Haszi
lipcowe mamy'08
Andulko Sto Lat!
U nas dzisiaj śliczne.
Wczoraj przeżyłam spotkanie w szkle Pysia a dzisiaj powoli zaczynam przedprzeprowadzkowe porządki.
kasia dzięki za listę, ja adres nowy podam na zamkniętym jak już go będę pewna coby nie komplikować.
Dobrze że dotrwał i było ok. My z Pysiem w tym wieku poszliśmym nie trafiliśmy z filmem i potem do kina iść nie chciał.:-( Ale teraz już bardzo chętnie chodzi, zwykle z przedszkolem.
surv oj to sonie posprzątasz po powrocie.
I M i Flo po rękach będą cie całować żeś wróciła.:-)
pabla fajnie wam tydzień zleciał. U nas dzisiaj ostatni dzien w przedszkolu
Madzia oj masz racje jak dzieć mówi co mu dolega prynajmniej nie trzeba tonąć w domysłach. Cóż, z robotą współczuje ale wiesz przynajmniej, żeś niezastąpiona

Pysia mam nadal u babci- teść w delegacji i ona się biedna boi sama spać

Hehem zrobił mi ciążowe zdjęcie (hehe więc mam całe jedno
) więc wstawie. Wiecie że u mnie z zdjęciami kiepsko, kumpele się ze mnie śmieją, że mam skazę zdjęciową.
Żeby mieć moje ze ślubu to mi album zdewastowały. Nie wiem daczego ale tak już mam- zdjęcia mój wróg. Młodzi maja więcej zdjęć zrobionych przez teściów niż nas a naszym rodzinnym fotografem jest Patryk
Zresztą mam to chyba po rodzicach.
Niestety m nie jest lepszy.
Ok koniec tego dobrego bo tymi mi dom dewastuje. Musiała, sonie odpocząć bo po schylaniu się przy sprzątaniu zabawek niedobrze mi się robi
U nas dzisiaj śliczne.
Wczoraj przeżyłam spotkanie w szkle Pysia a dzisiaj powoli zaczynam przedprzeprowadzkowe porządki.
kasia dzięki za listę, ja adres nowy podam na zamkniętym jak już go będę pewna coby nie komplikować.
Dobrze że dotrwał i było ok. My z Pysiem w tym wieku poszliśmym nie trafiliśmy z filmem i potem do kina iść nie chciał.:-( Ale teraz już bardzo chętnie chodzi, zwykle z przedszkolem.
surv oj to sonie posprzątasz po powrocie.
I M i Flo po rękach będą cie całować żeś wróciła.:-)pabla fajnie wam tydzień zleciał. U nas dzisiaj ostatni dzien w przedszkolu
Madzia oj masz racje jak dzieć mówi co mu dolega prynajmniej nie trzeba tonąć w domysłach. Cóż, z robotą współczuje ale wiesz przynajmniej, żeś niezastąpiona

Pysia mam nadal u babci- teść w delegacji i ona się biedna boi sama spać

Hehem zrobił mi ciążowe zdjęcie (hehe więc mam całe jedno
) więc wstawie. Wiecie że u mnie z zdjęciami kiepsko, kumpele się ze mnie śmieją, że mam skazę zdjęciową.Żeby mieć moje ze ślubu to mi album zdewastowały. Nie wiem daczego ale tak już mam- zdjęcia mój wróg. Młodzi maja więcej zdjęć zrobionych przez teściów niż nas a naszym rodzinnym fotografem jest Patryk
Zresztą mam to chyba po rodzicach.Niestety m nie jest lepszy.
Ok koniec tego dobrego bo tymi mi dom dewastuje. Musiała, sonie odpocząć bo po schylaniu się przy sprzątaniu zabawek niedobrze mi się robi

pewnie będziecie chodzic częściej.

dzięki za maila