post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Madzia....powiem miodzio...jedna pobudka
...ale jak czytam że Ty do 2-*latka wstajesz to mi słabo...
nona szkolenie musze własnie sie przejść bo mi brakuje a wczoraj właśnie w pracy mnóstwo działań. Mam takiego kumpla że jak poprosze go o wytłumaczenie to odrazu myszke wyrzuca i każe mi się męczyć ze skrótami
...ja znam kilka ale nie wszystkie a on to jest mistrz 
Kasia...i jak tam testy??
Izabelka...to super wieści..i co na śniadanko??? bom głodna...
Kic...powiem Ci że Ty jesteś taka kreatywna że jakbyś w kolejnym roku była o połowę mniej to i tak będziesz ze 3x bardziej niż inne Przedszkolanki
Info zaginęło w tłumie??? jesteś po sesji,???? Rok Ci został tylko??
dobra lecę do pracy
miłego dnia dziewczynki
nona szkolenie musze własnie sie przejść bo mi brakuje a wczoraj właśnie w pracy mnóstwo działań. Mam takiego kumpla że jak poprosze go o wytłumaczenie to odrazu myszke wyrzuca i każe mi się męczyć ze skrótami
Kasia...i jak tam testy??
Izabelka...to super wieści..i co na śniadanko??? bom głodna...
Kic...powiem Ci że Ty jesteś taka kreatywna że jakbyś w kolejnym roku była o połowę mniej to i tak będziesz ze 3x bardziej niż inne Przedszkolanki
Info zaginęło w tłumie??? jesteś po sesji,???? Rok Ci został tylko??
dobra lecę do pracy
miłego dnia dziewczynki
Wczoraj myślałam,ze sie roztopie i jeszcze korki ,bo Opole rozkopane
Może ma małe dziecko? ;-)
Uciekałam przed nimi do drugiego pokoju, ale mnie znaleźli

Ale nie zamierzasz mi konkurencji na rynku anglistycznym robić, co?
Ja sie komputera w calości sama nauczyłam - 13 lat temu były szwagier podarował mi pierwszy za pomoc przy organizacji ślubu i dziecku, postawił na biurku, pokazał gdzie sie włącza i kazał sobie radzić...to sobie poradziłam
bidulka. Ja bym i lepiej radziła siedzieć jednak na walizkach,bo a nuż Ben w taką fajną datę oprzytomnieje;-)