji:
Urocza koszula z kokardą - jedyna na allegro!!!!! (1089801493) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Na razie wystawione są dwie i zaraz będę trzecią wystawiać. MAcie może jakiś fajny program do obróbki zdjęć?
Magdzik fajnie , że się odezwałaś.
Julia to widzę , że Zu podobnie jak Maks , w sumie jest grzeczny, ale czasem pokazuje takie różki że hoho. W razie jak byś nie miała już co na siebie włożyć to pamiętaj , że służę pomocą bo ja mam sklep z takimi ubraniami.
Pabla super że będziesz miała podwyżkę.
Kate przykre to co spotkało twoją koleżankę.
Renia zdróweczka dla Tymka.
Iza to jak ty podajesz tą sól fizjologiczną? Mieliście przygody nie ma co.
Post to z Iki kibicka rośnie nie ma co:-):-)
Dalej już nie pamiętam:zawstydzona/y:

reklama
Witam!
I Kubusia choróbsko dopadło:wściekła/y::-(:-(mama mi zadzwoniła że nie chce sie bawic, jeść isiedzi ze smoczkiem na kolanach od rana, poszlismy do lekarki, ma zapalenia gardła, wziełam opieke bo juz mam dosyć kombinowania w końcu raz na rok mogę wziąć:-p:confused2:
Kasia ja poproszę na mojego maila (nie zmienił się) :tak:
Julia brzuchem się nie przejmuj to oznaka że dzidzia rośnie i ma sie dobrze:tak:
Haszi no no super powierzchnia tego domu no i raj dla dzieciaków:tak:
Renia zdrówka dla Tymka, u nas w przedszkolu cos szkarlatyna się zaczyna:confused2:
Kamu oby biznesik poszedł sprawnie:tak:
Dorka super że wyjazd udany:tak:
Madzia piekne mieszkanko:tak:
ok spadam cos zrobićdo jedzenia i do nauki:confused2:jak ja to połapie z małym w domu to nei wiem:confused2::confused2::confused2:
słonecznego popołudnia:tak:

Renia, Kicrym, zdrówka dla chłopaków! niech nie chorują, bo od weekendu podobno lato wraca:tak:

Kamu, powodzenia dla mamy, oby biznes ruszył z impetem:tak: Zdjęcia mozesz obrobić w Irfanview lub w picasie - ta druga ma chyba więcej opcji.

Dorka, ale fajny weekend mieliście! Widziałam na zdjeciach, że dzieciaki zachwycone:-)

Moje "dziecko" było u lekarza, ktory ocenia termin do rozpakowania na góra 2 tygodnie, a raczej tydzień...w piątek kolejna kontrola, i jeśli wykaże przyspieszenie, to w sobotę jadę..no chyba, ze młody nie raczy sie zastosować do wskazań lekarskich i wyskoczy wcześniej:-p ale czuję, że urodzi się w same 25 urodziny swojej mamy, czyli 29-go:tak: Nic, wracam do roboty i gotowania na zapas obiadków dla młodej...panie w żłobku uprzedzone, ze w najbliższym czasie będzie jesć wyłącznie spagetti i barszcz z mrożonek oraz przychodzić dziwnie ubrana:-D

Tak więc w ramach narzekania zrobiłam sobie dzisiaj pół dnia wolnego od Zu :-p byłam u fryzjera i zrobiłam trwałą :-p a co ... hehehe.... no i byłam na us jestem normalnie w szoku!!!! Bo Tośka rośnie już jak szalona waży w 23 tygodniu 700g!!!! Zu w 25 ważyła 570 :-| oj... więc cos czuje,że będzie większa od Zu :-)

Hejka ja zaraz ide sie szykowac do pracy:eek:
Kic zdrowka dla Kubcia:tak:
Renia jak Tymi po lekarzu?
Survi cos wiem o ubieraniu Misi jak mnie nie ma:tak:Ach te chlopy:-D No to masz jeszcze ok tyg. nerwowki
Julia super rosnie Toska:tak:
Kamu powodzenia dla mamy w rozkrecaniu biznesu:tak:
Oki spadam bo nie zdaze

Hej wieczorkiem:)
Kuba marudny bardzo, cały czas mówi że go gardełko boli:-(temperetura spada po nurofenie ale potem znowu rośnie:-( moja mama do niego przyjechała to siedzieli przyklejeni do siebie ze 2 godziny, nawet bawic i mówić mu sie nie chce:-( oby antybiotyk zaczął działać bo wole jak jest małym czortem niz taki bidulek sie męczy...
Julka no to sobie dogodziłaś:-p
Dorka oby szybko zmiana zleciała:tak:
Spokojnej nocki (naszą czarno widzę:eek:)

Dziewczyny, to jeszcze raz komu wysłać adresy? Na pewno Kic, kto jeszcze?
Kamu, powodzenia dla Mamy! Bardzo mi sie podoba to co wystawiona. I mam taką sugestię - może w tytule aukcji wpisujcie rozmiar? Jak tak szukam :-) Picasa jest ok, no chyba że bardziej skomplikowany photoshop
Kic, zdrówka dla Kubusia! Miki przy zapaleniu gardła też miał wysoką gorączkę, ale antybiotyk szybko zadziałał
Julia, super, że z dzidzią ok. Pochwal się fryzurą! Trwała obecnie to mniej codzienny widok ;-)
Lece sie uczyc, bo jutro teścik

kamu :-) Hehe na razie nie dla mnie ale ładniusie.
kic biedne są takie chore dzieciołki zdrówka szybko!
dorka super, że fajnie było Ach też bym się w piasku pobabrała.
Julia też przed Tymim trwałą miałam:-D super była tylko włosów potem do porządku doprowadzić nie mogłam.:sorry: Ale fajnie tak być zakręconą:-D

Ja poproszę listę. A adres to chyba u mnie nowy będzie bo na urodziny Tymka to już tam będziemy.
Tylko trochę szkoda bo okazuje się że dom stoi na granicy gminy i ma adres już na wioskę. I co, mam po pocztę jeździć do wioski??? Noszzz.
Wiecie co. Dwaj kumple m są chyba źli, że to nie z nimi wynajmujemy:szok::sorry:
A ja po babskim spociku, jak zwykle super :-D. Chłopy śpią, Pyś u ukochanej babci-razem jutro do przedszkola pójdą:happy:

ufff
to czas do spania
poczytałam ale jak zwykle nie klikam coby nie pobudzić wrażliwej młodzieży zwłaszcza że coś się wierci
paaaaaaaaaaaaa
Haszi to ja poprosze o nowy adres na zamkniętym może co???
I ja poproszę jeszcze o jakieś brzuchowe zdjęcia...Julia Haszi no co jest???? ja się pokazywałam wiec poproszę :) jak obfotograuję Kiwaczkę...(bo twierdzi że już widać po niej i strasznie urosła w co mi się wieerzyć nie chce) to wkleję :)
dobranoc

reklama
Hej, hej!
Byli u nas wczoraj znajomi z dzieciakami, więc było wesoło, a dziś zabieramy Mikusia do kina na Toy Story 2 3D. Zobaczymy, czy mu sie spodoba. Najwyżej wyjdziemy ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry