• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
Witam, ja tylko na chwilkę:-D:-D:-D

WERCIU MOC ŻYCZEŃ Z OKAZJI KOLEJNYCH URODZIN:-D:-D:-D SPEŁNIENIA MARZEŃ ŚLICZNOTKO:-):-):-):-)

nic nie odpiszę bo nawet niczego nie poczytałam gdyż zaraz lecę prasować ubrania i dokończyć pakowanie na jutrzejszy wyjazd:-p pogoda się popsuła, ale co tam ważne że w ogóle jedziemy i już się nie mogę doczekać:-D kartki zacznę wysyłać, ale z lekkim opóźnieniem bo u nas nic fajnego nie ma i znowu musze zamówić:-p listę mam na kompie:-D buziaki, trzymajcie się cieplutko odezwę się jak wrócę;-)

U nas niby tez jesiennie,ale nie pada i w miarę cipeło.Ma byc podobno 24 stopnie:tak:

Haszi jakos przeżyjecie te przesiadywanie w pracy,ale jak sie odbijecie to juz wszytko pójdzie jak z płatka:tak: Ja oczywiście też dołączam pozytywne fluidki:-)
no myśmy w ostatnich latach to "kilka" przeprowadzek mieli :sorry2: - hmm... 8 przez 5 lat :szok: Teraz mam ten komfort ,ze póki szaf nie mamy to biorę tylko najpotrzebniejsze rzeczy,a reszta będzie ratami od teściów sprowadzana:tak:

Kate miłego odpoczynku:-)

A my po lekarzu- diagnoza: II etap zapalenia oskrzeli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: no żesz.... Kurcze ,a młody na chorego w ogóle nie wygląda,od czasu do czasu odkaszle i tyle,ale coż bez antybiotyku się nie obejdzie:no:
Myślałam,że w lecie choroby nas ominą,a tu.. Moja mama twierdzi,ze to wszystko przez to,ze MAciuś ma u teściów pokój nad piwnicą ,a tam prawie cały czas zalane i woda po kolana i że wilgoć i w ogóle.Nie wiem,ale może cos w tym jest:confused: Tym bardziej chcę się już stamtąd wynieść:dry:

Witam!
U nas oczywiście pogoda do bani:wściekła/y:szaro i zimno:wściekła/y:
zaraz się zbieramy do kontroli:tak:
Madzia zdrówka dla Maciusia, a może to alergiczne oskrzela???
Haszi oby M szybko z tej pracy wracał:tak:

Ałł cała połamana wstałam.:-p Taki już los ciężarnej.
Madzia rzeczywiście wilgoć, grzybki itp to nie najlepsze towarzystwo. dobrze, że z tym koniec. My też nie bierzemy wszystkiego na raz ale objętość gratów zmniejszyć trzeba.:-)
kic oby ostatnie chorubsko w tym sezonie a najlepiej w ogóle.

A z m to niech teraz zasówa bo się boje czy po porodzie będzie mógł ze mną posiedzieć...Jak będę w takim stanie jak ostatnio to inaczej będzie ciężko.
Pewnie mama albo teściowa będą ale ja jak jakaś ranna lwica przez pierwsze 2 tyg do dziecka dopuszczam tylko małża.
A z noszeniem ostatnio było ciężko.

Hej
Zdrowka dla Maciusia:tak:Madzia u nas prwaie caly czas jak mala chora to nie widac:tak:Chyba tylko dwa razy bylo po niej widac ze chora:tak:
Haszi ja tez nie lubie jak G dlugo w pracy siedzi:tak:
Kate udanego wypoczynku:tak:
Kamu jak dzis? Wyjezdzasz na wekeend?
Dzis G ma swoja integracje w pracy. Mialam tez jechac ale malej nie mamy z kim zostawic a jutro na 6 do pracy:eek: Z G pewnie zobacze sie dopiero jutro po 18-tej, bo wroci ok polnocy.
Zaraz wybywamy z domu,musze isc po masc dla Misi bo strasznie ma skore wysypana:-(Dostalam probke masci od lekarki a ta masc kosztuje 50zl za 10g:szok:Masc super ale za taka cene? Podobno to jest tanszy odpowiednik innej masci:eek:
U nas pogoda niebardzo chyba bedzie padac:tak:
Spadam bo mala mi juz jeczy

Witam, w upalne lato:-p U nas gorąco od rana cała mokra ze żłobka wróciłam;-)
Wczoraj większośc pozałatwiałam, ale w sumie 6 godzin chodzenia i kręgosłup znowu wysiadł:-( Dziś jeszcze raz idę...oby ostatni, jak nie dziś to jeszcze jutro....mam serdecznie dosć tego łażenia, płaszczenia się w sekretariacie i przed wykładowcami...normalnie sam człowiek nie zauważa, jak wskakuje w rolę zastraszonego studenta - Flo chyba dostanie zakaz studiowania, żeby się nie stresowała:-D

Madzia, to moze rzeczywiście alergia na grzyby jakieś? Nasza kamienica była zalana 13 lat temu, niby jest cała od nowa zrobiona, ale wydaje mi się, że wigloć w ścianach siedzi i od tego Flo ma co rusz takie stany przeziębieniowe... jak po przeprowadzce malemu przejdą kłopoty oskrzelowe, to ani chybi to:tak:

Hashi, spokojnie z przeprowadzką, byle by łóżko było do spania i kuchnia urzadzona - reszta poczeka - ja 3 lata bez mebli tu mieszkałam:-D

dobra idę się ogarnąć i w drogę po kolejne zaliczenie... Miłego dnia!

reklama
Widzę, że już weekend u wszystkich a moze i wakacje? Tak chodziłam po mieście i mi się zatęsknilo za prawdziwym końcem roku, po ktorym przez 2 miesiące nie trzeba już robić nic:-) A wpadłam tu tylko pochwalić się, że zaliczyłam 4 rok Historii Sztuki:-D Zastanawiam się, czy w październiku nie zglosić się z głupia frant na piąty, skoro mi tak świetnie idzie:-p W nagrodę poszłam pod wpływem impulsu do fryzjera....mlodziej nie wyglądam, ale przy najmniej jak zadbana starsza pani:-p Skończę zlecenie i może z godzinkę wolnego sobie zrobię?:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry