Madzia737
Maciuś i Majeczka
Wercia wszystkiego najlepszego cukiereczku!!!! Kartka tez będzie z opóźnieniem
Izabelka udanej zabawy,napewno wszystko wyjdzie super!
Tosika o to widze,że latasz tak jak ja,tyle tylko,ze ja w pracy miewam chwile na bb
Post jak nocka? ja sie wczoraj pochwaliłam,a dzisiaj miałam za swoje
Survivor powodzenia w zaliczeniach! Ja prawie codziennie siłą młodego ściagam z wyrka ,ale żeby na śpiąco jechał do złobka to tego jeszcze nie było

Oczywiście w weekend wstanie pierwszy
U nas nadal remont na tapecie.Meble kuchenne się skręcają,ale się okazało ,ze strasznie krzywe ściany są,więc trzeba kombinować.Jeszcze tylko przedpokój i zabieram sie za sprzątanie
Maciek w złobku ma traume ostatnio,bo jak nie bije sie o zabawki
,to go Ksawery albo Bartek gryzą

Pani widac przejęta i jakby nawet przepraszająca,ale upilnowac się nie da,a młody ma dwa wielkie krwiste siniaki na ramieniu

Izabelka udanej zabawy,napewno wszystko wyjdzie super!
Tosika o to widze,że latasz tak jak ja,tyle tylko,ze ja w pracy miewam chwile na bb

Post jak nocka? ja sie wczoraj pochwaliłam,a dzisiaj miałam za swoje

Survivor powodzenia w zaliczeniach! Ja prawie codziennie siłą młodego ściagam z wyrka ,ale żeby na śpiąco jechał do złobka to tego jeszcze nie było

Oczywiście w weekend wstanie pierwszy
U nas nadal remont na tapecie.Meble kuchenne się skręcają,ale się okazało ,ze strasznie krzywe ściany są,więc trzeba kombinować.Jeszcze tylko przedpokój i zabieram sie za sprzątanie

Maciek w złobku ma traume ostatnio,bo jak nie bije sie o zabawki
,to go Ksawery albo Bartek gryzą

Pani widac przejęta i jakby nawet przepraszająca,ale upilnowac się nie da,a młody ma dwa wielkie krwiste siniaki na ramieniu

wiem że szlag cie trafia bo Maciuś jest "ofiarą"