KATE23
Lipcowa Mama:)
Witam Koleżanki:-)
czytam Was sumiennie, ale nie mam za nic weny do pisania
dosłownie nic mi się nie chce:-( wiem co się u Was dzieje, ale nie będę każdemu odpisywać bo mało co pamiętam i nie będę ściemniać taka jestem zamotana
u nas nieźle, wczoraj byłam z Małym na pobraniu krwi z paluszka( napłakało się Dziecko jakby co najmniej ten paluszek Mu urwało) a dziś odebrałam wyniki i chyba nie jest źle bo na dole są wypisane normy i Antek we wszystkich się mieści
jutro będą wyniki z kału i mam upolować mocz (choć czarno to widzę bo kompletnie nie mam pomysłu jak ja to zrobie
) a po południu wizyta u prawdziwej pani doktor:-)
muszę się Wam pochwalić, że dzisiaj byłam u ortodonty i 17 sierpnia będę miała założony stały aparat na górną szczękę

bardzo się cieszę tylko przeraża mnie troszkę wizja finansowa - mam zapłacić jednorazowo 1700zł
myślałam, że będzie można wpłacić na 2 raty byłoby mi troszkę łatwiej a tu d...
nic będę zmuszona naruszyć wszelkie oszczędności i jakoś dam radę, ale żyć będziemy na chlebie i wodzie
poza tym wkurzają mnie znajome bo ostatnio mi jedna powiedziała, że po co mi prostowanie zębów jak zaraz będzie mi potrzebna proteza a poza tym za te kasę to miałabym trochę zrobione pokoju Antka
miłe mam kumpele nie??? z tym pokojem to troszkę racji, ale czy ja nie mam prawa zrobić czegoś dal siebie?? takie kurde wiejskie myślenie
a tam
zmykam jeszcze ogarnąć domek bo od rana byłam w terenie, a na noc mam do pracy;-) miłego wieczoru i zdrówka bo coś się Niektórym chorować zachciało

czytam Was sumiennie, ale nie mam za nic weny do pisania

u nas nieźle, wczoraj byłam z Małym na pobraniu krwi z paluszka( napłakało się Dziecko jakby co najmniej ten paluszek Mu urwało) a dziś odebrałam wyniki i chyba nie jest źle bo na dole są wypisane normy i Antek we wszystkich się mieści

muszę się Wam pochwalić, że dzisiaj byłam u ortodonty i 17 sierpnia będę miała założony stały aparat na górną szczękę