Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
.
starość nie radość

no i gratki takiej klientki i życzę jeszcze takich więcej:-) szkoda, że wcześniej się nie zapoznałyśmy, bo bym Ci pół sklepu wykupiła
, pamiętam jak tylko się dowiedziałam, że jestem w ciąży, to najpierw poleciałam po malutkie buciki a później do sklepu ciążowego
, 

) ogólnie to na dole łazienka jest w tonacji jasnego beżu ( a że mala to nie można poszaleć tworczo
) na gorze powiem Wam że zaprojektowaly wyczepiście
ale oczywiście ogladając ją miałam kamienną twarz i lekko skwitowałam "ogolnie do zaakceptowania" a pod stołem nózki mi taańczyły z radosci
(a ogolnie jest w tonacji szarości i ciemnego fioletu:-) ale jak to panie nazwaly, że jest to styl ala teatralny, odnoszący się do osobowości włascicielki

a Kornelka (tu mnie zaskoczyly) w kolorach czerwien, szary, i beżowy, bo ja liczylam na jakieś kaczuszki, chmurki itp
no ale po części teoretycznej (tej przyjemniejszej) przeszłyśmy do praktycznej (czyli wybieranie kafli) i tu skończylo się na niczym, bo jak proponoowaly jakieś tam to mi się strasznie podobały (ale mój osobisty księgowy zerkając nna cenę mowil NIE, bo np cena jednego kafla 400 zł
a jak pokazały w normalnej cenie (o czym jeszcze nie wiedzialam) to mi się nie podobaly
mój M powiedział, że ja mam w środku zaprogramowane, że co droższe to piękniejsze
i o szczegal panie, że łatwo z nami nie będzie, bo on tu płaci a ja wybieram (może i dobry taki uklad, bo pewnie z moją "finezją" budowa domu skonczyłaby się tylko na jednej łazience, bo na resztę kasy by bylo brak