reklama
Witam szybciutko 
U nas burze przechodzą, mały śpi wymęczony "Figlarnią". Mama z siostrą też wymęczone bo 2 godziny biegały za małym tarzanem
Ja nadal "walczę" w pracy z zagraconą szatnią
oho mały sie budzi,a raczej pies go obudził bo szczeka
sory za wiatr, później odpiszę
pa
U nas burze przechodzą, mały śpi wymęczony "Figlarnią". Mama z siostrą też wymęczone bo 2 godziny biegały za małym tarzanem

oho mały sie budzi,a raczej pies go obudził bo szczeka

sory za wiatr, później odpiszę

pa
Witam, ja tylko na chwile ze moment wychodze do pracy
Nie chce mi sie okrutnie ale potem bede miala 3 dni wolne
Dzis jakby 3 moja noccka ;-) Jutro odpisze na posty. U nas pogoda ok, slonce swieci i jest dosc cieplo
Milego dnia

Milego dnia
Hejka! A ja też przelotem bo bieganina straszna... udało się i dostaliśmy kredyt w Pekao S.A. tylko teraz będzie problem bo nie chcą nam przedłużyć umowy przedwstępnej o tydzień... wrrr... a tyle nam brakuje... no ale negocjacje trwają a ja do św. Judy modły odprawiam!!! Mówie wam dziewczyny jak tylko dostaniemy klucze to rodze!!! Zu dzisiaj miała spóźnione szczepienie na pneumo ale zniosła całkiem dzielnie... ja pakuje bo do końca sierpnia przeniesiemy sie do mojej mamy... ale mówie wam WIWAT WORKI PRÓŻNIOWE! Normalnie wszystkiego o 3/4 mniej... :-)
Melduje się 
Ostatnio niestety jedyne co mam ochote pisać to, że jestem padnięta- chyba leki dają mi w kość bo jak mam chwilkę czasu i kompa otworze to zasypiam
W każdym razie byłam na ktg i skurczów nie ma więc na razie mam się oszczędzać i zostaje w domu.:-) Wypadalo by jescze te 2 tyg poczekać. :-)
No ale nie wiem czy czasem nie przyplątały mi się historie cukrzycowe
, cóż wyniki jutro.
Ostatnio niestety jedyne co mam ochote pisać to, że jestem padnięta- chyba leki dają mi w kość bo jak mam chwilkę czasu i kompa otworze to zasypiam

W każdym razie byłam na ktg i skurczów nie ma więc na razie mam się oszczędzać i zostaje w domu.:-) Wypadalo by jescze te 2 tyg poczekać. :-)
No ale nie wiem czy czasem nie przyplątały mi się historie cukrzycowe

pabla27
Fanka BB :)
Julia - mówiłam że bym Ci kredyt załatwiła:-):-) ja z Pekao S.A.
Cieszę się że się udało!
ja tylko przelotem - dopiero wróciłam po 3 godz wojaży na placu zabaw i w okolicach, umęczona jestem strasznie, a Lena nawet trochę
Kasia - jak tam Olga z rowerkiem??? Lena od wczoraj śmiga jak szalona, naprawdę już się tak wprawiła! a wczesniej to robiła 3 kroki i finito, a jak wczoraj wsiadła to z kilometr zrobiła od razu

Cieszę się że się udało!
ja tylko przelotem - dopiero wróciłam po 3 godz wojaży na placu zabaw i w okolicach, umęczona jestem strasznie, a Lena nawet trochę

Kasia - jak tam Olga z rowerkiem??? Lena od wczoraj śmiga jak szalona, naprawdę już się tak wprawiła! a wczesniej to robiła 3 kroki i finito, a jak wczoraj wsiadła to z kilometr zrobiła od razu

No proszę ciężaróweczki się odezwały i to z samymi dobrymi wieściami - Julia, że ma kredyt a Haszi, że nie rodzi ;-) Super!
Pabla, powiem Ci, że trochę zaniedbaliśmy temat, bo rowerki stoją w piwnicy :-/ Jakoś zawsze po dorsze nam dłuższy spacer niż nauka jazdy
Ale jak piszesz, że Lena tak fajnie sobie radzi, to wyciągam jutro pojazd;-)
Pabla, powiem Ci, że trochę zaniedbaliśmy temat, bo rowerki stoją w piwnicy :-/ Jakoś zawsze po dorsze nam dłuższy spacer niż nauka jazdy

reklama