reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

witam po ostatniej radzie pedagogicznej!!!!!!!!!!jeszcze jutro zdanie papierow i wakacje uff

Olgusiu wszystkiego najjjlepszego, samych usmiechow i zdrowka
zamkneli mi sklep i dzisiaj pierogi hehe przynajmniej nie musze gotowac :)

reklama
Witam się i ja!!!
Olguniu wszystkiego najlepszego z okazji dwóch latek!!!!
Tosika , Surv ma rację, to droga impreza takie maszyny. Moja mama bardzo długo pracowała w firmie dziewiarskiej to tam maszyny były po min. 50-60 tyś.
Haszi to super dzień mieliście z rodzicami.
Kic na pewno zdałaś śpiewająco.
Iza super imprezowaliście. Czasem przydaje się coś takiego i człowiek może się wyluzować:-)
Madzia to mieliście po weselny spacerek.
A my wczoraj wróciliśmy, aż szkoda było bo tam tak piękna okolica. Szkoda tylko że w piątek padało.Maks miał raj biegał już od 8 na dworze.

Hejka!~Zajrzalam juz rano ale nie zdazylam odpiac:tak:
Madzia zawsze jak sie nie chce isc na jakas impre to sie fajnie bawi:-D Super Macio sie spisal:tak:
Haszi to dziadki spisali sie na medal:tak: Fajnie ze chlopaki zadowoleni:tak:
Survi z Flo sie robi spioszek rano:-)ale pewnie w wekeendy szybko wstaje?
Kic kciuki zacisniete ale na pewno zdasz:tak:
Post jak tam nocka?Cinek dal sie wyspac?
Iza to wypoczniesz sobie od szkoly:tak:
Kamu to wyjazd udany:tak:z
OLGUNIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN, FAJNYCH ZABAW Z BRATEM, BUZIAKI

Kartki dojda z duzym opoznieniem, teraz robimy przeglad samochodu, ubezpieczenie itd:-(
Misia mnie dzis zaskoczyla i wstala o 9.20:szok: Cos sie jej przestawilo, na moja korzysc ale sie jakos nie wyspalam:baffled:U nas goraco bylysmy na dworzu 40min i mialam dos ale mala oczywiscie nie:-D

Olga...wszystkiego naj naj
Renia..Kasia.....no ja wyspana ale nie wiem czy wiecie co to znaczy??? to znaczy że tylko 2 pobudki były :) letko nie ma :):) ale się wyspałam
meczyk oglądam normalnie a m. na zakupach...poprzewracało sie !!! ja i mecz!!!! slr już młodego z podłogi zbieram i lecimy do Kukuni do ogródka
paaaaaaaa
ps. mam siatki p.komarom w oknach juuuuuuppppiiiiiii :)

OLGUNIU - 100 LAT!!!!
ZDRÓWECZKA, RADOŚCI, WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE Z OKAZJI SKOŃCZENIA 2 LATEK :-))

narazie tylko tyle......

a więc najważniejsze:

Droga Olgo, nasza bebowa intelektualistko i jednocześnie damo w każdym calu:-) życzymy Tobie w ten cudowny dzień (i jednocześnie rok;-)) duuuużo radości, miłości co dnia, zdrowka wielkiego i wspaniałych zabaw z bratem, jak rownież pociechy z rodziców!!!! Wszystkiego naj naj naj:-):-):-):-)

witajcie moje mile:-)
Post no Ty mnie chyba najlepiej znasz:rofl2: pewno, ze sama chcę dziergać (tak profesjonalnie:-p:-p:-p:-p:-p:-p) i jak na razie myślę o jednej maszynie (bo rzeczywiście pioruńsko drogie są:no:) i w planach mam tylko sweterki, sukieneczki dzianinkowe, czapeczki (bo w tym czuję wenę;-)) i chcę tą na razie umieszczać u siebie w dziecięcym (a co by zobaczyć rynek zbytu;-)) a później obaczymy co będzie;-) no a co do wyjazdu to my Aguś w jeszcze cieplejsze klimaty pędzimy:rofl2: do Egiptu:-p
Madzia a widzisz! mialaś rację (zresztą potwierdza się u mnie ta teoria) że jak się nie chce to później impreza przednia jest:-p
a co do spania to moja Tosia dzisiaj poszła po bandzie i wstała o 9tej:szok:
do lekarza mamy na jutro, bo dzisiaj nie bylo miejsc to zobaczymy, ale pomimo, że mała katar miała ogromniasty i troszku pokaszlywała to wyszła na dwór, bo dzisiaj wreszcie lato u nas nastało;-)
jejku dziewczyny proszę Was mocno trzymajcie kciuki (mocno, mocno) bo dzisiaj złozyłam papiery malego do gimnazjum i w piątek jest już ogłoszenie, czy się dostał i mam mega stresa teraz, bo panie w sekretariacie powiedziały, że super oceny ma mlody, ale np. przed nim tatuś przysniosł świadectwo ze średnią córki 6.0:baffled: i one nie wiedzą ile jeszcze takich może dojść (mimo, ze do dzisiaj byl termin przyjmowania) a klas ma być tylko 3, czyli 90 osób tylko:baffled: oj jak się boję:-(

Haszi masz rewelacyjnych rodziców:tak::tak::tak::tak::tak: niesamowite poklady enegii i pomyslów widac mają bez liku:szok:

aaa bylam u dr i prawdopodobnie mam kamienie na woreczku żółciowym:baffled: w środę następną mam usg brzucha:baffled:
no i sie napisałam:nerd: M mi przypomnial, że mam zaległą robotę papierkową:dry:

papa kochane

Tosika, Ty wiesz, że ja wielka fanka Twoich czapek, więc na mnie możesz liczyć ;-) Kciuki za Kornela zaciśnięte!!! A po jakiego grzyba wyhodowałaś sobie kamienie, co?
I dziękujemy za życzenia :-*

reklama
Tosika Tobie sie jeszcze nudzi,ze ty za dziewiarstwo chcesz się zabierać:confused: Daj troche swojej enrgii,bo mi zdecydowania brakuje:-( Ale pewnie,jak czujesz smykałkę ,to nie ma co jej marnować:tak: I przestań panikowac, z takim świadectwem nie masz sie co martwić:-)

Oj ,ale jestem dzisiaj połamana.Wczoraj do 23 z meblami kuchennymi walczyłam,jeszcze tylko fronty do obudowy lodówki zostały do przykręcenia.Tato pomalował przedpokój i położył podłogę,więc zbliżamy się do końca,yes yes yes :-):-D:-D
Tylko K mi pokrzyżował plany i to konkretnie.Wysyłaja go dzisiaj w delegacje az pod wschodnią granicę.Wróci w piatek wieczorem:-( A ja się chciałam w tym tygodniu przeprowadzać.Ech.. nic najwyżej posprzątam,podokańczam i w sobotę będziemy wozić graty.
Dobra ,ku uciesze czas na kawkę i kitkata:-p Która sie przyłączy?

Do góry