reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

No to teraz ja się zapytam: Śpią?

My pobudke mieliśmy o 5.30,ale za to noc przespana od 20 więc jest git.I młody z rana siadł na nocnik SAM i walnął kupe .Hehe sorki,ze od razu z rana takimi newsami rzucam,ale u nas teraz to na tapecie,a że to wyczyn nie lada to się chwalę:-p
Tylko,że mój Macio od 3 dni nic prawie nie je,a i te kupy od wczoraj takie brzydkie:-( Kaszle i smarka.Nie wiem co z nim robić.Mówi,ze go brzuszek boli,ale nie wiem czy żołądek czy może z głodu,bo np wczoraj to w żłobku nie wiem co i ile zjadł (bo jak go teraz nie odbieram tylko K,a ten sie nie popyta nigdy),za to w domu może dwie łyżki zupy i niecałe danio,to chyba trochę mało:-(

Tosika pomysł z drzewkam i super fajny:tak: Myśmy kupili storczyki w takich szklanych wielkich "wazonach" i fajnie to ubrane wszystko było,ale u teściów storczyk padł,a szklane cóś zbił teść,a u rodziców storczyk jest,ale nie kwitnie a w tym szkalnym czymś mama ma bambusy i fajnie wyglądają:tak: Pokaż ta sukienkę koniecznie.Mi mama ostatnio fundnęła jedna,a na dodatek taka sama sobie hmmm ciekawie będzie jak w nich razem wystapimy:sorry2: Ale za to super uszyta jest ,no normalnie jak na mnie:tak: Ale jeszcze jedna mam na oku i mam dylemat czy się skusić czy nie,no bo jednak na kasie teraz nie śpimy:-p
Co do ścinania to ja juz se trzy razy ciachałam Macka.Obecnie ma kilka schodków ,ale co tam,przynajmniej nie jest mu juz tak gorąco,bo czupryne ma dość gęstą.
Survivor nieciekawie z tymi lokatorami,ale coś wymyślicie napewno:tak:

u nas też ta pogoda jakaś taka do bani,niby fajnie bo chłodniej ,ale za to ja zasypiam na stojąco:baffled:

Ok,miłego dnia dziewczynki ,trzeba się za coś zabrać,bo się przyczepiałam do netu jak dzicz z lasu,a biurko ciagle zawalone:zawstydzona/y:!

Ostatnia edycja:
reklama
Madzia, bardzo ważny news! :-)
Ja sącze kawę i usiłuję sie dobudzić, ale jakoś tak... Może zamknę pokój i pójdę w kimę (sama jestem) ;-)

witam!
Mysmy nie dawno wstali:-p
Renia oj nie pomogę bo Kuba ma mało włosków i obcinam maszynką:happy2:
Tosika to wklejaj zdjęcie w kiecce:tak:
Madzia, Kasia jakis mały relaksik w pracy to podstawa:-p
Post ty jesteś cyborgiem????o tej godzinie to ja sie na drugi bok przekręcałam:-p
Madzia a pisz o takich newsach!to pierwszy krok do odpiluchowania!super!
Sylcia dużo słoneczka no i super że już powolutku wychodzicie z kryzysu:tak:
Hmmm tak przeglądam listę dzieci i się zastanawiam gdzie jest Andula, Mondzi i reszta...
U nas niesmiało słonko wychodzi...
miłego dnia!

Kic, to życzę Ci, żeby całkiem wyszło, bo u nas się nie zanosi...
A na forum ostała się silna grupa. Z powrotami jest ciężko... Widze na przykładzie moich czerwcówek. Jest nas kilka, ale cały czas te same ... i jest fajnie :-)

U nas też słoneczko wychodzi:tak: Z reszta z tego co mama mi mówiła to od środy znów upały i chyba rzeczywiście sie na to zanosi.
Widziałam ,ze na nk dziewczyny zaglądają,ale może na dłuższe pogaduchy na bb nie mają czasu.Swoja drogą to patrzcie, niedługo będzie 3 lata jak razem klikamy:-)

Witam, a ja przyznam sie bez bicia ze spalysmy do 9, a potem ok 10 wstalysmy na sniadanie:-D
Madzia brawo dla Macka:tak:
Renia ja narazie Misi nie obcinam, dwa razy podcielam jej grzywke ale teraz zapuszczam.
Kasia jak tam relaksik?
Sylcia witaj, pisz o sobie i o dziewczynkach:tak:
Post ale masz powera:tak:
Kic zycze zeby slonko calkiem wyszlo:tak:
U nas pochmurno chyba bedzie padac:-( Juz wole upaly:tak: Tesknie juz za nim.
Wczoraj Misia tylko raz siknela sobie na podloge:tak:Po za tym gada jak najeta:tak: Niektore wyrazy bardzo wyraznie a niektore mniej. Teraz mowi ze idzie spac z mamusiem:-D
Dzis idzemy na bilans dwulatka,zdamy relacje pozniej
Milego dnia

reklama
Hej i miłego dnia. U nas też pogoda marna, i zimno.

Tosiczko no tym razem nie wybieram się do Olsztyna. A na samotny wyjazd nie mam dutków, może w przyszłym roku się uda ;-) Ni i pokaż sukienkę, a za te fałdki to powinnaś oberwać, bo ja żadnych nie widziałam:-)
Kic oby u Was słonko wyszło.
Dorka ja też wolę jak jest ciepło i słonko świeci. A tak to już jak jesień blee
Post rany, i ty tak późno jeszcze gotowałaś, no ja już wtedy spałam hihi

Do góry