Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w ogóle jakoś nie mam weny na nic:-(
czekamy na fotki
jednak nie mam pojęcia jak długo ta dobra passa potrwa
chciałam Was przeprosić, ale reszta kartek od nas wyjdzie dopiero jutro - jakoś tak się zakręciłam przez te ostatnie upały
u nas wszystko w porządku, jutro jedziemy na kontrole do lekarza to może coś porządnego się dowiem na temat tego chorowania
zmykam spać bo ostatnio przez nocną zmianę łaże nie wyspana
:-) miłej nocy:-):-)
R się zapomniało budzika wyłączyć i obudził nas o 5, po czym poszedł z Flo spać, a ja już nie dałam rady zasnać
Ale zważywszy, że mam 100 stron na ten tydzień do przerobienia to być może należałoby codziennie o tej porze wstawać
Tyle dobrego, że zmusiliśmy miejscowy organ władzy do przyjęcia zgłoszenia więc jest cokolwiek na piśmie a co do reszty, musimy iść do prawnika, bo tam na miejscu nie idzie się z nikim dogadać...a jest kolejny kupiec na dom i wartoby to szybko załatwić...
A Ty jesteś przecież z nami od początku, więc nie marudź, tylko wracaj

Miłego dnia!
Kuba tez uwielbia zwierzaki wiejskie
może jakaś powiatowa policja by coś uczyniła bo widaomo że lokalnie to sa ze sobą zrzyci i to jest jedna wielka rodzina
no i super że Flo rozgadana

sprzątacz pewnie jakiś artysta ale nie ma gdzie swej ekspresji pokazać
no i fakt bieda tam okropna:-(
Kopara od babci robi furore szkoda ze pogody nie ma bo w założeniu jest do piasku