• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

reklama
Survivor no to się spisałaś na medal:-) Ja też chce Cie zobaczyć w nowym image.

Dziewczyny miłęgo weekendu! Ja zmykam i raczejdo poniedziałku się nie pojawię.A jutro na wesele idziemy,a tak mi się nie chce:zawstydzona/y: ,to może bedzie fajnie.

hej
u nas już zdrowo, ale szału można dostać z niewybieganym dzieciakiem
Maciuś sio choróbsku
Surv no to gratuluję zaliczonego roku:-)
Dorka no cena za maść spora ale najważniejsze zeby pomagała i Misi przeszło:tak:

Weronisiu najlepsze życzenia z okazji drugiego roczku
Andula spóźnione 100 lat!!!

Witajcie moje kochane! :-)

Melduję że żyję. Ogarnęłam sajgon pracowy. ISO przeżyliśmy. Poszło jak z płatka:cool2:
I już jestem na urlopie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
W związku z tym że w sobotę w nocy wyjeżdżamy nad morze mam taką rozpierdółkę w domu że szok poprostu ale co tam..... bałagan poczeka. Muszę najpierw zerknąć parę stronek wstecz żeby się rozeznać co tam u Was nowego:tak:
Stęskniłam się za Wami okrutnie:tak:

Nataśka lata już jak szalona. Mam wrażenie że po tym zabiegu jakby trochę ruszyła naprzód...jakaś taka większa chyba jest:-p:-) ale na wadze nadal 8800.
Coś tam nawet mówi:szok::-D Na topie jest mamooooo, takie słodkie że się rozpływam poprostu, tata i paaaaaa. A na Bartka mówi Babuuu:-D A w ogóle małpuje po nim wszystko.

Mała rzecz a cieszy, nie?:-D

Lecę Was poczytać.

Ach, ANDULA, WERCIA sto lat dziewczynki :-D:-D:-D

hejo wieczorkiem:)
właśnie sie obżarłam pyszną pizzą:zawstydzona/y::zawstydzona/y:kurcze po sesji koniec takich wybryków:-p
Surv no to gratulacje i dla Ciebie i dla siostry, fajny kierunek:tak:
MamaBiN super że Natasia już biega i czuje sie wysmienicie:tak:noi udanych wakacji, słońca przede wszystkim:tak:
Renia lista jest na zamkniętym:tak:
Madzia udanego wesela, myśmy tez dostali zaproszenie,ale odmówiłam:zawstydzona/y:kolezankę ze studiów znam,ale pana młodego na oczy nie widziałam:dry:no i z kasą u nas kruchutko:confused:
Haszi no tak lepiej żeby teraz narobił co ma a potem był przy Was:tak:
aaaa na kontroli wszystko ok:tak:zdrowiutki juz jest:tak:
ok ide pooglądać wózki:-pi na meczyk:-p
miłego wieczora i spokojnej nockii

hej
wszyscy przed tv????
Madzia....hmmmmmm...kijowa nocka była.. może dzisiaj lepiej
Natalko....świetnie ....fajnie że mama się odezwała :),,,a młoda do mnóstwa określeń swojego imienie (kukusia, sia, kukunia, dzidzia, kuniunia) dodała jeszcze dwa...Ika oraz niominisia...śmiesznie to ostatnie wymawia :)

Wercia...sto lat :)

witajcie, ciut skacowana ale klikam i pije napoj Bogow z ranka
dziekuje za zyczenia dla Weroniki
Surv gratulacje!!!!
Mamobin a gdzie smigacie na wakacje? ciesze sie bardzo,ze Natalka lepiej sie czuje, bedzie na pewno ladnie przybierac na wadze
wczoraj po zakonczeniu roku szkolnego nie moglam dotrzec do domu-niania z okna zobaczyla ze kwiaty idą, Izy nie ma hehe bardzo mnie milo uczniowie zaskoczyli,zrobilam fotke to potem pokarze ilosc kwiatkow:) bylam na obiedzie pozegnalnym, ale lecialam do domu, bo Wercia mi goraczkuje- od powrotu z urodzinek, ale wyczailam ze to od zebow; ale za to tesciowa (szok) zostala z dziecmi i poszlismy do znajomej uwienczyc nadejscie wakacji i potem poszlismy na koncert Budki Suflera!fajnie bylo; do 1 w nocy balowalismy u kumpla na mecie jak to nazywa; kurcze jak za czasow studenckich, padlo haslo=idziemy i zabawa nakrecona
maz odsypia, ojjj bedzie kac bedzie
udanego dnia

witamy z rana
Mamabin fantastycznie, że Kurcacek rozkręcony i forma w pełni:)))
udanych wakacji

