witajcie moje kochane:-)
jejciu ja przez te upaly dzisiaj, ledwo zipialam

starość nie radość
Madzia ależ suuuper!!! cudne uczucie, że jest się na swoim i można za przeproszenie z golym t*** po domu latać, co?

Kamu jak niewiadomo o co chodzi, to chodzi o kasę

no i gratki takiej klientki i życzę jeszcze takich więcej:-) szkoda, że wcześniej się nie zapoznałyśmy, bo bym Ci pół sklepu wykupiła

, pamiętam jak tylko się dowiedziałam, że jestem w ciąży, to najpierw poleciałam po malutkie buciki a później do sklepu ciążowego

,
Kasia to małe modele Wam rosną
Haszi ja trzymam, ale niewiem czy ździebko nie zapóźno?

a my mamy ciąg dalszy przygotowań oprócz tego walczymy z projektantkami, bo przed wyjazdem chcemy pozamawiac kafle do łazienek (ale jakoś czarno to widzę

) ogólnie to na dole łazienka jest w tonacji jasnego beżu ( a że mala to nie można poszaleć tworczo

) na gorze powiem Wam że zaprojektowaly wyczepiście

ale oczywiście ogladając ją miałam kamienną twarz i lekko skwitowałam "ogolnie do zaakceptowania" a pod stołem nózki mi taańczyły z radosci

(a ogolnie jest w tonacji szarości i ciemnego fioletu:-) ale jak to panie nazwaly, że jest to styl ala teatralny, odnoszący się do osobowości włascicielki

a Kornelka (tu mnie zaskoczyly) w kolorach czerwien, szary, i beżowy, bo ja liczylam na jakieś kaczuszki, chmurki itp

no ale po części teoretycznej (tej przyjemniejszej) przeszłyśmy do praktycznej (czyli wybieranie kafli) i tu skończylo się na niczym, bo jak proponoowaly jakieś tam to mi się strasznie podobały (ale mój osobisty księgowy zerkając nna cenę mowil NIE, bo np cena jednego kafla 400 zł

a jak pokazały w normalnej cenie (o czym jeszcze nie wiedzialam) to mi się nie podobaly

mój M powiedział, że ja mam w środku zaprogramowane, że co droższe to piękniejsze

i o szczegal panie, że łatwo z nami nie będzie, bo on tu płaci a ja wybieram (może i dobry taki uklad, bo pewnie z moją "finezją" budowa domu skonczyłaby się tylko na jednej łazience, bo na resztę kasy by bylo brak

a jutro mam bardzo ważne spotkanie więc proszę bardzo o kciukasy, jak pojdzie po mojej myśli, to wieczorem zapraszam na szampana