Tosika no to ładnie was zalało. Dobrze, że mieszkanie nie no i że samochodu nie mieliście w garażu.
Surv spokojnej podróży i szybkiego powrotu.
Dora to ty nie wiedziałaś że miałaś woreczek wycięty nie poinformowali Cię??
U nas dziś chłodniej ale to dobrze odpoczniemy trochę od tych upałów, ważne że nie pada.
Ja dziś idę do lekarza bo chcę z Maksem jechać do szpitala uzdrowiskowego do Istebnej na diagnostykę, aby przeprowadzili mu szczegółowe badania, odnośnie tej alergii, a sama też chętnie skorzystam z zabiegów bo ja wiecznie chora jestem. Wczoraj dzwoniłam i termin jest na koniec października, a koleżanka też jedzie z synem to było by raźniej. http://www.wcpkubalonka.com/
Surv spokojnej podróży i szybkiego powrotu.
Dora to ty nie wiedziałaś że miałaś woreczek wycięty nie poinformowali Cię??
U nas dziś chłodniej ale to dobrze odpoczniemy trochę od tych upałów, ważne że nie pada.
Ja dziś idę do lekarza bo chcę z Maksem jechać do szpitala uzdrowiskowego do Istebnej na diagnostykę, aby przeprowadzili mu szczegółowe badania, odnośnie tej alergii, a sama też chętnie skorzystam z zabiegów bo ja wiecznie chora jestem. Wczoraj dzwoniłam i termin jest na koniec października, a koleżanka też jedzie z synem to było by raźniej. http://www.wcpkubalonka.com/
Ostatnia edycja:

i musiał czekać ponad godzinę aż spłynie. Dzwonł mi chwile przedtem, że za kilka minut będzie, chłopa nie ma, kom nie odpowiada...lubię go więc się znerwowałam.
AAAAA!
PKP zerżnęło mnie za bilet, Deutsche Bahn dobiło siedzeniami wyprofilowanymi idealnie tak, żeby moja kość ogonowa cierpiała, ale już dochodzę do siebie...siostra rzeczywiście jest wściekle spuchnięta, palce u stóp praktycznie nie odróżniają się od reszty nogi....i ma taki brzuch jak my wszystkie razem wzięte miałyśmy dwa lata temu
W piątek idziemy na tę akupunkture i daj boże zgodzą się jej ten poród wywołać. A teraz idę na mecz, nie mówiąc nikomu, że kibicuję hiszpanii, bo tu takie nastroje panagermańskie, że żywa do domu nie wrócę, jak się przyznam
a to dlatego, ze mój M otworzył garaż i suszył, i w ogole taki luzak moj M, bo oczywiscie z pełną zawartością pomieszczenia (a mogł ktoś podjechać od tyłu zapakować meble i fruu, no nie?
ale za to mogę bez zajaknięcia opwiedzieć ostatni odcinek Gotowych na wszystko sezon 6
więc dalej będe jeczyć, ze mnie boli