Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

:-) ale na wadze nadal 8800.
Na topie jest mamooooo, takie słodkie że się rozpływam poprostu, tata i paaaaaa. A na Bartka mówi Babuuu
A w ogóle małpuje po nim wszystko.

kurcze po sesji koniec takich wybryków

noi udanych wakacji, słońca przede wszystkim

kolezankę ze studiów znam,ale pana młodego na oczy nie widziałam
no i z kasą u nas kruchutko

zdrowiutki juz jest
i na meczyk

a kacyk raz na ruski rok wskazany
ale co wlsane lóżeczko to wlasne;-) kolekcja w-k wybrana i powiem Wam, ze nie zachwyciła mnie zbytnio
a ceny kosmiczne!!! dobrze, że mam większosc marek dzieciowych tanszych, bo tak to bym chyba z walizami poszła
ale zawsze musi coś takiego "z górnej" polki być, bo nuż widelec w przypływie gotowki i fascynacji zachce się cuś piknego i drogiego

ale za to przy okazji załatwiłam sobie jeszcze jedną markę i do teggo cholernie tanią (hmmm czy aby napewno to zobaczę po jej kontraktacji
) i w ogole od niedawna jest na naszym rynku:-)
ale to na zamkniętym, po prostu niewiem co mam robić
no i pwoedzcie mi moje drogie co mi moze być (tu apeluje do wszystkich moich psiapsiółek które dr Hausa ogladają
) boli mnie tak jakby pod prawym cycuszkiem ale lekko do wyposrodkowane miejsce (bo wątroba to po lewej no nie?
) i to mnie tak jakby tępo bolalo, i to już z m-c trwa, a teraz się jakby nasililo:-( 
) no ale wy się wyprowadzacie na dniach czyli spoczko
i powiedz mi kochana na kiedy Ty masz termin?

tzn. szalalaś droga studentko, bo teraz masz wakacje, no nie?

no i koniecznie proszę nam pokazać fryzurkę!!!
) że wczoraj wracając zatrzymaliśmy się na obiedzie i zjadła starsznie dobrego szaszlyka cudnie obciekającego tłuszczem do tego zagryzłam toną frytek
hm... a moze to przez to teraz mnie boli?
no ale ty fajna nauczycielka jesteś po prostu!!:-)
) no i muszę po zelazko jakies jechać, bo mi przed wyjazdem się spsulo