reklama
Witam się i ja!!!
Olguniu wszystkiego najlepszego z okazji dwóch latek!!!!
Tosika , Surv ma rację, to droga impreza takie maszyny. Moja mama bardzo długo pracowała w firmie dziewiarskiej to tam maszyny były po min. 50-60 tyś.
Haszi to super dzień mieliście z rodzicami.
Kic na pewno zdałaś śpiewająco.
Iza super imprezowaliście. Czasem przydaje się coś takiego i człowiek może się wyluzować:-)
Madzia to mieliście po weselny spacerek.
A my wczoraj wróciliśmy, aż szkoda było bo tam tak piękna okolica. Szkoda tylko że w piątek padało.Maks miał raj biegał już od 8 na dworze.
Olguniu wszystkiego najlepszego z okazji dwóch latek!!!!
Tosika , Surv ma rację, to droga impreza takie maszyny. Moja mama bardzo długo pracowała w firmie dziewiarskiej to tam maszyny były po min. 50-60 tyś.
Haszi to super dzień mieliście z rodzicami.
Kic na pewno zdałaś śpiewająco.
Iza super imprezowaliście. Czasem przydaje się coś takiego i człowiek może się wyluzować:-)
Madzia to mieliście po weselny spacerek.
A my wczoraj wróciliśmy, aż szkoda było bo tam tak piękna okolica. Szkoda tylko że w piątek padało.Maks miał raj biegał już od 8 na dworze.
Hejka!~Zajrzalam juz rano ale nie zdazylam odpiac
Madzia zawsze jak sie nie chce isc na jakas impre to sie fajnie bawi
Super Macio sie spisal
Haszi to dziadki spisali sie na medal
Fajnie ze chlopaki zadowoleni
Survi z Flo sie robi spioszek rano:-)ale pewnie w wekeendy szybko wstaje?
Kic kciuki zacisniete ale na pewno zdasz
Post jak tam nocka?Cinek dal sie wyspac?
Iza to wypoczniesz sobie od szkoly
Kamu to wyjazd udany
z
OLGUNIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN, FAJNYCH ZABAW Z BRATEM, BUZIAKI
Kartki dojda z duzym opoznieniem, teraz robimy przeglad samochodu, ubezpieczenie itd:-(
Misia mnie dzis zaskoczyla i wstala o 9.20
Cos sie jej przestawilo, na moja korzysc ale sie jakos nie wyspalam
U nas goraco bylysmy na dworzu 40min i mialam dos ale mala oczywiscie nie

Madzia zawsze jak sie nie chce isc na jakas impre to sie fajnie bawi
Super Macio sie spisal
Haszi to dziadki spisali sie na medal
Fajnie ze chlopaki zadowoleni
Survi z Flo sie robi spioszek rano:-)ale pewnie w wekeendy szybko wstaje?
Kic kciuki zacisniete ale na pewno zdasz

Post jak tam nocka?Cinek dal sie wyspac?
Iza to wypoczniesz sobie od szkoly

Kamu to wyjazd udany
zOLGUNIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU URODZIN, FAJNYCH ZABAW Z BRATEM, BUZIAKI
Kartki dojda z duzym opoznieniem, teraz robimy przeglad samochodu, ubezpieczenie itd:-(
Misia mnie dzis zaskoczyla i wstala o 9.20
Cos sie jej przestawilo, na moja korzysc ale sie jakos nie wyspalam
U nas goraco bylysmy na dworzu 40min i mialam dos ale mala oczywiscie nie
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Olga...wszystkiego naj naj
Renia..Kasia.....no ja wyspana ale nie wiem czy wiecie co to znaczy??? to znaczy że tylko 2 pobudki były
letko nie ma 
ale się wyspałam
meczyk oglądam normalnie a m. na zakupach...poprzewracało sie !!! ja i mecz!!!! slr już młodego z podłogi zbieram i lecimy do Kukuni do ogródka
paaaaaaaa
ps. mam siatki p.komarom w oknach juuuuuuppppiiiiiii
Renia..Kasia.....no ja wyspana ale nie wiem czy wiecie co to znaczy??? to znaczy że tylko 2 pobudki były
meczyk oglądam normalnie a m. na zakupach...poprzewracało sie !!! ja i mecz!!!! slr już młodego z podłogi zbieram i lecimy do Kukuni do ogródka
paaaaaaaa
ps. mam siatki p.komarom w oknach juuuuuuppppiiiiiii
a więc najważniejsze:
Droga Olgo, nasza bebowa intelektualistko i jednocześnie damo w każdym calu:-) życzymy Tobie w ten cudowny dzień (i jednocześnie rok;-)) duuuużo radości, miłości co dnia, zdrowka wielkiego i wspaniałych zabaw z bratem, jak rownież pociechy z rodziców!!!! Wszystkiego naj naj naj:-):-):-):-)
witajcie moje mile:-)
Post no Ty mnie chyba najlepiej znasz
pewno, ze sama chcę dziergać (tak profesjonalnie

) i jak na razie myślę o jednej maszynie (bo rzeczywiście pioruńsko drogie są
) i w planach mam tylko sweterki, sukieneczki dzianinkowe, czapeczki (bo w tym czuję wenę;-)) i chcę tą na razie umieszczać u siebie w dziecięcym (a co by zobaczyć rynek zbytu;-)) a później obaczymy co będzie;-) no a co do wyjazdu to my Aguś w jeszcze cieplejsze klimaty pędzimy
do Egiptu
Madzia a widzisz! mialaś rację (zresztą potwierdza się u mnie ta teoria) że jak się nie chce to później impreza przednia jest
a co do spania to moja Tosia dzisiaj poszła po bandzie i wstała o 9tej
do lekarza mamy na jutro, bo dzisiaj nie bylo miejsc to zobaczymy, ale pomimo, że mała katar miała ogromniasty i troszku pokaszlywała to wyszła na dwór, bo dzisiaj wreszcie lato u nas nastało;-)
jejku dziewczyny proszę Was mocno trzymajcie kciuki (mocno, mocno) bo dzisiaj złozyłam papiery malego do gimnazjum i w piątek jest już ogłoszenie, czy się dostał i mam mega stresa teraz, bo panie w sekretariacie powiedziały, że super oceny ma mlody, ale np. przed nim tatuś przysniosł świadectwo ze średnią córki 6.0
i one nie wiedzą ile jeszcze takich może dojść (mimo, ze do dzisiaj byl termin przyjmowania) a klas ma być tylko 3, czyli 90 osób tylko
oj jak się boję:-(
Haszi masz rewelacyjnych rodziców

niesamowite poklady enegii i pomyslów widac mają bez liku
aaa bylam u dr i prawdopodobnie mam kamienie na woreczku żółciowym
w środę następną mam usg brzucha
no i sie napisałam
M mi przypomnial, że mam zaległą robotę papierkową
papa kochane
Droga Olgo, nasza bebowa intelektualistko i jednocześnie damo w każdym calu:-) życzymy Tobie w ten cudowny dzień (i jednocześnie rok;-)) duuuużo radości, miłości co dnia, zdrowka wielkiego i wspaniałych zabaw z bratem, jak rownież pociechy z rodziców!!!! Wszystkiego naj naj naj:-):-):-):-)
witajcie moje mile:-)
Post no Ty mnie chyba najlepiej znasz
pewno, ze sama chcę dziergać (tak profesjonalnie

) i jak na razie myślę o jednej maszynie (bo rzeczywiście pioruńsko drogie są
) i w planach mam tylko sweterki, sukieneczki dzianinkowe, czapeczki (bo w tym czuję wenę;-)) i chcę tą na razie umieszczać u siebie w dziecięcym (a co by zobaczyć rynek zbytu;-)) a później obaczymy co będzie;-) no a co do wyjazdu to my Aguś w jeszcze cieplejsze klimaty pędzimy
do Egiptu
Madzia a widzisz! mialaś rację (zresztą potwierdza się u mnie ta teoria) że jak się nie chce to później impreza przednia jest

a co do spania to moja Tosia dzisiaj poszła po bandzie i wstała o 9tej

do lekarza mamy na jutro, bo dzisiaj nie bylo miejsc to zobaczymy, ale pomimo, że mała katar miała ogromniasty i troszku pokaszlywała to wyszła na dwór, bo dzisiaj wreszcie lato u nas nastało;-)
jejku dziewczyny proszę Was mocno trzymajcie kciuki (mocno, mocno) bo dzisiaj złozyłam papiery malego do gimnazjum i w piątek jest już ogłoszenie, czy się dostał i mam mega stresa teraz, bo panie w sekretariacie powiedziały, że super oceny ma mlody, ale np. przed nim tatuś przysniosł świadectwo ze średnią córki 6.0
i one nie wiedzą ile jeszcze takich może dojść (mimo, ze do dzisiaj byl termin przyjmowania) a klas ma być tylko 3, czyli 90 osób tylko
oj jak się boję:-(Haszi masz rewelacyjnych rodziców

niesamowite poklady enegii i pomyslów widac mają bez liku
aaa bylam u dr i prawdopodobnie mam kamienie na woreczku żółciowym
w środę następną mam usg brzucha
no i sie napisałam
M mi przypomnial, że mam zaległą robotę papierkową
papa kochane
reklama
Tosika Tobie sie jeszcze nudzi,ze ty za dziewiarstwo chcesz się zabierać
Daj troche swojej enrgii,bo mi zdecydowania brakuje:-( Ale pewnie,jak czujesz smykałkę ,to nie ma co jej marnować
I przestań panikowac, z takim świadectwem nie masz sie co martwić:-)
Oj ,ale jestem dzisiaj połamana.Wczoraj do 23 z meblami kuchennymi walczyłam,jeszcze tylko fronty do obudowy lodówki zostały do przykręcenia.Tato pomalował przedpokój i położył podłogę,więc zbliżamy się do końca,yes yes yes :-)
Tylko K mi pokrzyżował plany i to konkretnie.Wysyłaja go dzisiaj w delegacje az pod wschodnią granicę.Wróci w piatek wieczorem:-( A ja się chciałam w tym tygodniu przeprowadzać.Ech.. nic najwyżej posprzątam,podokańczam i w sobotę będziemy wozić graty.
Dobra ,ku uciesze czas na kawkę i kitkata
Która sie przyłączy?
Daj troche swojej enrgii,bo mi zdecydowania brakuje:-( Ale pewnie,jak czujesz smykałkę ,to nie ma co jej marnować
I przestań panikowac, z takim świadectwem nie masz sie co martwić:-)Oj ,ale jestem dzisiaj połamana.Wczoraj do 23 z meblami kuchennymi walczyłam,jeszcze tylko fronty do obudowy lodówki zostały do przykręcenia.Tato pomalował przedpokój i położył podłogę,więc zbliżamy się do końca,yes yes yes :-)

Tylko K mi pokrzyżował plany i to konkretnie.Wysyłaja go dzisiaj w delegacje az pod wschodnią granicę.Wróci w piatek wieczorem:-( A ja się chciałam w tym tygodniu przeprowadzać.Ech.. nic najwyżej posprzątam,podokańczam i w sobotę będziemy wozić graty.
Dobra ,ku uciesze czas na kawkę i kitkata
Która sie przyłączy?Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 9
- Wyświetleń
- 9 tys
- Odpowiedzi
- 3
- Wyświetleń
- 10 tys
- Odpowiedzi
- 25 tys