Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powodzenia! Z tym podswiadomym wybieraniem najdrozszego to mamy tak samo,bo ja się tez często na tym łapię,ze coś mi sie podoba,a jak zobaczę cenę to szczena opada i nie wiem czemu tak jest
Widzę,że szarości w łazienkach teraz na topie
U nas bardzo mały wybór szarych płytek był,nie no w sumie był,ale 200 zł za m2 to dla nas za drogo i w końcu znaleźliśmy jedne w rozsądnej cenie to brałam i nawet nie patrzyłam czy chińskie czy nie i w sumie miłe zaskoczenie ,bo z opoczna są
No a te zielone na wanne to już troszkę droższe
,ale przecież ich mało trzeba było bo tylko 3 m2.

i wiem,ze nie bede spaprane te torty,bo u mnie to różnie by mogło być
No więc ja za to zrobię sałatke może jakies kucacki,bo wcześniej miała być tylko kawa i tort w moim wydaniu

Dziś wygląda, że będzie naprawdę zimno, bo ciemne chmury i 15 stopni, ale ja już nie wierzę
Muszę zresztą w mieście ostatnie sprawy pozałatwiać, bo jutro jednak jadę...oznak porodu brak, ale dziś młoda ma kontrolę, jest nadzieja, ze samym badaniem tak młodego rozdrażnią że się ruszy:-) A jak nie to posiedzę z nią parę dni, histerię opanuję i wrócę na urodziny Flo....a potem z powrotem - bardzo bym chciała, zeby już teraz urodziła, bo nie usmiecha mi się kursować w te i wewte, zwłaszcza, że to koszty niemałe:-(

Pamiętam, że pierwszy raz z najmłodszą siostrą byliśmy właśnie jak 3-4 lata miała, więc może i z Flo się uda...
Miłego dnia!
rzuć jednym,bo slinka cieknie. A na kiedy Ben ma termin tak w ogóle? No i owocnego wyjazdu zyczę;-)
Poza tym czy to sie do łazienki nadaje?
,ale tylko po Gubałówce