reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2008

ja robię wiatr...
spakowana już, jutro jedziemy do mamy i pewnie parę dni tam posiedzę więc nie będzie mnie na forum!
Karteczki będę wysyłać w weekand.

Renia, Post - dziękuję za piękne kartki!!
Post - Twoja inwencja twórcza mnie zadziwia!! Super karteczka!

reklama
Beaaa...zakupowo zakupowo :) ale kupiłam tylko kolejny materiał :), wstążkę do bolerka dla młodej i buty w zarze dla cinka
Beaa.udaj się na stare lokum bom posłała na stary adres :)karteczkę..myśląc że może czasem tam zaglądasz :)
Pabla,,,a dziękować dziękować.ale to nie ja... :) to one :)
o kurcze ale mecz..wróciłam i obudziłam m :) na końcówkę :)

hejjjjjjjjjjj
glowa mnie boli, slonko swieci, Weronika jeszcze spi-cos sie chyba stalo :d mam w planie odwiedzic mame, obskoczyc lumpek,bo dzisiaj przecena o polowe,a fajny kask ze spidermanem widzialam :)
udanej soboty zycze, musze zaczac jakas liste na wyjazd ukladac, w poniedzialek jade z dziecmi na Kaszuby pod namiot- w dzicz bez bieżacej wody :):) odpoczne sobie,a moja mama i ciotki pomoga mi z dziecmi; odpoczne od meza,bo znowu klotnia na klotni; nie moge sie doczekac

cześć kochane:-)

Beaa to czekam na adres, bob karteczka zaległa czeka do wyslania;-)
Madzia powiadasz, że ino stoł Ci ostał tylko?:-D:-D:-D:-D To ja już mam niecny plan, kogo poproszę o pomoc przy przeprowadzce:-pOj ten Twoj M powinien, co niedziela na msze dawać, ze mu taka gospodarna żona się trafiła:-)
Post ja też uwielbiam Twoją inwencję twórczą:-) a co udziergałaś?? bo ja aktualnie zrobiłam tunikę na lato (tzn bardziej sukienusia wyszla:-p)
Iza no piwo bezwarunkowo Ci sie należalo:-p i masz racje, w kazdym chyba związku potrzeba jest lekkiego odizolowania się od siebie:tak:to Wam napewno dobrze zrobi:tak:
Pabla miłego wypoczynku:-)
Haszi a Ty to normalnie jesteś jak Pomyslowy Dobromir:-D:-D:-D:-D:-D no i naprawde trafił ci się ten domek:tak: nasi znajomi wynajmują też wielki dom (pomimo iż mają własny:baffled: ale jak twierdzi ta moja znajoma - "miala taki kaprys':sorry2:nieźle co? a dodam, że może biedni nie są ale piniądzem też nie śmierdzą:-p) i placą 5tys za m-c:baffled:

dziewczyny jak usłyszycie w wiadomosciach, ze zdesperowana matka zostawiła małego herubinka pod kościołem i w te pedy uciekla, to mpgę być ja:sorry2::-p ja niewiem jak wasze dzieciaki ale moja totalnie nie umie się sama bawić:dry: cały czas mama mama i mama:no: nic nie mogę zrobić:-(pisząc teraz, mam ją na kolanach i młoda usilnie stara sie wejść do komputera:baffled: a co c iekawe jak siedzi z M to oczywiście sama sie sobą zajmnie:baffled: zołza:wściekła/y:

aaa powiedzcie mi czy mogę w taka pogodę z mala wyjsć na dwór, bo niby bierze antybiotyk i słychać jak charcze na oskrzelach:-(wczoraj na balkonie siedziałyśmy i neiwiem czy dobrze?

Tosika...hmm co ja Ci będę pisać jak i tak nikt mi nie wierzy :) u nas buntownik w pełni
a jesli chodzi o dzierganie to wkońcu skończyłam dwa bolerka..musze guziczek dorobić i takie tam to wkleję.
Wklejaj swoje, chętnie oglądnę bo zaswsze cudeńka robisz :)
Izabelka...z dzieciakami pod namiot...super :)

Iza nie źle ja bym się z Maksem nie odważyła wybrać pod namiot ale tylko dlatego że to jest taki lotopiz. Za to jak byłam dzieckiem to jeździliśmy z rodzicami od namiot super było.
Tosika faktycznie dziwne podejście znajomej mając swój dom , wynajmuje i to za taką kasę.
Myślę , że możesz wychodzić z Tosią bo przecież na dworze cieplej niż w domu.Chyba , że to jest alergia to wtedy lepiej siedzieć w domu. My niestety dziś na działkę nie pójdziemy, bo widzę że Maks kaszle (alergia na 100%) Chyba że D posiedzi z Maksem a ja sobie wyskoczę na działkę na trochę, jak mam tak siedzieć w domu to aż mnie skręca, ale zdrowie dziecka ważniejsze

witam przelotem :)
właśnie położyłam małego na drzemkę:happy2:mam chwilkę czasu :)
Izabelka super wyjazd wam się szykuje, no i dobrze że juz koniec z tą dokumentacją:tak:
Tosika mój Kuba nie miał w ogóle zapalenia oskrzeli (odpukać) miał 1 antybiotyk teraz przy ostrym zapaleniu gardła -złapał w żłobku. No i moja lekarka pozwala chodzić na dwór przy antybiotyku ale jak co najmniej 24 godziny dziecko jest bez środków zbijających gorączkę no i jej nie ma:happy2:
Madzia kuchnia super:tak:
Post oj a ja zasnęłam na 2 połowie:sorry2:ale byłam za gahną:)
Pabla udanego wyjazdu :)
Beaa fajnie że zaglądnełaś :) buziaczki dla Was:)
u nas super pogoda, jak mały wstanie idziemy na długi spacer :)

Tosika nie na slonce tylko...
dzisiaj idziemy na piffko i karaoke :) tesciowa przyjdzie i bedzie u nas nocowac, wiec zabalujemy
milego wieczorku

Helo!
wstawać śpiochy:-p
Moje dziecko jeszcze śpi:szok::szok::szok:to chyba rekord:-p
Tosika no dobrze że Izabelka napisała, nie na słońce, bo niektóre antybiotyki wchodzą w rekacje ze słońcem-tak przynajmniej mi powiedziała moja lekarka:tak:
Izabelka i jak, potrzebna dziś woda z ogórków;-):-p:-p:-D
u nas piękne słońce więc spacerki murowane:tak:może jakis basen zaliczymy ale nie lubie weekendowych tłumów:dry:
miłego dnia!

reklama
Kicrym i to jaaak potrzebna, do tego glowa pęka :d ale za to jaka zabawa byla :):):) w sumie z karaoke nici-wesele bylo, zmienilismy lokal i potanczylismy sobie
dobrze,ze na obiad do tesciowej idziemy, nie musze sie wysilac hehe
milej niedzieli

Do góry