Kic no to najważniejsze, że infekcja przeszła:))

Ika ty gaduło:-D

Izabelka no to poszaleliście:-D a kacyk raz na ruski rok wskazany:-D

ładna pogoda się dziś zapowiada więc po chorobie zaliczyć spacer trzeba obowiązkowo
mam nadzieję, że tatuś poczuje się do obowiązku;-)
miłego popiątkowania

reklama
czesc dziewczynki
no my już po wojażach:-) wyjechaliśmy o 2giej w nocy w piątek i wrociliśmy o 20 tej nieźle co?:-p ale co wlsane lóżeczko to wlasne;-) kolekcja w-k wybrana i powiem Wam, ze nie zachwyciła mnie zbytnio:baffled: a ceny kosmiczne!!! dobrze, że mam większosc marek dzieciowych tanszych, bo tak to bym chyba z walizami poszła:shocked2: ale zawsze musi coś takiego "z górnej" polki być, bo nuż widelec w przypływie gotowki i fascynacji zachce się cuś piknego i drogiego:-D:-D:-D:-D:-D ale za to przy okazji załatwiłam sobie jeszcze jedną markę i do teggo cholernie tanią (hmmm czy aby napewno to zobaczę po jej kontraktacji:-p) i w ogole od niedawna jest na naszym rynku:-)
kurcze dziewczyny jaka jestem zla, bo znowu mam problem z naszym obecnym lokum:baffled: ale to na zamkniętym, po prostu niewiem co mam robić:no: no i pwoedzcie mi moje drogie co mi moze być (tu apeluje do wszystkich moich psiapsiółek które dr Hausa ogladają:-p:-D) boli mnie tak jakby pod prawym cycuszkiem ale lekko do wyposrodkowane miejsce (bo wątroba to po lewej no nie?:-p) i to mnie tak jakby tępo bolalo, i to już z m-c trwa, a teraz się jakby nasililo:-(

Madzia zdróweczka dla Macia!!! i powiem Tobie, że ja jestem uczulona na pleśnie i grzyby:-( tylko, ze u mnie nie leczona alergia przerodizla się w astmę:-( i to tez między innymi przez dom moich rodziców (bo jak okazało się po jakiś 10 latach mieszkania, że w tym miejscu, gdzie stanąl nasz dom, to było kiedyś bagno, ktore zasypano:baffled::wściekła/y:) no ale wy się wyprowadzacie na dniach czyli spoczko:tak:

Haszi ja też nie lubię jak M nie ma, może nic nie robić być obok ale żeby być:-) też taka łapczywa jestem:-p i powiedz mi kochana na kiedy Ty masz termin?

MamoBiN no super, że wszystko oki toki!!!! I wypoczywajcie ile się da na we wczasach:-p

Post gratulejszyn i życzę więcej taaaakich nocek!!!!

Pat normalnie szalejesz na tej uczelni:-D:-D:-D:-D:-D:-D tzn. szalalaś droga studentko, bo teraz masz wakacje, no nie?:-p:-p:-p:-p:-p:-p no i koniecznie proszę nam pokazać fryzurkę!!!

Kic a ja Ci powiem (ku pocieszniu z tą pizzą:-p) że wczoraj wracając zatrzymaliśmy się na obiedzie i zjadła starsznie dobrego szaszlyka cudnie obciekającego tłuszczem do tego zagryzłam toną frytek:-p hm... a moze to przez to teraz mnie boli?:confused:

Iza rzeczywiscie fajne uczucie, jak się tyle kwiatków dostaje:tak: no ale ty fajna nauczycielka jesteś po prostu!!:-)

a my po obiadku jedziemy do znajomych na grilla (niby 21stop ale wiatr jest zimny:dry:) no i muszę po zelazko jakies jechać, bo mi przed wyjazdem się spsulo:dry:

no i spóźnione życzonka dla naszej pierwszej solnizantki

Droga Werciu dużo radosci, pociechy z brata, nieustającej cierpliwości w stosunku do rodziców i zdróweczka pięknotko nasza!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry