• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Witam popołudniem:)
poł dnia spędziłam na uczelni żeby dostac zaliczenie z seminarium,ale mam:tak:kurcze jeszcze 1 egzamin i pierwszy rok zaliczony:tak:
Tosika to super że wszytsko poszło po waszej myśli, a niektórzy chca czasami droższy ciuch kupić:tak:
Renia oj taaak troche słońca po chorobie się przyda:tak:
Izabelka super ze impra udana:tak:
miłego wieczorka i spokojnej nocki!

reklama
Hej,ja tylko sie witam po pracy jeszcze jutro i 1 dzien wolnego:tak:
Kurcacku super ze zdrowiejesz a waga sie podniesie na pewno!
Przepraszam ze tylko tyle ale nie mam weny do pisania.
Milej koncowki wekeendu zycze:tak:

hej
kic kciukasy zaciśnięte:tak:
Tosika to sie objeździliście, no a te bóle to może rzeczywiście niewłaściwa dieta (Ty na Dukanie jedziesz cały czas?)

ja dziś chciałam do Krakowa pojechać bo dawno nas tam nie było, ale mąż śpi i nie reaguje na pobudkę
pogoda cudna i aż żal siedzieć w domu - no ale daję mu jeszcze 30 minut
miłego niedzielnego dzionka

ja pospalam do 8.45 szoka, wyprosilam u meza hehe
Kicrym kciuki trzyamy, zdasz na pewno:)
u nas pieknie, po obiedzie idziemy na festyn nad Nogat, lubie jak cos sie dzieje
spokojnej niedzieli

hej
Tosika...rozumiem ze nie jesteś zmęczona???? normalnie Druga Pabla z ciebie się zrobiła...1000 rzeczy w godzine robisz..wow
jak to nie jestem taka szybka :)
my byliśmy z młodymi u znajomych i wróciliśmy o 23:30 :) młoda wytrzymała a młody sie ciut dżemnął i było oki...dzisiaj dzień lenia tradycyjnie...m Kubicę ogląda a ja klikam ale zaraz abieram się za wycinanie wykroju bo znalazłam sobie strój nietoperza co moje wałeczki może zakryje a ja lubię oryginalne stroje więc a co mi tam. materiał zakupiony ale nie jestem taka odwazna jak surv to to sobie bez wykrojów szyje :)
kiedy to uszyję to ne wiem ale wiem że musze zacząć to małymi kroczkami zrobię :)
to lecę
paaaaaaa

witajcie kochane:-)

u nas dzisiaj dzien w doma, bo po wczorajszym grilowaniu u znajomych mala zabaljeła:-( katar po pachy i maruda na maksa:no: jutro idziemy do lekarza, bo przecież za dwa tyg. wyjeżdżamy i nie możemy pozwolić sobie na chorowanie:no: ja też grzecznie idę do dr z tymi moimi problemami brzuszkowymi:tak:
dzisiaj przyszli do nas potencjalni (teraz tak to nazwę) kupcy mieszkania i troszku podumaliśmy (ale to na inny wątek zaraz wkroczę:tak:)
Kic i jak?? bo ja trzymałam;-)
Iza oj dobry być mąż:-p mój też dzisiaj być dobry i dał mi pospać do ...10.30:-p:-p:-p:-p:-p i dzięki za linka:-) to chyba jednak trzuska:baffled:
Post no to ja czekam na dzieło:-) i kochana nie przesadzaj z tym tłuszczykiem:no: jesteś teraz sexi:tak: a propos wykrojow to ja też szyję bez formy:zawstydzona/y: bo nie umiem:-p
Renia to Ty wyrozumiala żonka jesteś:tak:;-) jeśli chodzi o dietę to ja teraz dałam lekki luuuuz sobie:zawstydzona/y: ale napewno się oszczędzam w jedzeniu:-p aaa kochana powiedz mi co brałaś ze sobą do Turcji, bo właśnie sobie listę zaczęlam robić;-)

dziewczyny wiecie co wpadlam na genialny pomysł:-) niewiem czy dobry pomysł, ale z racji tego że mam "dużo " czasu:-p to chcę poszerzyć swoją działalność i ....kupić maszyny dziewarskie;-);-);-);-) na razie szukam ile, gdzie i po co:-p ale po prostu muszę dać uspust swojej fantazji:-p tylko M każe mi sie trochę wstrzymać, bo mowi, ze tego domu nie skończymy:-D:-D:-D:-D:-D ale jak myślicie o tym moimi iście szaleńczym pomyśle?:confused::-p

Ostatnia edycja:
hejo!
Tosika dzięki za kciuki:tak::-pcos napisałam, wyniki za 2 tygodnie:dry::baffled:a z pomysłem co kolwiek to znaczy brzmi zachęcająco;-):-p:-p:-p
Post jak juz uszyjesz to wklejaj foty:tak:
Izabelka mmmmm ale miałaś lightowy poranek;-):-)
Mysmy dzisiaj w fasion byli, M musiał sobie jakieś buty kupić, spodnie,a ja nowe japoneczki wyhaczyłam:-pmały z babcią poszli kaczki nad staw karmić, potem znowu na dłuugi spacerek:tak:mmmm jak ja lubię wakacje bo M w weekendy nie pracuje:happy2:
spokojnej nocki!

reklama
no i dotarliśmy do domku - młode już śni:))
super dzionek a raczej popołudnie tylko te tłumy w Kraku ciut męczące
ale grunt, że smoka syn zobaczył, większa jednak frajda bieganie po plantach (ale taki wiek:-D)
Kic - to wakacje studyjne już masz;-)
Post czekamy na efekty pracy twórczej
Tosika ty serio energii masz za stu. A co do tych maszyn do dziergania to pewnie masz jakiś pomysł jak je wykorzystywać czy chodzo o to aby je sprzedawać???
Pakowanie na wakacje to bardzo ciężki temat. Swoja walizkę przepakowywałam 3 razy;-). Tyma oczywiście była największa. Zdrówka dla Tosi bo to najważniejsze przed wakacjami. Oczywiście zagadaj lekarza o antybiotyk na wyjazd (to tak tfu na wszelki wypadek)

Kic i jeszcze jedno - szukam tej listy z adresami i niestety nie widzę (może ślepa jestem) podaj mi namiary gdzie ona na zamkniętym:confused:
Kasiu jakby co to nadal jestem chętna abyś mi te adresiki podesłała na maila;-)

dobrej nocki

a dzis 2 latka nasze bliźniaki skończyły
100 lat chłopaki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry