• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

Andulko Sto Lat!
U nas dzisiaj śliczne.
Wczoraj przeżyłam spotkanie w szkle Pysia a dzisiaj powoli zaczynam przedprzeprowadzkowe porządki.
kasia dzięki za listę, ja adres nowy podam na zamkniętym jak już go będę pewna coby nie komplikować.
Dobrze że dotrwał i było ok. My z Pysiem w tym wieku poszliśmym nie trafiliśmy z filmem i potem do kina iść nie chciał.:-( Ale teraz już bardzo chętnie chodzi, zwykle z przedszkolem.
surv oj to sonie posprzątasz po powrocie.:-D I M i Flo po rękach będą cie całować żeś wróciła.:-)
pabla fajnie wam tydzień zleciał. U nas dzisiaj ostatni dzien w przedszkolu
Madzia oj masz racje jak dzieć mówi co mu dolega prynajmniej nie trzeba tonąć w domysłach. Cóż, z robotą współczuje ale wiesz przynajmniej, żeś niezastąpiona:-D:-p

Pysia mam nadal u babci- teść w delegacji i ona się biedna boi sama spać :-p:-D:-D:-D
Hehem zrobił mi ciążowe zdjęcie (hehe więc mam całe jedno :-p) więc wstawie. Wiecie że u mnie z zdjęciami kiepsko, kumpele się ze mnie śmieją, że mam skazę zdjęciową.
Żeby mieć moje ze ślubu to mi album zdewastowały. Nie wiem daczego ale tak już mam- zdjęcia mój wróg. Młodzi maja więcej zdjęć zrobionych przez teściów niż nas a naszym rodzinnym fotografem jest Patryk:-p Zresztą mam to chyba po rodzicach.
Niestety m nie jest lepszy.
Ok koniec tego dobrego bo tymi mi dom dewastuje. Musiała, sonie odpocząć bo po schylaniu się przy sprzątaniu zabawek niedobrze mi się robi:szok:

reklama
Andula, wszystkiego naj! I zajrzyj do nas czasem;-)

Ja w biegu, R w delegacji, wiec muszę po mała do żłobka i jakoś jej czas do wieczora zajać; siostra chwilowo nie rodzi - czekamy na koniec sesji:-p

Kamu, tak Flo zostaje, bo w Niemczech nie będzie się komu nią zajać, jak ja będę ratować jej młodszego brata przed utopieniem/podduszeniem/zagłodzeniem i innymi przypadłościami, jakie mlodzi rodzice obawiają się, ze mogą mu zrobić:-D

Kasia, no ja się zbieram z Flo do kina, bo chodziła często jak jeszcze nic nie kminiła, a ciekawa jestem jakby teraz było...obawiam się, ze by na pupie nawet godzinnego poranka nie wysiedziała:-p

U nas też pogoda cudna, może mlodą po żłobku na spacer przegonię, bo tato przyzwyczaił i mała jak tylko do domu wejdzie po żłobku to zaraz go ciągnie z powrotem:-p

Hej!
Andula 100 lat kochana!

Haszi zdjęcie już jest? zaraz idę sprawdzić. A przepraszam, o jakich ty porządkach przedprzewprowadzkowych mówisz:confused::confused::confused::confused: Ja nic o czyms takim nie słyszałam:-p hm.. a może by się przydało? tylko po co:confused: a w twoim stanie to już sobie naprawde daruj!
Kasia super,że wypad do kina udany:tak: pewnie będziecie chodzic częściej.

hmm... i nie pamiętam co jeszcze:zawstydzona/y:
Zalatana jestem ostatnio i w pracy i po pracy.W pracy co chwile cos ,chyba chca mnie jeszcze sprawdzić przed podpisaniem umowy,bo obecna mam do końca miesiąca,a co dalej:confused: Po pracy jadę po Macka ,zawoże go do mamy,a sama "buduję , remontuję, urządzam:-p" i wszystko w biegu,bo do 19 musze byc po młodego,nakarmić ,wykąpac,połozyc spać i sama padam jak mucha.Dobrze,ze syn ostatnio w nocy łaskawy (tfu,tfu).

A gdzie Tosika:confused: juz się wczasuje:confused:

Miłego dnia!

Witam i ja:happy2:
Kubcio już wraca do formy:tak:Właśnie próbuje się dodzwonić do lekarki i zapytac czy mogę na dwór z nim wyjść jak nie ma gorączki, bo w domu lekko świrujemy:-pbierze antybiotyk ale może na krótki spacer mogłabym z nim wyjsc:zawstydzona/y:
Haszi oj nie sprzataj za dużo:tak:dbaj o siebie:)
Madzia no to zalatana jesteś, a młody oby tak dalej spal:tak:
Kasia no reklamy sa okropne, samej mi się nudzi w kinie na reklamach a co dopiero dziecku:wściekła/y:dzięki za maila:tak:
Surv no to obowiązak na Tobie spoczywa:tak:a rodzice młodego taty?tez pomogą?
Andula sto lat!

hej mamusie
ogarniam dom przed nalotem tesciowej jutro :d mam nadzieje,ze zje tort i poleci dalej :d
u nas dobrze, to nzaczy w miare
dzisiaj mialam ostatnie lekcje, wiec HUUURRRRAAAA jutro dzien z wychowawca, idziemy do kina i na lody i juś; po poludniu w sali zabaw bedziemy szalec, ciekawe jak to wszystko wyjdzie, oby tort dojechal hehe
Dorka super wam sie wczasy udaly
Haszi ja tez bym darowala sprzatnie...
Kasia moj smyku na 3 d nie byl,ale chcemy isc latem; w ogole to kocha kino:):)
zdrowka dla chorych
ide z mala na badania, bo alergolog wymaga; boje sie pobrania krwi; jak Weronika to zniesie
przyjemnego wieczorku

cześć dziewczynki:-)

wybaczcie, że dopiero teraz do Was dotarłam, ale miałam baaradzo intensywne dnie i noce (tylko mi tu nie myśleć o brzydkich rzeczach:-D:-D:-D) w dzień byłam albo na budowie (jak nie przypilnujesz to ci hałturę taką zrobią, że hej:wściekła/y:) albo w bankach albo w sklepach, a wieczorami miałam maraton z moimi koleżankami (przedwczoraj była u mnie jedna koleżanka ze swojską nalewką:-p) a wczoraj druga (ale już bez nalewki;-))a jutro też mam niezly maraton, bo w nocy lecimy do Bielko Białej na kontraktacje dzieciową;-)
prawie wszystko przeczytałam ale spać trza szybko (by od rana umysl byl trzeźwy;-)) więc wybaczcie, że nie odpiszę, a jeszcze na zamkniety lecieć bardzo chcę, bo wyczytalam, ze Madziula mieszkanko pokazała (yes, yes, yes:-D:-D:-D)
Kasik ja też ja też poproszę:-p:-p

Andula duuuuużo zdrówka i miłości i radości z synka!!!!

łooo
Ale z Ciebie torpeda :) Tosika
...nauczycielom....zazdroszczę wakacji....i tylko tyle :)
Madzia...super ta łazienka... :)
surv...ratuj ratuj.....już widzę Flo...jak do przedszkola w piżamce biegnie....bo Tatuś nie zauważył :)...tu myślę że mężczyźni sa nie do pobicia :)...(uwaga idelani też mają tą funkcję na stałe zainstalowaną :), ale po przeszkoleniu pytają wcześniej :))
lecę spać...chociaż ostatnią noc spałam CAŁĄ.....tak tak i do tej pory nie chce mi się spać tak sie wyspałam :)...no ale nie liczę że mi syn kolejną taką noc pod rząd sprezentuje to idę spać pro forma :)
dobranoc

hej wam
wiecie co, przyszlam sie poskarzyc,bo dzieci mi znowu coraz wczesniej wstaja :( pewnie w wakacje tez nie pospie mmm
Tosika ja sie zastanawiam skad masz tyle energii, rzuc troszke,bo ja to wymiekam ostatnio
Kasiu przeslij mi prosze te liste, a co do kartki, to spoko, przeciez czerwiec dopiero, no nie?:)

reklama
Kasiu przeslij mi prosze te liste, a co do kartki, to spoko, przeciez czerwiec dopiero, no nie?:)

Otóż to, toteż moja pójdzie dopiero jutro:-p Ale już dziś wszystkiego naj dla naszej ślicznej Weroniki:-)

A co do wstawania...dziś Flo poszła do żłobka bez budzenia się:-p Przebrałam, ubrałam wsadziłam tacie na ręce, a mała nawet oka nie otworzyła...to jakaś magia, bo w sobotę o tej porze na pewno będzie już po nas skakać i domagać się wstawania:-D

Ja też zaraz idę - znowu zaliczać...oby w końcu się udało, bo mnie już portierka w instytucie poznaje, jako że bywam tam częściej, niż wykładowcy, których poszukuję:-p

Tosika, ale masz powera:szok: Rzeczywiście mogłabyś trochę energii odstąpić - Ty nawet nie zauważysz, że Ci ubyło, a mnie by się reanimacja przydała, bo jakaś oklapnięta ostatnio jestem;-)

Post, wow, całą noc pospał młody...to przez zapomnienie chyba, co? Ale uczucie wyspania bezcenne, nie? Jakby tak jeszcze zechciał to powtórzyć....Flo pierwszą noc przespała mając jakieś 1,5 roku...:-p

Kicrym, dziadkowie Bena się jakoś do pomocy nie garną...mieszkają od nich 200 km, teść siostry pracuje, a teściowa to typowa zahukana kura domowa z malutkiej wsi, więc sama raczej się do nich nie wybierze - taka karma w naszej rodzinie, że na dziadków nie ma co liczyć:-p Na razie ustaliłyśmy z siostrą, że z numerologicznego i praktycznego punktu widzenia Ben powinien urodzić się 3 lipca, więc oby zechciał się naszych ustaleń trzymać:-D

zmykam, zrobić się na osobę godną zaufania i zdecydowaną...taką, której się zaliczeń nie odmawia:-) Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry