• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

zdjecia dla przypomnienia na zamkniętym :-) a teraz muszę lecieć do mojego głodomora który stoi w kuchni i krzyczy "jeeeeeeeeść" "piiiiiiić" oj... bo mi zaraz z głodu zejdzie... miłego dnia :-*

reklama
witam z rana,
Julia - moja też zaraz po otworzeniu oczu woła jeść i pić:sorry:
Kic - dużo zdróweczka dla Kubulka! oby szybko mu przeszło!
Dorka - fajny wyjazd mieliście, my nad morze za jakieś 3,5 ty jedziemy, już się doczekać nie mogę:-)
Kamu - fajna bluzeczka, ładnie zrobiona aukcja, życzę mamie powodzenia!
Surv - jak tam u Was na froncie?? melduj się!
Kasiu - i ja poproszę o listę! mail mam ten sam.

młoda juz w żłobku, ja powoli szykuję się do pracy. Już tak mi się nie chce, tylko myślę o urlopie. A 30 czerwca mamy ostatni dzień w żłobku, potem dopiero w sierpniu. Lenka miała w piątek piknik rodzinny i dzień mamy i dzień taty, było bardzo fajnie, dużo zabaw, konkursów itp....
a w weekand byliśmy w Łodzi u rodziny, spęd rodzinny był u ciotki, potem mój M z moim bratem ciotecznym raczyli się weselną wódką i mój M popłynął....na drugi dzień jeszcze był pijany:eek:
Dobra, lecę jakiś make up na buzię rzucić:-)

Kasia ja tez poproszę o listę!
Kicrym zdróka dla Kubusia!
Julia super,ze Tosieńka ma się dobrze! no i niezła waga:-D Maciek woła tylko piiiiśś;-)

U nas nocka przespana,bożżeee to chyba pierwsza od miesiąca,ale rano ok 5 młody przyszedł i jakiś taki cieplutki był i mówił ,ze go ząbek boli.Pomacałam i faktycznie jedna 5 spuchnięta. Tak już fajnie jak mały umie powiedziec co mu dolega:sorry: Tylko,zeby żadne choróbsko się nie przyplątało,bo gorączka to u nas standard przy ząbkowaniu:-p

Kurka musze lecieć,ale mnie robotą zawalili:eek: Wczoraj musiałam jeszcze do domu brać,bo się nie wyrobiłam,a musiało być gotowe dzisiaj na 7:cool:

Witam;-) Ja dzis lekko zaspałam, bo po wyprawieniu małej tak mi się jakoś przysnęło i wstałam o 9:-p

Kasia, to ja też poproszę nową listę - na stary adres mailowy:tak:

Julia, widziałam zdjęcia - no rzeczywiście brzuch niczego sobie....ale ja podobny miałam na tym etapie:-p

Madzia, super, że Maciek w końcu dał Wam pospać. I oby ząbkowanie poszlo szybko i bezboleśnie:tak:

Zmykam, chałupę trochę ogarnąc, choć nie bardzo wiem, czy to ma sens, skoro jak wyjadę to i tak mi tu jesień średniowiecza zrobią:-p

Kasia dzięki za listę :tak: No tak póki co tylko zmieniony adres mailowy ,ale już niedługo..... tyryryry
h140.gif
k005.gif
h140.gif
,ale póki co domowy zostaje jeszcze stary,bo narazie na nowym nie ma jeszcze skrzynek:-p

Hej
Kasia ja tez prosze o liste:tak:
Survi to sobie pospalas:-D
Madzia oby zabkowanie poszlo bezbolesnie:tak:
Ja tak na szybko bo dzis jeszcze do pracy ok 15 przyjdzie G to jeszcze sie kimne. Pa

O matko, co tu tak pusto???
U nas słoneczko od rana, ale mroziato - tylko 20 stopni na termometrze
Byliśmy wczoraj z Mikim w kinie na Toy Story 3-3D. Fajnie, ale... za długie reklamy na początku i film chyba jednak dla ciut starszych dzieci, bo co prawda nie mówił, że się boi, ale chciał wychodzić. Dotrwaliśmy do końca i zadowoleni wrócili do domu.

I ja się witam!
Kasiu ja też proszę o zaktualizowaną listę.
Dobrze,że wycieczka do kina się udała.
Surv to Flo zostaje z R?
A ja dziś na cały dziś do sklepu,bo nasza pracowniczka znowu do Katowic do tej kliniki bezpłodności. Oj biedna dziewczyna
Andula wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry